- 15 Maj 2007, 12:35
Ovako zvucim ja kad me pita bilo sta moj komsija!
Decko je bas bas sladak i cesto mi se prvi javlja u prolazu ili kad se sretnemo u ulazu a ja uvek napravim budalu od sebe!
Najgore od svega je sto to radim od kako sam se preselio u novu zgradu u kojoj on zivi a decko je bas preeeesladak
I od prvog dana, kad sam unosio kutije i kad mi se on kao ponudio da pomogne ja mislim da nisam uspeo da progovorim vise od pet reci. Da ne pominjem blamiranje tipa - kad on prodje ja se nakezim i jedno pet minuta gledam u njega dok ide i smeskam se, a komsinica koje se tu nadje u ulazu me pita: Sta je to tako zanimljivo pa si se zacrveneo? :zemljo otvori se:
Nego.......
malopre mi je pozvonio na vrata a ja jos u boxericama otvaram i stao ko kip
on: hej...
ja: uhm...hej.
on: hteo sam samo da te pitam da li imas ti vode?
ja: da...uhm..cek, sta si me pitao? *trep-trep*
on: meni je nestala voda pa sam hteo da proverim da li nema cela zgrada ili..?
ja: aha..paaaa....cek...uhm..samo da..
on: pa proveri
(odem do wc-a, umijem se )
on: jel imas ti?
ja: uhmm...aham
on: ok. znaci da ipak samo ja nemam...
ja: uh...
on: paaa...nista onda, provericu ja jos kod nekog.
ja: ...i tako
E ovde ide najveci blam, on se nasmeje, ponovi to moje "...i tako" i okrene se da ode gore, ja se tu udarim u glavu u fazonu "bravo!" a on se u tom momentu okrece i kaze nesto tipa "...moram poceti cesce da pricam s tobom, bas si me oraspolozio"
ja - narednih pet minuta stojim na vratima i kezim se
Ajde da sam mutav uvek, ali nisam vec samo kad s njim trebam nesto da pricam imam neku blokadu i ispadnem budala!
Decko je bas bas sladak i cesto mi se prvi javlja u prolazu ili kad se sretnemo u ulazu a ja uvek napravim budalu od sebe!
Najgore od svega je sto to radim od kako sam se preselio u novu zgradu u kojoj on zivi a decko je bas preeeesladak
I od prvog dana, kad sam unosio kutije i kad mi se on kao ponudio da pomogne ja mislim da nisam uspeo da progovorim vise od pet reci. Da ne pominjem blamiranje tipa - kad on prodje ja se nakezim i jedno pet minuta gledam u njega dok ide i smeskam se, a komsinica koje se tu nadje u ulazu me pita: Sta je to tako zanimljivo pa si se zacrveneo? :zemljo otvori se:
Nego.......
malopre mi je pozvonio na vrata a ja jos u boxericama otvaram i stao ko kip
on: hej...
ja: uhm...hej.
on: hteo sam samo da te pitam da li imas ti vode?
ja: da...uhm..cek, sta si me pitao? *trep-trep*
on: meni je nestala voda pa sam hteo da proverim da li nema cela zgrada ili..?
ja: aha..paaaa....cek...uhm..samo da..
on: pa proveri
(odem do wc-a, umijem se )
on: jel imas ti?
ja: uhmm...aham
on: ok. znaci da ipak samo ja nemam...
ja: uh...
on: paaa...nista onda, provericu ja jos kod nekog.
ja: ...i tako
E ovde ide najveci blam, on se nasmeje, ponovi to moje "...i tako" i okrene se da ode gore, ja se tu udarim u glavu u fazonu "bravo!" a on se u tom momentu okrece i kaze nesto tipa "...moram poceti cesce da pricam s tobom, bas si me oraspolozio"
ja - narednih pet minuta stojim na vratima i kezim se
Ajde da sam mutav uvek, ali nisam vec samo kad s njim trebam nesto da pricam imam neku blokadu i ispadnem budala!