Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by tramp
Originally posted by faijnfa
Originally posted by Super Mario
Meni je hit ona crnokosa lepotica sto na kraju hvata za dlan Mariju. Ako imate snimak, pratite njene poglede ka Mariji. Prelepa je :foto:

Aha,Somborka Ivana Selakov...but not gay :D
e dobro je ... :opacupa:

Nije 105%... :kiss: :D
By Mudolog
MA de, ova albanska pesma ima samo tri tona ista, ostalo je swe drugachije. Ne sumnjam da postoji 50 pesama na koje Molitva moze da lichi, ali to nije dovoljno.
Korisnikov avatar
By Paki
Marija, bravo! :cvece:

Drali smo grlo, pevali i navijali večeras u Alijansi za vreme prenosa, radovali se svakom poenu i konačno pali u trans kada si izašla i sa devojkama otpevala za kraj pobedničku pesmu!

Hvala ti za sve učinjeno od srca!

Volimo te! :grouphug:
By ~ Le Saint X ~
ajd' i ovde

CESTITKE!!!!!

BRAVO MARIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zivela SRBIJA

zivele LEZBEJKE!

et toq!

:snob:
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Lepo shto smo pobedili.

Al moguce da je ovo politichki nameshteno. Ipak mi sad predsedavamo Savetom Evrope, pa hoce ostale zemlje da nam se malo ushlihtaju.

A mozda se i radi o nekom tajnom Koshtunicinom dgovoru: Dajem Kosovo za prvo mesto na Eurosongu...

U svakom sluchaju BRAVO MARIJA

:sluske:
Korisnikov avatar
By Sky123
moglo je to i bolje, al' ajd:grin:...
Korisnikov avatar
By schatzist
Originally posted by Sky123
moglo je to i bolje, al' ajd:grin:...
gde bolje bre?!
ne lupaj :D

ja sam ocekivao da ce :comingout: , tu me jedino razocarala :placko:

a valjda su svi skontali da je pozdravljala svoju devojku :D
Korisnikov avatar
By vanillapuff
BRAVOOOOOOOO!!!! SVAKA CAST!!!!
BEOGRAD JE SINOC BIO....

:zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava: :zastava:
By ~ Le Saint X ~
Oli Ren
Komesar za prosirenje EU
cestitao
SRBIJI!!!!!!!!!!!!!
i
MAriji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:eu:
Korisnikov avatar
By IriS
o da i ja spustim svoju šapu na ovu temu...

fenomenalno, oduševljavajuće, svaka joj čast! :yay:

veliko iznenadjenje je bilo glasanje skandinavskih zemalja :up:

svaka čast Mariji i celom njenom timu, svaka čast na odlično uradjenom marketingu pred takmičenje, ali mislim da svega toga ne bi ni bilo da Marija ne nosu u sebu tu svoju očaravajuću harizmu! bravo devojko, sada sve kolege koje su te pljuvale na "estradi", koji su pričali kako je svaka tvoja pobeda na festivalima nameštena, kako treba da smršaš i promeniš stajling, mogu samo da ti pljunu pod prozor!

:zastava:
Korisnikov avatar
By aIRbORNE
Jel' zna neko da li postoji neki docek u gradu, pored onog na aerodromu????????
Korisnikov avatar
By IriS
a što se devojke sa nastupa tiče, ne otvara mi se Mariova slika, ali mogu samo reći da ta devojka nije bila Ivana Selakov kako neko napisa, već Sanja Bogosavljević (bile su dve plavuše - Ivana je jedna, jedna smedja i dve crnke... znam da nije u pitanju Ksenija Milošević, već ova druga)... evo linka ka njenoj fotki, pa ćete i sami videti

http://www.marijaserifovic.net/index.ph ... &Itemid=40
By Bombina
e to mir cure i odjednom 53 evrovizija ce sledece godine ce pripremati beogradskoj areni
Korisnikov avatar
By Galateja
Pisalo neki dan u Blicu da su sa Marijom u Helsinkiju ekipa, mama Verica i drugarica Sanja. E, sad... :D
By Bombina
jeste pisalo u novinam ima tu na sajtu
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by kiss addict
a što se devojke sa nastupa tiče, ne otvara mi se Mariova slika, ali mogu samo reći da ta devojka nije bila Ivana Selakov kako neko napisa, već Sanja Bogosavljević (bile su dve plavuše - Ivana je jedna, jedna smedja i dve crnke... znam da nije u pitanju Ksenija Milošević, već ova druga)... evo linka ka njenoj fotki, pa ćete i sami videti

Ne zanima me da li je Marija gay ili nije...Bitno je da je njen nastup totalno gay-firendly (blago receno) i da je ona to jako dobro odradila...

Ne pada mi na pamet da nagadjam da li joj je neka od pratecih vokala devojka ili ne...i da li uopste ima devojku, decka, macku ili psa...Marija je svojim nastupom i izjavom na press-konferenciji...zasluzila zahvalnost LGBT-populacije u Srbiji...pa bila ona gay ili ne.

Sto se pratecih vokala tice...njihove su mi frizure bile histericno simpaticne :up:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Galateja
Pisalo neki dan u Blicu da su sa Marijom u Helsinkiju ekipa, mama Verica i drugarica Sanja. E, sad... :D
uopšte nije bitno šta joj je ona, meni je samo bio divan taj momenat na kraju, ti razmenjeni pogledi... zaista su poslali poruku ljubavi :love:

i da dodam, zaboravih malopre... oduševljena sam što je pobedila ne samo naša predstavnica, već izvodjačica koja je pevala na MARETNJEM jeziku... nadam se da će se većina ugledati na nju i da će sledeće godine većina pevati na svom jeziku :dance:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by schatzist
ja sam ocekivao da ce :comingout: , tu me jedino razocarala :placko:
Čekaj, bre, polako... :mazi:
Originally posted by schatzist
a valjda su svi skontali da je pozdravljala svoju devojku :D
Paaaaa....... govorila je u množini ("...prepoznaće se ONI već...")... :misli:

Na to njeno "oni" je bilo bonus vriskanja u Alijansi... :giggle:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Ombeliko Brunner
Lepo shto smo pobedili.

Al moguce da je ovo politichki nameshteno. Ipak mi sad predsedavamo Savetom Evrope, pa hoce ostale zemlje da nam se malo ushlihtaju.

A mozda se i radi o nekom tajnom Koshtunicinom dgovoru: Dajem Kosovo za prvo mesto na Eurosongu...

U svakom sluchaju BRAVO MARIJA

:sluske:

Daaaaaaaa, sve je to velika zavera...MARIJA cak i ne zna da peva, sve je to bilo na plejbek...sva sreca pa se nije cula od aplauza, inace a su je culi bilo bi svasta.... :domino:

Daj :odrasti: MARIJA CARICA!!!

Originally posted by kiss addict

dOBRA OVA sanja

:up:

Originally posted by Paki

Paaaaa....... govorila je u množini ("...prepoznaće se ONI već...")... :misli:

Na to njeno "oni" je bilo bonus vriskanja u Alijansi... :giggle:

Ja sam nacula da je rekla "HVALA TEBI..."

Veceras je docek ispred skupstine....al bih ja isla :love: :(
Korisnikov avatar
By Paki
Ej, zahvaljivala se najpre pojedinačno raznim ljudima, a onda je upotrebila i množinu ("...i još nekim ljudima... prepoznaće se oni već...")...

Nebitno, možda će neko postaviti snimak, pa ćemo videti...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
:cheer: :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Sve cestitke Mariji, alli i Gorcinu Stojanovicu, cija me se rezija nastupa izuzetno dojmila. Oduvali su kompletnu pirotehniku vidjenu na Evroviziji, sto glasom, sto koreografijom koja je iz dva kvadratna metra uspela da emituje vise emocionalnog naboja nego sve ostale zajedno.
Korisnikov avatar
By HARP
Da, u gradu je nocas bilo veselo :)
By fazza
Vecheras u 20.30 dochek ispred Skupshtine Beograda. :party:
By ItIzAj
Ej, samo da pitam da li je neko video onaj delic intervjua na Pink-u,
kad je Marija rekla nesto u fazonu:
"drago mi je zbog svih onih malih CUDNIH ljudi u Srbiji..."
Da li se to odnosi na nas, male cudne ljude? :D :B
100%!!!
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by ItIzAj
Ej, samo da pitam da li je neko video onaj delic intervjua na Pink-u,
kad je Marija rekla nesto u fazonu:
"drago mi je zbog svih onih malih CUDNIH ljudi u Srbiji..."
Da li se to odnosi na nas, male cudne ljude? :D :B
100%!!!
TI si sebi čudan/čudna ?
Ok, ne mogu da te nateram da misliš drugačije o sebi, ali ne utrpavaj me u taj koš, kao što ni Marija nije.
Mislila je na svoje zavidne, male kolege i koleginice koji su osporavali njenu pobedu na Beoviziji.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!