Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Steevy
dvd-e (horror's mostly) što prave što, jelte, one druge :giggle: , zastarjele laserdiskove (kupujem preko net-a) i high-end home cinema opremu. u našem bi kraju rekli: "svaki bedak ima svoje veselje"....
By Sportasica
Movies - uglavnom horore i komedije,postanske marke a nekada paklice od cigareta
By ~ Le Saint X ~
slike
DIEUX DU STADE!!!!

imam preko 500

sexy french rugbie mecs....
trenutna opsesiaj...traje od januara!

filatelista iz prikrajka i dalje...

TASCHEN knjige... i, inace, knjige...posebno sa ART tematikom, kao monografije slikara i td...

:snob:
Korisnikov avatar
By Momo
-filmove (ali odabrane)
-razglednice skupljam otkad znam za sebe
-geografske karte svih vrsta, a najvrednije sto imam je atlas iz 1909 godine izdat u Becu i fizicko-geografska karta Balkana iz 1940 god. izdata u Lajpcigu
-i raznorazne gluposti koj na kraju uvek bacim jer ih nemam gde kad se namnoze
Korisnikov avatar
By djo
skupljam razne sličice... i elektronske i naravno one papirnate, nemam nikakvu sistematizaciju, ali imam ime svoje 'kolekcije': 'pustinja slike' - po jednom žižekovom tekstu :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Momo
-filmove (ali odabrane)
-razglednice skupljam otkad znam za sebe
I ja skupljam razglednice, a posebno volim kada na poleđini razglednice leži marka, pečat i tekst. Postoji neki sajt na kome korisnici šalju jedni drugima razglednice. Moj drug, zaluđenik, ne prestaje da ih šalje i dobija.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Sunce
I ja skupljam razglednice, a posebno volim kada na poleđini razglednice leži marka, pečat i tekst. Postoji neki sajt na kome korisnici šalju jedni drugima razglednice. Moj drug, zaluđenik, ne prestaje da ih šalje i dobija.
Ni meni nisu zanimljive te "prazne" razglednice, bez pecata, marke i teksta, a takvih imam jako malo.
Posto cesto imam priliku da dolazim u kontakt sa tudjom ostavstinom u vidu knjiga, spisa, kojekakvih "bezvrednih" papirica i razglednica, koje bi nadlezni za to bacili, ja lepo izaberem sta mi se svidja i otud imam gomilu razglednica koje su poslate osobama koje nikad nisam upoznala. A dosta razglednica sam dobila i od ljudi koji "ne znaju sta ce sa njima" pa ih daju meni.

Steta sto moji prijatelji imaju jednu ruznu naviku da mi razglednice donose na ruke, pod izgovorom da nisu imali vremena da traze postu ili jednostavno nisu hteli da trose pare na slanje.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja skupljam spotove i nastupe od Christine Aguilere... i pomalo od Pussycat Dolls... :meda:

Da li se to racuna? :trep:

(Christina Aguilera-Ain't no other man)
By жњ
u poslednje vreme sakupljam prazne kesice od cipsa (mrzi me da ih bacim u kantu, pa sam ih nagurala punu fijoku :giggle: )
Korisnikov avatar
By Torry
hemijske olovke---imam ih oko 200

filmove i knjige, pravim svoju kolekciju
Korisnikov avatar
By Pauceti
Radove nepoznatih umetnika
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Torry
hemijske olovke---imam ih oko 200

filmove i knjige, pravim svoju kolekciju
Hemijske olovke sam skupljao kad sam bio mali, a imam i danas dve pune kutije sa raznovrsnim olovkama. Filmove i knjige skladistim takodje...:giggle:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Filmove i knjige skladistim takodje... :giggle:
Isto, mada za sada mi i nije bash neka kolekcija
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sakupljam sve spotove i nastupe i koncerte i parodije od Christine Aguilera, a pomalo i od Pussycat Dolls... za koje nesto i ne mogu da nadjem puno nastupa...

Ulgavnom mozda se to ne moze smatrati kao pravo kolekcionarstvo ali sam bas opsednut!

Cak mi vise nije bilo mesta na kompu od toga tako da sam morao da rezem na DVD... ali mi dosta toga nije stalo...
Korisnikov avatar
By Shmi
Ne svojom voljom ali skupljam cetkice za zube i sampone. :saint2: :smilegrin:
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
-Hispanske filmove i literaturu
-Neobichne chashe i pepeljare iz kafica i restorana [jbg, preshlo mi je u naviku da trpam u torbu sve shto stignem, to mi je kao neki ritual, pogotovo ako se radi o skupom-fancy-snobovskom mestu]
Korisnikov avatar
By BellyButton
Muzichke diskove, normalno...

Ali, imam i neki chudan trip da skupljam praznu ambalazu kozmetichkih preparata - puna mi je polica kojekakve kozmetichke ambalaze... :B
Korisnikov avatar
By Egmont
Harry Potter i Red feniksa slicice
Korisnikov avatar
By DoctorWho
SVE

salim se
1. filmove - ponosan vlasnik vise od 2500 razlicitih naslova
2. IM karte
3. Pokemon karte - secanja na detinjstvo :)
4. MUziku preko 100GB muzike (znam da ej malo ali je meni dosta jer ovo je smao dobra muzika)
5. Knjige - uglavnom neku epsku fantastiku
6. posebno filmove Alana Rickmana

i jos mnogo toga :)
Korisnikov avatar
By hunter
Originally posted by Momo
Ni meni nisu zanimljive te "prazne" razglednice, bez pecata, marke i teksta, a takvih imam jako malo.
Posto cesto imam priliku da dolazim u kontakt sa tudjom ostavstinom u vidu knjiga, spisa, kojekakvih "bezvrednih" papirica i razglednica, koje bi nadlezni za to bacili, ja lepo izaberem sta mi se svidja i otud imam gomilu razglednica koje su poslate osobama koje nikad nisam upoznala. A dosta razglednica sam dobila i od ljudi koji "ne znaju sta ce sa njima" pa ih daju meni.

Steta sto moji prijatelji imaju jednu ruznu naviku da mi razglednice donose na ruke, pod izgovorom da nisu imali vremena da traze postu ili jednostavno nisu hteli da trose pare na slanje.
Ej mislim da je sajt www.postcrossing.com ili tako nekako...
(imam i ja zaludjenog prijatelja)
Korisnikov avatar
By Sunce
Da, to je ta adresa! I ja skupljam razglednice, ali nisam toliko zaluđen.

Inače, pada mi na pamet da svoju numizmatičku zbirku, koja je napokon posle selidbe, došla do mene, prodam ili poklonim. Imam i nekoliko srebrnjaka (Titovi i Vukovi). Za Tita ne marim, ali Vuka nikome ne dam! :sunce:
Korisnikov avatar
By anche
skupila ceo album slicica harija potera letos. :sigh:

trenutno razmisljam da li da pocnem da skupljam zivotinjsko carstvo.... imam samo 17 slicica i ako skupim 25 bez duplikata, to ce biti siguran znak da bih mogla :lood:
Korisnikov avatar
By MeaCulpa
Originally posted by crawen
Slika

Disney-jeve crtace... :love:
E ovo, bolesna sam za Disney-evim crtanima...
Imam veci dio a ostatak nabavljam, jedan po jedan..
I zakljuchavam fioku u kojoj ih drzhim, znachi bolje ruku da mi ishchupaju nego da mi uzmu crtani :D
I skupljam Mikijev Zabavnik, tj sada vec Miki Maus, imam chak brojeva iz '94 godine :) Dva puta mjesechno kupujem.. I nikad ne propushtam. :)
Korisnikov avatar
By fica
Ja imam jako puno Mikijevih zabavnika, cak i neke Mikijeve almanahe iz 80-ih :D
Korisnikov avatar
By crawen
News updated: IMAM SVE DIZNIJEVE CRTACE! :)

Tj. sve klasike i nastavke... :)
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Od skoro skupljam knjige fantastike
U detinjstvu sam skupljao svasta uobicajeno i neuobicajeno
Korisnikov avatar
By James11
- Slike omiljenog benda (imam ih preko 3000)
- Muziku (metal i rock posebno)
- Knjige
- Filmove
Korisnikov avatar
By Andre87
U poslednje vreme gelove za kosu :wtf: Svuda po kuci nalazim poluprazne tube...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!