Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Tokio -- Naučni tim Univerziteta u Tokiju postigao svetski rekord u brzini prenosa podataka Internetom od 9,08 gigabajta u sekundi.

Konzorcijum hiperbrze mreže Internet2 dodelio je timu nagradu Land Speed Record I2-LSP, koja je uručena na konferenciji o svetskom internetu.

Administratori hiperbrze mreže Internet2 saopštili su da je 30. decembra prošle godine, uz korićenje standardnih protokola, taj tim poslao podatke na udaljenost od 32.186 kilometra brzinom od 7,67 gigabajta u sekundi. Dan kasnije, koristeći modifikovane protokole, rekord je prevaziđen i postignuta brzina od 9,08 gigabajta u sekundi.

Konzorcijum planira da izgradi mrežu za brzinu prenosa od čak 100 gigabajta u sekundi, što bi omogućilo, na primer, da visokvalitetna verzija filma "Matriks" bude preneta kroz mrežu za par sekundi, umesto pola minuta, koliko sada traje prenos kroz mrežu Internet2, ili dva dana, koliko bi to trajalo kroz sada rašireni brzi internet ADSL ili drugi širokopojasni priključak.

Konzorcijum Internet2 je stvoren pre 10 godina, a čini ga 200 univerziteta u SAD, 70 korporacija, 45 vladinih organizacija i 50 međunarodnih partnera.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=243957

Ja sam zgranut! :hail2:
Korisnikov avatar
By Rei
A chuj, kao, puno im pola minuta da svuku ceo film, e shta ti je standard :lol:

Ali mi je interesantniji podatak da je dostupnost interneta u japanu takva da desetorica japanaca imaju zajedno veci link od cele drzhave srbije, a po ceni prosechne plate u dragoj nam zaostaloj drzhavi.

:isus:
Korisnikov avatar
By andjela
pa u Japanu je aDSL2 zastarela tehnologija :)
Korisnikov avatar
By KiWi

Q Q

Daleko smo mi od Japana. I geografski i mrežno.
Korisnikov avatar
By Delete
Ehh...jos jedan dokaz da smo mnooogo zaostali za ostatkom sveta :(
Korisnikov avatar
By andjela
pa nas uce gospoda iz telekoma da nam je dosta 768kbps
Korisnikov avatar
By HARP
Cuti kad uopste i imamo net :lol:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Josh jedan dokaz da je Srbija neka vrsta pripreme za pakao...
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
:wow:
Zamisli ti tu brzinu...
Korisnikov avatar
By andjela
taman da skidam HD filmove od dvadesetak GB :)

meni i 1mbit leti :giggle:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
reci to covece, a ja jos mucim muku sa Dial up konekcijom....uzasssssssssssssssssssss :povez:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pa bice to i kod nas za 10-tak godina :lol:
Naravno u slucaju da gospoda iz telekoma Srbije promene svoj stav da nema potrebe da se u Srbiji uvodi veca brzina od 768 :dropdead:
Korisnikov avatar
By Draco
Ovo mi nije trebalo za dobro jutro. U kojoj vukojebini ja zivim.. Za sekund skinu ono sto ja razvlacim 3 dana <u najboljem slucaju>..

Hocu u civilizaaaacijuuuuu!!!!:eu:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!