Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Rei
Javljaju mi se ljudi povodom ovih mojih pisama urednika.
"Mnogo psujes, Urose, i nekako se prosto izrazavas."

Znate sta, imam ja vama par stvari da porucim:

"Sta je bre, non parlare srpski, pizda vam materina?!"

Sta ces i 'de ces lepse u danasnje vreme, nego da psujes? Imajuci u vidu u kakvoj zemlji zivimo, psovanje daleko prevazilazi neki jednostavan prostakluk. Za Srbina, to je motorna snaga njegove duse, tako se mi, bre, pokrecemo. Sta je lirika za Francuze, to je psovka za Srbina. Mozemo mi po beogradu ovde da se umotavamo u zastave Evropske Unije i da kobojagi insistiramo na standardima koje bi i lud video da su nebitni (dok se za vazne pravimo ludi). "Jedi travu i postuj homoseksualce." Okej, ako vam se jede trava i kara u bulju, meni ne smeta, samo napred! A ono sto u Tirsovoj troje dece na jedan krevet, ma to nema veze!

Sta mi imamo da psujemo?!

Za Srbina, psovka? To ti je kao da stavis visokooktanski benzin u Yugo. 'Alo, mora da se psuje! Tajna naseg naroda je sto poslednjih trista-cetristo godina turitamo u prvoj. To ti je nas stil zivota. Bez njega, mi smo samo jos jedni jebani Svedjani.

'Ajd Zdravo.

Glavni i odgovorni urednik:
Uros Jojic
Rech urednika u aprilskom broju chasopisa koji sam juche prvi put kupio.

Cakan je, dontcha think? Tako sav glup and bitchy. :federi:
By fazza
Ovo mu dodje kao onaj Dragan J. Vuchicevic iz "Kurira". Kopira ga opasno. :hmm:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne znam, pre bih rekao da ga trese na Miodraga Kuzmanovica (Svet Kompjutera) :fuckbed:
Korisnikov avatar
By KiWi

Ne znam dotičnog. Pazarim samo blazirane novine.
Korisnikov avatar
By ::fy::
A o kojim novinama/magazinu se radi? Čisto da znam da im slučajno ne bih poklonio pare kupšovinom istog....
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Kiwi

Ne znam dotičnog. Pazarim samo blazirane novine.
isti slucaj.
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
:wtf: To treba prijaviti novinarskom esnafskom udruzenju ako je to urednik onda se ja ne zovem Tetka Dara :kosa:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Da,stvarno koje su novine u pitanju?

Mislim da je ovaj covek ostavio mozak negde usput ako ga je i imao uopste....

Stvarno me zanima koje su novine u pitanju...sad sam izgooglao u pitanju je casopis The GAMER

Nije mi jasno zasto se oni bave pederima,travarima i decom u Tirshovoj...U svakom slucaju nisam kupovao taj caspis a verovatno i necu.
Korisnikov avatar
By Rei
Blizu The Gamera, a koliko sam skontao iz nekih pisma chitalaca (koja su takodje pishijada kao i odgovori na njih) ima neke direktne veze.
Gameplay je u pitanju, nisam znao da li da im napravim anti-reklamu kakve vole firme ovde :)
Zato kazhem da ga tip drka na Kuzmanovica, koji je praktichno legenda medju chitaocima SK i isto je tako bitchy, ali nije ovako prost nikada...
A chasopis koshta frapantnih 230 dinara.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Verovatno chovek takvim pisanjem lechi sopstvene komplekse i frustracije posto nije uspeo da pise za neki ozbiljan casopis nego casopis koji se bavi video igrama. :zastava:

Meni je uvek interesantno kako kod nas u Srbiji apsolutno svaka zuza moze sebe zvati novinarom i dati sebi za pravo da komentira stvari o kojima nishta nezna :novinar: :zastava:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Lakiboy_ns
Verovatno chovek takvim pisanjem lechi sopstvene komplekse i frustracije posto nije uspeo da pise za neki ozbiljan casopis nego casopis koji se bavi video igrama. :zastava:

Sram da te bude! Video igre su unosan biznis i donose silne pare! Čak i pisanje o igrama donosi neku lovu (i ovde i preko).

Sramota za tog čoveka ... sramota za časopis. Najviše sramota za esnaf!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Kiwi

Sram da te bude! Video igre su unosan biznis i donose silne pare! Čak i pisanje o igrama donosi neku lovu (i ovde i preko).

Sramota za tog čoveka ... sramota za časopis. Najviše sramota za esnaf!
Da kiwi-znam da je to veliki biznis ali svejedno-gamerski chasopis bi trebao da pise o igricama i bliskim temama a ne ovakve bljuvotine, iako igrice donose veliki profit ja ipak nebih chasopise koje su specijalizovani za tu oblast nazvao ozbiljnim sve je to deo industrije zabave a u Srbiji jedan takav chasopis ochigledno vodi primitivac i to ne samo zbog komentara o homoseksualcima nego uopste zbog nacina obracanja svojim citaocima.

To sve samo potvrdjuje moju tvrdnju da svaka budala moze biti urednik gamerskog chasopisa i zavrsavati svoje tekstove sa ajd zdravo :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
Da kiwi-znam da je to veliki biznis ali svejedno-gamerski chasopis bi trebao da pise o igricama i bliskim temama a ne ovakve bljuvotine, iako igrice donose veliki profit ja ipak nebih chasopise koje su specijalizovani za tu oblast nazvao ozbiljnim sve je to deo industrije zabave a u Srbiji jedan takav chasopis ochigledno vodi primitivac i to ne samo zbog komentara o homoseksualcima nego uopste zbog nacina obracanja svojim citaocima.

To sve samo potvrdjuje moju tvrdnju da svaka budala moze biti urednik gamerskog chasopisa i zavrsavati svoje tekstove sa ajd zdravo :smeh:
S shta je to ozbiljan chasopis? :D

Mislim, pretenduje gameplay da to bude, tu je trendy dizajn, kvalitetna izrada, doza subjektivnosti i humora u tekstovima umesto bledog i suvog prenoshenja vesti, ali nazhalost sa tim dolaze i ovakvi prostakluci :egzorcist:

Sad sam u moralnoj dilemi da li da kupim sledeci broj :D treba da izdaju key za Asura minipet za Guild Wars :eya:

:misli:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ako ćeš da bojkotuješ sve što ima negativan stav prema homoseksualnosti, moraćeš da sediš ispod smokvinog drveta u nekoj pustinji do kraja života. :putnik:
Korisnikov avatar
By Rei
Ne radi se samo o homoseksualnsti, chovek je izvredjao sve svoje chitaoce pa i mene na mnogo vishe nivoa. To se ne oprashta tako lako. A kada bi dovolja vecina bila iole pametna pa da takve stvari bojkotuje, mozhda bi se redje i deshavalo... :sw:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
To je dilema sa kojom se nosim svakodnevno. Tako je jednom prilikom PR "Teshke mašinerije" u najavi za svoju žurku izjavila da na istu ne dolazi jer su to sve "narodna veselja" pa je opet SC bio pun. Izvagaj koliko ti je važan key pa vidi šta ćeš.
Korisnikov avatar
By Rei
Pa ne znam. Sad imam mini pig, mnogo je cakana ali je malena :piggy:

Slika
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by REI

S shta je to ozbiljan chasopis? :D

Mislim, pretenduje gameplay da to bude, tu je trendy dizajn, kvalitetna izrada, doza subjektivnosti i humora u tekstovima umesto bledog i suvog prenoshenja vesti, ali nazhalost sa tim dolaze i ovakvi prostakluci :egzorcist:

Sad sam u moralnoj dilemi da li da kupim sledeci broj :D treba da izdaju key za Asura minipet za Guild Wars :eya:

:misli:
Kriterijum ozbiljnosti moze biti nacin na koji urednik komunicira sa citaocima a ovo je licilo na nesto shto se moze cuti od nekog ko se ubio od alkohola pa se zali kumu na situaciju u drzavi posle neke provincijske svadbe gde su se svi napili pa sad baljezgaju :D

Ako si verni citalac ja bih poslao mail uredniku pa ako su profesionalci uvazice kritike svojih vernih chitalaca!

OMG-key za Asura minipet za Guild Wars :iskolacen:

:D Salim se mene igrice manje interesuju mada razumem vas game-frikove :smeh: I am an internet-freak my self.
Korisnikov avatar
By Rei

Ako si verni citalac ja bih poslao mail uredniku pa ako su profesionalci uvazice kritike svojih vernih chitalaca!

OMG-key za Asura minipet za Guild Wars :iskolacen:

:D Salim se mene igrice manje interesuju mada razumem vas game-frikove :smeh: I am an internet-freak my self.
Nisam verni chitalac, prvi put sam kupio chasopis, i samo zato shto sam mislio da ce key da izdaju u ovom broju :doh:
Kontao sam da mu poshaljem hate mail ali mi se nekako javilo kakav bih odgovor dobio :gatara: so whats the point.
Bolje da mu se rugam na GAY sajtu :prst:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!