Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by baby_girl
ja mislim da su tu dinamiku butchice izmislile da bi lakse dosle do curica :lol:

:pametnicebutchice:
ma 'de pametne, moja omiljena sintagma je "daft butchie" :smeh:
ups...valjda nece neka butch ovo da vidi pa da me kazni :molise:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ahhahhha, ne bitrejujem ja (mada!), nego pazi sad kako cu da nadjem izgovor - ja jos uz ovo postovanje paralelno radim neke spise iz analize muzicke forme, pa mi malo bezi koncentracija, khm, khm.... :astral2: ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
: devokica trepcuci izviruje, gleda sa nadom okolo trazeci butchicu sa kaisem i lisicama da je kazni za misbihejving ::opatica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by vanillapuff
Ahhahhha, ne bitrejujem ja (mada!), nego pazi sad kako cu da nadjem izgovor - ja jos uz ovo postovanje paralelno radim neke spise iz analize muzicke forme, pa mi malo bezi koncentracija, khm, khm.... :astral2: ;)
nisam ja na to mislila malena, nego da bi rado zbog nekih femica isprobala i drugu vrstu dinamike, ko sto napisah u opisu mene na prethodnoj strani :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mogu i mene da kazne????? :eviltrep: :angel:
evo ja mogu da probam, cisto da se naviknes kako treba, pa da naucis relevantne butchice...ja ti dodjem kao free test drive :smeh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ma da, znam, no i ja sam sad sa femicama pocela mLogo nesto fino, ihihihihihi...... Pa se pravdam begom koncentracije.... :andjelak:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ohhhho, vratjam se ja na butchice.... DevokICE, naspram mene - ti JESI ohh so butch!!!.... ;)

I sad nek' neko kaze da ne pricamo o dinamici... :D
Korisnikov avatar
By Hys.
sram me bilo, flertujem sa femicom na butch femme dinamici, brzo da dodje neka butchica da me vrati na pravi put :smeh:
sori fader for aj hed sinful fots :opatica:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ohhhho, vratjam se ja na butchice.... DevokICE, naspram mene - ti JESI ohh so butch!!!.... ;)

I sad nek' neko kaze da ne pricamo o dinamici... :D
pametna vajinica :mazi:
Korisnikov avatar
By Hys.
sovinisti

:lol:
i to da zamislis kakvi :smeh:
moje najtvrdje fantazije su tako sovinisticke da je to bruka :opatica:
Korisnikov avatar
By Hys.
al smo se nesto poopatisale, mislim da je in order jedno ciscenje od grehova starom inkvizitorskom metodom, preko bola do Boga :smeh:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
aaaaaaaaaaaaaa...............................aaaaa........aa....................

St. Andrew's Cross?????? ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim da ipak tradicionalni engleski flogger bi bio bolji :eevil:
Slika
Korisnikov avatar
By vanillapuff
ohhh, tradicionalnim metodama protiv gresnih nam dusa???? :sweet:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
...Ovo i dalje ima veze sa naslovnom temom, je l' da? - kazi im kazi im kazi im kazi im !!!!!
(ja pokupila traume od kad su me par puta metNuli u off.... :uplasen: ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Hys.
naravno da ima, ovo bi bilo steta iseci, posto poprilican deo butch femme zajednice je u sdbm fazonu, dovoljno je otici na najveci butch femme sajt www.butch-femme.com pa se uveriti.
literatura takodje je izuzetno posvecena ovoj temi, i mnogi parovi praktikuju odredjene delove "erotic power exchange"
evo nesto zanimljivo:
Psychiatric view
Main article: Sadism and masochism as medical terms
In USA, in the past, sadomasochistic activities and fantasies were regarded by psychiatrists as pathological, but are now not regarded as illnesses in and of themselves. The Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders (DSM-IV) asserts that "The fantasies, sexual urges, or behaviors" must "cause clinically significant distress or impairment in social, occupational, or other important areas of functioning" in order for sexual sadism or masochism to be considered a disorder.

In Europe, an organization called ReviseF65 has worked towards this purpose in the International Classification of Diseases (ICD-10).
Korisnikov avatar
By Hys.
ono sto bi dodala, da na svakom butch-femme sajtu postoji veliki deo sajta posvecen razlicitim dinamikama u okviru te jedne, deo za leather people /smbd/, zatim za daddie/babygirl, ageplay, i tako svasta nesto
ma perverznjaci :namig2: :opatica:
Korisnikov avatar
By Galadriel
@devokice nista ja tebe ne razumem ponajmanje kontekst u kojem si me spomenula.

p.s. ovo nije poziv za objasnjenje

iskreno i don't wanna know :hand:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ali ko? Sta? Koga? Kada? Kako???

Ja bih bas da cujem nastavak price... :puzzle:

Dinamicno je.... ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
evo posta jedne sub femice: /post je "i crave" pa napisati sta krejvujete iz smbd..
--------------------------------------------------------------------------------

I miss having my hair pulled until it feels like the roots will release themselves from the shaft and leave me bald and weeping.

I miss that black and swirling pool of submission after I have reached the apex of my sanity.

I miss blood droplets on my legs.

I miss teeth on my neck.

I need the thunder in a firm hand, swining what seems like a 9 foot single-tail until I am rendered breathless in the moment before the crackback.

I desire servitude, to kneel upon the altar of Your leatherclad feet and wait for the grace of Your punishment.

I long for the tears of my skin as You burn me with Your hand.

I desire. I crave. I need.

I submit.
Korisnikov avatar
By Hys.
@devokice nista ja tebe ne razumem ponajmanje kontekst u kojem si me spomenula.

p.s. ovo nije poziv za objasnjenje

iskreno i don't wanna know :hand:
ma zezam se da sam sovinista bwe :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!