Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Njenu pobjedu mmnogi smatraju pravim osvježenjem za ovo natjecanje na kojemu su proteklih nekoliko godina pobjeđivali nastupi, a ne pjesme, te to tumače kao povratak kvaliteti i udaljavanje od raznoraznih show programa.I ovo je potpuno tacno, iako je bilo mnogo boljih i atraktivnijih scenskih nastupa pobedio je suvi kvalitet, pobedila je Marija, pobedila je Srbija i na kraju to je pobeda i za LBGT, malo li je.
Originally posted by Super Mario
Meni je hit ona crnokosa lepotica sto na kraju hvata za dlan Mariju. Ako imate snimak, pratite njene poglede ka Mariji. Prelepa je
Originally posted by ZaljubljenaNa kraju (proglashenje) je delovalo da je htela i da se poljube. Crnokosa je pevačica bla bla benda koji je ucestvovao na beoviziji ove god.Originally posted by Super Mario
Meni je hit ona crnokosa lepotica sto na kraju hvata za dlan Mariju. Ako imate snimak, pratite njene poglede ka Mariji. Prelepa je
Joooj skontala sam to....
Ako neko ima snimaaaak...postaviteeeeeee MOLIM VAS!!! MARIJA JE
A ta crnokosa joj je (kako saznajem od nezvanicnih izvora) DEVOJKA
Originally posted by baby_girlBila si? :outofthecloset:Uh, pa slazem se, samo je bitno da se tako ne zove. Onda moze
Dodjoh sa Trga, ako ono nije bio mali prajd onda ne znam..
Originally posted by Zaljubljenanikako da se pojavi snimak na youtubeOriginally posted by Super Mario
Joooj skontala sam to....
Ako neko ima snimaaaak...postaviteeeeeee MOLIM VAS!!! MARIJA JE
A ta crnokosa joj je (kako saznajem od nezvanicnih izvora) DEVOJKA
Originally posted by Super Marione uzbudjuj me previse - zamalo da te greskom editujem umesto citiram
http://www.youtube.com/watch?v=NnWGN3w13LQ
ali ovo je polufinale
Originally posted by Super Mario
Crnka je na levoj strani.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!