Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dzelajza RouzOva histerija postaje opasna.
Sve cestitke Mariji, alli i Gorcinu Stojanovicu, cija me se rezija nastupa izuzetno dojmila. Oduvali su kompletnu pirotehniku vidjenu na Evroviziji, sto glasom, sto koreografijom koja je iz dva kvadratna metra uspela da emituje vise emocionalnog naboja nego sve ostale zajedno.
Originally posted by Nicodemus
Ali bre narode, pesma je dobila sigurnih 60-tak bodova od ex-yu republika, 50-tak od dijaspore, polovina je bila skoro unapred osigurana, i sad cemo da pricamo o vaznosti scenografije, odnosno pomanjkanja iste, za njenu pobedu.
Njenoj pobedi je najvise doprineo taj sistem glasanja, a ne to sto ona izgleda ko rakun, sto je izasla u patikama (ceger je izostavljen ali se podrazumeva), sto je pojala pseudoreligioznu pesmu... Zapadne zemlje su mogle da posalju i samu Abbu, ne bi dogurali do 15 mesta.
Originally posted by deželaš
ako je tako, ista stvar se mogla desiti i turskoj, pa nije
ista stvar se mogla desiti i svim prethodnim predstavnicima ex-yu zemalja, pa nije (bar ne ovako jednoglasno)
drugim rečima, naravno da je dosta toga odradila dijaspora (i naravno da se cela evrovizija "seli" na istok), ali mi je besmisleno time tumačiti celu pobedu
i uopšte ne mislim da je pobedila samo zbog glasa.
žena koja izgleda "kao rakun" kao što kažeš, izlazi u patikama i pobeđuje sa jednom potpuno lesbian friendly koreografijom (za razliku od svih ostalih drag-queenova koji su do sad defilovali po evroviziji) zahteva malo više od ex-yu nepotizma, i jeste većeg značaja od toga.
Originally posted by kiss addictOriginally posted by deželaš
ista stvar se mogla desiti i svim prethodnim predstavnicima ex-yu zemalja, pa nije (bar ne ovako jednoglasno)
drugim rečima, naravno da je dosta toga odradila dijaspora (i naravno da se cela evrovizija "seli" na istok), ali mi je besmisleno time tumačiti celu pobedu
žena koja izgleda "kao rakun" kao što kažeš, izlazi u patikama i pobeđuje sa jednom potpuno lesbian friendly koreografijom (za razliku od svih ostalih drag-queenova koji su do sad defilovali po evroviziji) zahteva malo više od ex-yu nepotizma, i jeste većeg značaja od toga.
Originally posted by DaliborkaOriginally posted by kiss addictOriginally posted by deželaš
Originally posted by PakiMeni se čini da je apostrofiranje bilo 'bespolno' i u jednini, tj. sigurna sam, da je rekla 'Da, to si ti'.Originally posted by schatzistČekaj, bre, polako...
ja sam ocekivao da ce , tu me jedino razocaralaOriginally posted by schatzistPaaaaa....... govorila je u množini ("...prepoznaće se ONI već...")...
a valjda su svi skontali da je pozdravljala svoju devojku
Na to njeno "oni" je bilo bonus vriskanja u Alijansi...
Originally posted by deželašOriginally posted by Nicodemus
Ali bre narode, pesma je dobila sigurnih 60-tak bodova od ex-yu republika, 50-tak od dijaspore, polovina je bila skoro unapred osigurana, i sad cemo da pricamo o vaznosti scenografije, odnosno pomanjkanja iste, za njenu pobedu.
Njenoj pobedi je najvise doprineo taj sistem glasanja, a ne to sto ona izgleda ko rakun, sto je izasla u patikama (ceger je izostavljen ali se podrazumeva), sto je pojala pseudoreligioznu pesmu... Zapadne zemlje su mogle da posalju i samu Abbu, ne bi dogurali do 15 mesta.
Originally posted by PakiOriginally posted by BellyButtonDržava.
ljudi, a ko ce da da pare sledece godine za evroviziju u beogradu???
Originally posted by PakiMorao sam da odgovorim nekoj Zeljki tamo kojoj smeta MArijino lezbejstvo!
Jedan od komentara na YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3TSICLtJWkw):
missmarple2007 (10 minutes ago)
yay! Go Serbian lesbians! great song and great way to reinvent your country's image!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!