- 17 Apr 2007, 17:39
Cakan je, dontcha think? Tako sav glup and bitchy.
Javljaju mi se ljudi povodom ovih mojih pisama urednika.Rech urednika u aprilskom broju chasopisa koji sam juche prvi put kupio.
"Mnogo psujes, Urose, i nekako se prosto izrazavas."
Znate sta, imam ja vama par stvari da porucim:
"Sta je bre, non parlare srpski, pizda vam materina?!"
Sta ces i 'de ces lepse u danasnje vreme, nego da psujes? Imajuci u vidu u kakvoj zemlji zivimo, psovanje daleko prevazilazi neki jednostavan prostakluk. Za Srbina, to je motorna snaga njegove duse, tako se mi, bre, pokrecemo. Sta je lirika za Francuze, to je psovka za Srbina. Mozemo mi po beogradu ovde da se umotavamo u zastave Evropske Unije i da kobojagi insistiramo na standardima koje bi i lud video da su nebitni (dok se za vazne pravimo ludi). "Jedi travu i postuj homoseksualce." Okej, ako vam se jede trava i kara u bulju, meni ne smeta, samo napred! A ono sto u Tirsovoj troje dece na jedan krevet, ma to nema veze!
Sta mi imamo da psujemo?!
Za Srbina, psovka? To ti je kao da stavis visokooktanski benzin u Yugo. 'Alo, mora da se psuje! Tajna naseg naroda je sto poslednjih trista-cetristo godina turitamo u prvoj. To ti je nas stil zivota. Bez njega, mi smo samo jos jedni jebani Svedjani.
'Ajd Zdravo.
Glavni i odgovorni urednik:
Uros Jojic
Cakan je, dontcha think? Tako sav glup and bitchy.