Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Za Kiwijev opis mene - :smeh:

Originally posted by Marvin
hlaefdige: pile je znači na drugoj strani ulice? odlično, biću i ja tamo u sredu pa taman da se vidimo. ima još neko sa druge strane ulice, da nam pravi društvo?

Kupper: da je to pile ikakav sportista oni bi preskočilo 3 ulice u jednom skoku, a ne tako prelazilo...

Vel boy: Pa i moralo je da pređe iz Pittsburga-shitsburga... to kako se ovde ponašaju prema pilićima imigranitima- to je strašno

Dina: Jao tako smo seamen i ja jednom prešli ulicu :love:

Seamen (ne spominjuci pile ni trenutka) : Jao jeste Dina, sećam se... baš nam je bilo lepo...

Marque: divno, to me podseti na drugoplasiranu pesmu sa izbora za predstavnika Lihenšhtajna na Eurosongu 1969. zakačiću je negde ako neko hoće da je čuje

Lunja: pile preshlo ulicu? amezing :klap:
A tek Marvinov... :smeh: Svi smo sjajni ali Seaman i ja... :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
jes Dina, vas opis je bas :smeh:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Paris - Fuck the fuckin chicken!
Escobar - Pile? To je tako kemp..
Deksi - e, pile, skroz si me nalozio sa tim prelaskom ulice. ja sam jednom razbijen presao ulicu.
Goxy - pile, ti si jedna divna osoba, i nemoj da se obazires na ostale.
mmiki - pile, jedan kurati lik i ja bi smo trojku sa tobom. cimaj me na u2u kad predjes ulicu.
unic0rn - totalno je trulo hrabriti pile da predje ulicu, ukoliko mu ne kazete da se prelazak ulice kaznjava banom!
spark - pile, iskuliraj ove "dobrice" i pusi kurac kad god pozelis!

uh...

bananica - Pile, izlazis u Alijansu sledece subote? Ajde da razmijenimo brojeve, pa da idemo na kaVicu kad dodjem u BG:cheer:

eto:bananica:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by devokICA
jes Dina, vas opis je bas :smeh:
Seaman se nesto nervirao na poslu pa sam mu poslala u sms poruci ovo sto je Marvin rekao za nas i raspolozenje mu se odmah popravilo... Kaze da je vristao od smeha i da su kolege mislile da je poludeo :smeh:
Korisnikov avatar
By Hys.
e ja se sad nasmejah naglas kad sam ga zamislila :lol:
treba najbolje "pilice" da sacuvamo negde, stvarno je ekstra, steta bi bilo da se tema razvodnji :eya:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Za mene samo Zonche pogodio. :nokti:

Zonche: Pile je preslo ulicu da bi postavilo bombu na ssb i jedan radio. :mad:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Mr.Ja
Za mene samo Zonche pogodio. :nokti:

Zonche: Pile je preslo ulicu da bi postavilo bombu na ssb i jedan radio. :mad:
:lol:

Da znas da jeste! :avalon:
Korisnikov avatar
By Seaman
hlaefdige: pile je znači na drugoj strani ulice? odlično, biću i ja tamo u sredu pa taman da se vidimo. ima još neko sa druge strane ulice, da nam pravi društvo?

Seamen (ne spominjuci pile ni trenutka) : Jao jeste Dina, sećam se... baš nam je bilo lepo...

Kad mi je Dina poslala sms, nisam mogao da prestanem sa smijenjem.Kolege su mi se cudile. :D

Odlicno!! Svaka cast! :D Dobro si nas skinuo. :D

Jos da si upotrijebio ijekavicu kod mene, dozivljaj bi bio potpun. :smeh:

:kiss:
Korisnikov avatar
By Zonche!
FireGox: Da bi mahnulo nekome u autobusu

Blenta: Da se pobije sa drugim piletom pa da se posle maze
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Seaman

Kad mi je Dina poslala sms, nisam mogao da prestanem sa smijenjem.Kolege su mi se cudile. :D

:shmi:
Baš mi drago za nasmejavanje.
A sa ijekavicom imam problema, naglasak moju da skinem ali da skontam gde j umetnuti- to ne ide, pa ne ide.
Korisnikov avatar
By Deksi
Paki - Ma piwe nije pweslo ulicu bwe!

jukie - pa ako utvrdimo njegove fenotipa na razlicitim alelima onda bismo mogli da vidimo pilecu genetiku pa bi mozda shvatili zasto je ono zapravo preslo ulicu

Zonche - ocerupali ga da bude ko Britney pa pobeglo od kamera

Swanheart - nije moglo da spava u kokosinjcu jer se predoziralo Guaranom pa pobeglo od mama koke

gari - bilo je banovano pa pobeglo da sere negde drugde

Beogradjanin18 - to mozete saznati svake srede...obecao sam da cu tada da postujem....
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Deksi

Zonche - ocerupali ga ko Britney
Smeh.

:)
Korisnikov avatar
By m..
Zje, sto sam ja tek sad otkrila ovu temu?
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by m..
Ko ti je kriv što ODMAH ne čitaš teme koje je postavila korisnica Galateja. :P :evil:
Korisnikov avatar
By Kittrie
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

saFRSSEnoU :lol:
Korisnikov avatar
By shishmish
:vijaca:

SJAJNO... Steta sto ne mogu cesto na forum i sto ranije ne videh ovo...:kokice:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Galateja
Originally posted by m..
Ko ti je kriv što ODMAH ne čitaš teme koje je postavila korisnica Galateja. :P :evil:
Pa mhm, jebiga, mislial sam da je nesto 5.
:doh:
Korisnikov avatar
By Deksi
m... - Pile je preslo ulicu zato sto nije moglo da ceka mene da registrujem i ovu temu na forumu
Korisnikov avatar
By m..
O da.

Ma pile je preslo put jer sam ja stajala sa druge strane i mahala kukuruzom (ili cime god, necim sto pilici vole da jedu), lol. :pilence: :cookie: :drama:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by kiss addict
m.. - pile je prešlo ulicu zato što je tamo videlo onu matoru tetu sa kojom sam se kresnula prošle nedelje. jeste da je bila dobra teta, ali je očekivala od mene odgovornost, a ja nisam baš za to raspoložena ovih dana. a uostalom, našla sam bolju cicu :jumpfuck:
Bolji portret moje schizophrasie nisam videla.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nemate vi pojma, ja ću da vam kažem!
Pile je preslo put jer su tamo bolji uslovi rada (u našem preduzeću)!
By Bombina

[/quote]

[/quote]

preslo ti ulicu -kazu da su slogirane
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim da je steta da ova tema zamre :shmi:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slazem se devokICE

Evo imam ja jedan nov

Swanheart: Pile je preslo ulicu da kupi CD sa skroz novom strava mjuzom koja je sada totalno IN ali u nekom avangardnom smislu :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
Zonche: pile je preshlo ulicu da bi otishlo do teretane
teretana mora biti odma preko puta da se ne napeshachi
ne ide valjda do iste da bi se umorilo

of:
i kakv ti je to avatar ??
sad si macho ?
:perezube:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Blenta: Pile je preslo ulicu da bi kupilo fansy gay majcicu u terranovi i da bi videlo Isu!

Off: Macho sam pa shta ako sam macho sam pa shta :lol:
Korisnikov avatar
By SashaVsSasha
Renoir – Et toq! Et toq! Et toq! ( Kako sam sada chique n’est pas? ) :snob:

Delete - Pile je preslo put da bih ga ja zamolila da mi glumi ribu jer mi drugo nista nije preostalo.

Deksi - Pile je preslo ulicu zato sto je videlo kilo koksa i flasu crnog vina a posto ga jadnicka niko ne razume resio je da se ubije od opijata.

Singularity - Pile je preslu put jer ima OCD sindrom i zato sto ga je cekao tata petao sa druge strane :love:

Superfly - Pile je preslo put zato sto me majka nije volela pa zato stalno slusam muziku (pogledajte samo topicsta vam sada svira) I tako kompenzujem uspavanke koje mi mama nije pevala.

Morgan Le Faye - Pile je preslo put jer je ugledalo na raskrsnici puteva morgana i hekatu kako naplacuju na semaforu.

Zonche - Pile je preslo put da bi zaigralo u filmu mala izgubljena princeza koja mnogo voli da “sokira” ljude i misli da je nesto bolja od ostalih.

Mr.Ja - pile je preslo put zato sto je na njemu srpsko engleska barikada koja odvaja obicna govna od zlatnih.
Uostalom, tesko Mr.Ja razlikujem od Zonceta, uvek mi deluje kao njegov produzetak…

Baby_girl - Pile je preslo put da bi krenulo na prajd s gas maskom na glavi.

жњ - ne ne bolje prvo da vam kazem da ja ne mogu logicki deduktivno da sudim zasto je pile preslo put zato sto su meni svi pilici dragi i svi ce mi jako nedostajati ali zato cu vam neki drugi put se objasniti zasto je pile preslo put, moram prvo da zavrsim fakultet...vidimo se za xyz godina.

Blenta – Zato sto je kao svaka prava tetka odglumilo depresiju kako bi privuklo paznju :drama:

//BlOg// - Jer je bezalo sa balkana kao svako malo uplaseno anti patriotsko pile.

Bananica
Sto se bijeli u gori zelenoj
Sto se sija u haljini krutoj
Jel to musko il je pola zensko
Ne li je to pile prekoputno
Zaprosilo bana bananicu
O njega se zuto ocesalo
Je li bane stikle li ti tvoje
Nauci me drag cari sve svoje
Stiklom seva crnogorka mlada
Nad bedrima visi njojzi brada
zadize si suknju pletenicu
Pokaz’ svoju charnu medenicu
Vrisnu pile odjekuje brdom
On boluje za bananicom tvrdom

Swanheart - Zato sto misli da je opasna lezba zavodnica a u stvari je obicna prodavacica “guarane” senjorina gay ministarka zivka.

Tramp - Pile je preslo ulicu da bi pobeglo iz kafea u kome je bio moj burlesque show i otislo da kresne prvo sto je videlo na putu...Dakle semafor.I naravno da bi se setilo nekadasnjih zivotnih reskrsnica.

m.. - pile je pleslo put zato sto sam JA bila na nemogu da se setim da li je to bilo u palizu na lucku sa malkom nasticem sa blitanskim pasosem ja malko nastic i blitanski pasos smo zajedno lucali tad u palizu a mozda i u londonu istovlemeno kad i palizu nebitno je jel je meni lepo i palizu i onda kad sam bila na bahamima istovlemeno a sve to kuckam sa stolice u dnevnoj sobi na folumu al nema veze ne bih vas lagala sve je tako bilo jel ja nikad ne lazem i lekla sam mu nevalalo nevallalo pile ti si snob mamin i tatin neces na lucak sa mnom i sa malkom nasticem!
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by SashaVsSasha

Baby_girl - Pile je preslo put da bi krenulo na prajd s gas maskom na glavi.
:lol: koju je nosila preko svemirskog kombinezona :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
ne znam kako mi ranije nije palo na pamet ovo...

pa logicno je da je preslo da bi pobeglo od manijaka i sacuvalo dupe...
odnosno picku... odnosno jednu jedinu rupu koju ima pozadi...

nije mi potvrdjena informacija, ali mislim da je tacna...mislim ja bih to uradio! :kosa:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!