Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ni od jednog jedinog me nije sramota.
:nono:
Korisnikov avatar
By jukie
Da, imam povremeno neke faze od kojih se posle stidim... jednom sam balio na Zverka iz seks i grad... baš sam se bio popalio na one njegove obrvice i braon okca... posle nekoliko meseci neko iskopa tu temu i pišu ljudi neke desete stvari sve u šesnaest, a meni došlo da stavim onu papirnu kesu na glavu kao onaj mačak čijeg je sina progutao miš. :kesa:
Korisnikov avatar
By Loni
Ja sam zaista pisao raznorazne gluposti.
Tokom 2003. kad nisam imao zaposlenje, znao sam po ceo božji dan da sedim na ovom forumu i piskaram li piskaram sve šta mi padne na pamet.

Nema teme u kojoj tad nisam dao doprinus, od razumevanje u horoskop, politicku situaciju, filmove, strane i domace muzicke scene do traceva, ko je koga video sinoc u gradu i s kim...

Ipak ne znam da li bih trebao da se stidim jer svrha ovog foruma u stvari i nije u isticanju pameti i znanja vec u tome da diskriminisani ljudi pronadju neki svoj kutak, u kome bi shvatili da nisu sami i u kome bi mogli nesmetano da iznesu sve šta ih muci.

Secam se jednog posta nekog momka (ne secam se nika) u kome je receno nešto kao:
- Ja sedim u jednom mestu u provinciji, dosta sam neshvacen i usamljen i jedino mesto gde sam potpuno slobodan je ovaj forum.

To je dakle ona osnovna svrha ovakvih internet stranica i zato niko ne bi trebalo da ponižava ljude zbog tzv. iznošenja gluposti.
Cuješ li Jukie? :)
Korisnikov avatar
By Phoenix
Don't give a fuck about my old posts. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Rei
Nekih, koji su pisani u afektu, jeste.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Moram da priznam da sam i sama neke svoje sramne postove napisala u afektu i to posle nekoliko nashte srca popijenih vinjachica.
:blush:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ni jednog.

Možda sada razmišljam na drugi način .. ali tada sam mislio i pisao tako ... nema razloga da me bude sramota :D
Korisnikov avatar
By blenta
moja prva tema mi je malo "the call is coming from the house" :trol:
Korisnikov avatar
By Hys.
hm, ne....a mozda bi trebalo :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Nije me sramota ali uglavnom nisam odusevljena kada vidim moje ranije postove. U tom trenutku sam mislila tako, a sad prilicno cesto mislim sasvim drugacije. Ali nije do te promene doslo tako sto sam se jednog jutra probudila kao druga osoba ;) Nego su desavanja oko mene i u meni uticala na promene stavova i onoga sto pisem. To je neki tok zivota i ne volim da susrecem tu mene iz proslosti, kao sto verovatno ne bih volela ni mene iz buducnosti.
Korisnikov avatar
By decko
Ja stare postove preskacem tako da se pravim da ne znam sta sam pisao... :giggle:
Korisnikov avatar
By coka
ne znam jer ih ni ne vidim niti ih se secam... mada sam videla jedan zbog kog sam :smeh:
By Dragonite
Ne,

a svejedno se vecine postova ne secam :rodjendan:
Korisnikov avatar
By helios
ne osvrcem se preterano..
By Simor
Ne, ne stidim se. Doduše, nemam običaj da čitam svoje ranije postove, ali, iako nisam dogmata, jebeš ga, imam neki kontinuitet, ne menjam mišljenje svakih godinu dana, ne menjam sistem vrednosti svako malo, nemam običaj sa forumskom javnošću da delim informacije kada sam kakio a kada piškio, pa da mi nešto što sam napisao pre godinu dana bude danas drugačije i da se sada toga nešto stidim, da se ne slažem sam sa sobom, ili da ne bih voleo da neko pročita moje postove od pre i uporedi ih sa ovima koje danas pišem.

A, tetka Daco, svi mi znamo još od ranije da ste Vi pristojna ženica, i iako ste možda upotrebili izraze poput "kurca" ili "pičke" to nikako ne može da u bilo čijim očima umanji Vašu vrednost. Stoga nema mesta stidu!
Korisnikov avatar
By Tot
Kada me pitas, mila moja Daco, da ti odgovorim: pre svega treba imati u vidu da sam ja ovde izgradio jedan virtuelni identitet. On je sinteza mene stvarnog i mene koji nastupam pod nikom. Ne bi se moglo reci ni da to jesam ni da nisam ja. Ali govori Tot, a ne ja pod imenom i prezimenom. Deo onoga sto vidite je odraz mojih mišljenja i reagovanja a deo sam onakvim kakav želim biti na ovom forumu, odnosno kako to Tot koji ima isključiva prava i dužnost da me ovde reprezentuje, nalaže.

Moje stare postove pisao je Tot iz različitih namera, često iz igre i šale ili iznoseći mišljenja sa različitom namerom, recimo ispitujući reakcije i mnjenja gej pučanstva. Tot sebi dozvoljava slobodu da bude ovakav i onakav i to ima veze sa logikom njegovog forumskog nastupa. Tot me reprezentuje, nekada bez preteranog truda koliko sam koherentan u stavovima i odgovara na eventualna pitanja ukoliko je raspoložen.

Njemu sam predao i isključivu nadležnost saobraćanja sa gay populacijom i u nekim privatnim nastupima, što znači da sam u upoznavanjima sa ljudima odavde i dalje najčešće Tot.

Drugim rečima: jasno razlikujem svoju privatnu i javno- virtuelnu sferu. Iz tog razloga moj privatni život otvoren je samo užem krugu prijatelja. Ponekad se desi da se tu nađe i poneko sa foruma ali to nikako nije pravilo. I dalje najveći deo forumskih i forumaških aktivnosti van foruma pripada Totu.

Kao virtuelni entitet, zadovoljan sam najvećim delom postova koje sam napisao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
jos pitate? xa xa xa pa svakog se stidim... odnosno skoro svakog :blush:

ali takav sam, sta cu... kada je rec o chatu i forumu prsti su mi brzi od pameti, uvek!
Korisnikov avatar
By TheTree
Ne stidim se,ali bi mi sad bilo draze da ih nisam pisala.Ima ih nekoliko,da.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne, nije, samo mi je ponekad smesno kad me moj plesni partner zeza za vibrator koji je procitao da imam :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma kakvi, nemam ja pojma sta sam pisala, a i ono sto sam pisala sam tada zelela, iz ovih ili onih razloga (fino je tot objasnio), i ne stidim se.....Boze sacuvaj!
Nikad nisam ni menjala svoje postove, nikada nisam trazila da se moje fotke npr.ne citiraju, niti kasnije da ih admin skine....niti sam ih ja postavljala pa skidala.....to su gluposti...ili stavi/napisi nesto ili nemoj.......
Stani iza sebe, jbg :right:
By Sixto
Ne, al sramota me je tudjih postova kad treba reci da pripadam ovom forumu! Svasta picka rodi!
Korisnikov avatar
By Daliborka
Samokriticnost je, vidim, i dalje na niskom nivou medju forumasima, a narcizam i nerealno visoke slike o sebi i svojim postovima na vrlo visokom.
E deco, deco....
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Nijednog jedinog.

Svaki predstavlja odraz mojih razmisljanja onakvih kakva ja i jesam u tom momentu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Covek je svakog dana zreliji...Neki stariji postovi mi mizda sada deluju smeshno... Mozda ima stvari koje sada ne mislim a u momentu kada sam slao post mislio sam... Mada je to retko... Ali, trudim se da ne govorim stvari zbog kojih cu se kasnije stideti... :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by BellyButton
... Ali, trudim se da ne govorim stvari zbog kojih cu se kasnije stideti... :)
Uh, ja da toliko promisljam bojim se da bih imala mnogo manje postova nego sto imam :sigh: Nekad samo da se nadam da ljudi slabo citaju :smeh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ne secam se starih postova...cak postoji mogucnost da postujem dva puta na istoj temi...mozda cak sa razlicitim stavovima....imam memoriju kao zlatna ribica...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!