Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By andjela
meni je sladje

./configure
make
make install

:)

ili dpkg -i blabla.deb :D
Korisnikov avatar
By KiWi

Peške :D ... Pa ja to peške ne znam, ja sam duduk za linux ....
Korisnikov avatar
By Rei
A moraju li svi linuxi biti toliko vizuelno prazni? :trep:
Korisnikov avatar
By andjela
pa sta si ti gledao :)

ubuntu, gentoo, mandriva, fedora core su bas vizuelno puni kao i windows :giggle:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ne znam da li komentarišeš moje capture, ali ja ovo ne bih nazvao prazno ... već kopiju Windows okruženja :D
Korisnikov avatar
By andjela
to je zbog KDE :D

stavi Gnome meni je mnogo lepsi
Korisnikov avatar
By KiWi

Kada bih samo znao kako to da promenim ...
Korisnikov avatar
By andjela
pa prvo moras da imas instaliran gnome, a zatim napravis novi session gde ce gnome biti default window manager
By жњ
Originally posted by Jazzva
Mislim da može raditi i pod Ubuntu-om 6.06. Planiram ga instalirati ovih dana.

Što se tiče nabavke Ubunta, pogledajte http://www.ubuntu.com. Postoji opcija download-a instalacije sa sajta, kao i poručivanja diska na kućnu adresu.

meni je ubuntu isporucio 5 diskova na kucnu adresu 4 free. neverovatni su :D

jos nisam instalirala. ima li neko iskustva?
Korisnikov avatar
By iJazz
Moi :) ...

Ubuntu mi odgovara, te ga sad koristim umesto Windowsa :D . Imao sam malih muka sa podešavanjem modema (soft modem), ali se i to da srediti. Sve ostalo je išlo lako. Guglovanjem ćeš naći rešenje za većinu problema na koje naiđeš.

I evo jedan vodič za Ubuntu 6.06.

Pa, ako imaš particiju viška, instaliraj ga :) ...
Korisnikov avatar
By iJazz
Malo copy/paste-a :) ...
Dell To Offer Ubuntu

LONDON, 1st May 2007 – Canonical and Dell are pleased to announce a partnership to offer Ubuntu 7.04 on select desktop and notebook products. This is a tremendous step forward for Ubuntu, our users and customers.

More about the announcement is available on Dell website, including a video interview with Ubuntu's founder Mark Shuttleworth.

We believe that Dell’s decision is a strong endorsement of Ubuntu and to the work of many in coding, translating and promoting open source software. It is also testament to the demand that exists for Ubuntu.

Canonical is honoured to play a leading role in making Linux more widely available to everyone.

Jane Silber
Canonical – Director of Operations
http://www.ubuntu.com/news/dell-to-offer-ubuntu

Sad je zvanično :yay: ...
Korisnikov avatar
By andjela
cujem da je feisty fawn brooka :)

skinula sam ga ali nisam instalirala.
Korisnikov avatar
By iJazz
Pa sad... meni se dopada. Nisam imao nikakvih problema sa hardverom. Doduše, imao sam problema sa stabilnom verzijom Beryla, pa sam instalirao subversion. Radi oke :) . Kockica :love: ...

Ja zadovoljan :D .

Stoji da još nije sasvim dorađen. Čitao sam da ljudima nije hteo da prepozna rezolucije za widescreen monitore, postoje problemi sa wifi karticama...Uz malo guglanja se sve to (relativno) lako reši :) .
Korisnikov avatar
By EnRage
Meni radi sve super, bez ijednog trzaja :)
Korisnikov avatar
By erkondisn
nova verzija, gutsy gibbon bit ce jos brza :yes:
Korisnikov avatar
By селпередејз
I ja sam presao na Ubuntu:

Slika Slika

Beryl je cudo.
Sledi totalna tranzicija na Linuks, nema vise piratskog vindovsa. Od sada samo legalno.
Korisnikov avatar
By andjela
probaj Compiz :giggle:

kazu da je bolji od Beryl-a
Korisnikov avatar
By iJazz
Ono što sam ja čuo o Compiz-u je da je stabilniji od Beryl-a, ali ima manje efekata :shrug: Zar nisu Desktop Effects-i u Feisty-ju zasnovani na Compiz-u?

...bah, ionako će se uskoro spojiti nazad:).
Korisnikov avatar
By селпередејз
Meni je Beryl kojeg sam svuko iz ubuntu repozitorijuma savrseno stabilan. A i sam komp je stabilan sa Berylom i na starijim kompovima, sa GeForce mx 440 grafickim, na primer, sto posto provereno. (mada je graficka, sa pasivnim hladjenjem, vrela na dodir)

Posle reinstalacije Linuksa (pregazio sam Win skroz) nisam ni pokusavao da se igram sa Compizom, vec sam odmah instalirao Beryl i ne znam da li Compiz ima ovoliko opcija:

Slika

Potrazicu neki program za snimanje desktopa da vidis kako izgleda vatra i dim pri gasenju prozora ili kada stavim animirani skydome pa izgleda kao da se okrecem oko kocke u npr. svemiru, itede iteeeedeeeeeee...
Korisnikov avatar
By femme_fatale
Decice moja,

Najbolji vam je OpenSUSE za sve namene, kratko rečeno. Sa njim radim sve, od muzike do videa. Stojim iza toga, samo njega i koristim. Takođe, probajte i PCLinuxOS, jako je dobar. Ja sam detaljno probala skoro sve... Mnoge Linux distribucije su sasvim ok u današnje vreme, ali je za mene OpneSUSE najzaokruzeniji. Mozda i najlaksi.
Vrlo jeftino mozete dobiti CD diskove sa Linuxom (blio kojim) na domacem sajtu www.linuxo.net, ali i mnogo saveta.
Korisnikov avatar
By селпередејз
Oba testa su mi visoko preporucila Debian. Moram to probati. Ja sam uvek mislio da je Debian kao Gentoo, a on je previse za mene (jos uvek).
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!