Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by ElenaTAKO JE!!!
Leči: nesanicu, stres, gubitak apetita, glavobolju.
Pomaže kod: mučnine (usled hemoterapije, AIDS-a, raka, morske bolesti), astme, migrene, visokog pritiska, epilepsije, grčeva mišića, bolova u leđima, artritisa, reumatizma, zubobolje, čišćenja pluća (od nikotina i drugih otrova) i iskašljavanja.
Ublažava posledice: AIDS-a, tumora, raka, multiple skleroze, glaukoma (staračkog slepila).
Medicinska istorija nije zabeležila niti jedan smrtni slučaj predoziranja indijskom konopljom, što je svrstava među najbezbednije lekove. THC je jedna od nekolicine kemikalija za koje se nezna toksična količina.
Originally posted by bananicaKad te budu banovali (a hoće, sigurno) banovaće ti automatski i IP adresu, tako da nećeš moći više ni da čitaš i informišeš se o planovima govnjivih bioloških oblika.
evo sam se registrovao, cekam da me puste da pisem. Cisto da ih pitam, odakle u pecinama internet....
Овако... Као што се већ зна сутра долази велики број Срба који неће да дозволе још једну пошаст у Србији. Предложио бих свим НС људима да не долазе униформисани јер ће бити доста људи који нису НС, а неће да дозволе наркомански марш, па ће бити лако да се уклопимо међу њих. Верујем да сви знате зашто је ово доброEto posla za policiju i javnog tužica (NS je skraćenica za nacional-socijaliste, tj. naciste).
ПС: До марша има доста времена. Исцимајте што више људи можете
Originally posted by Pakividis, a ja sam bas umirao da saznam o cemu oni pricaju...Originally posted by bananicaKad te budu banovali (a hoće, sigurno) banovaće ti automatski i IP adresu, tako da nećeš moći više ni da čitaš i informišeš se o planovima govnjivih bioloških oblika.
evo sam se registrovao, cekam da me puste da pisem. Cisto da ih pitam, odakle u pecinama internet....
Originally Posted by nbg88
Једино што треба да се уради је да се поведе мало јача акција против дроге. Под број један да се забрањују филмови у којима се она приказује у позитивном смислу и да се ставе много веће казне од садашњих, па и за некога ко каже да је некад користио дрогу. А не као сад, сви познати глумци говоре како су некада користили дрогу и тиме само привлаче друге људе...
Originally posted by Elena
ukratko:
organizatori su posle duuužeg informativnog razgovora sa policijom, otkazali organizaciju svetskog dana konoplje (u narodu poznatijeg kao ganja marš).
Originally posted by PakiPa za takvo nesto je i izmisljen proxyOriginally posted by bananicaKad te budu banovali (a hoće, sigurno) banovaće ti automatski i IP adresu, tako da nećeš moći više ni da čitaš i informišeš se o planovima govnjivih bioloških oblika.
CEO GRAD JE GANJA MARŠ
Subota 5. maj. U centru Beograda je pešačka zona od Slavije do Kalemegdana. Pojavi se. Prošetaj se. Izađi bez straha. Možda sretneš nekog prijatelja sa starih exita ili sa neke dobre žurke. Mozda ti neko, zaverenički, namigne u prolazu;) Zajebi organizatore, policiju i naciste. Zajebi pretnje, otkazivanja i glasine. Ne mogu prebiti ceo grad. Ceo grad je ganja marš. Danas smo na svih 5 kontinenata. Danas smo tu zbog sebe i zbog svojih prijatelja.
Dekriminalizacija!
Šalji sto dalje!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!