Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Paki
Obožavaaammmmm !!! :bale: ...

... Al' nisam ga dugo jeo... :placko:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Mmmmm, bas ste mi dali inspiraciju sta cu lepo da skuvam za pred spavanje....

I ja najvise volim kada je posut cimetom, ali volim i da preko sutlijasa izrendam i jedno "Cipiripi" blokce.... :mljac:

Ili kakao....

A dobar je i kada u njega umesate i kasiku mlevenog keksa... Samo, onda se gubi onaj originalni ukus....

A probali ste da ga pospete orasima/lesnicima???? :hyper:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ima jos jedna fora: kada se sutlijas skuva (ali ne pregusto!!!), ubacite kasicicu praha za puding od vanile (prethodno ga razredite mlekom, kao i inace kada se kuva puding!!) i onda je njammmmmm... :love:

I da - hladan je definitivno moj favorit!!!! :D
Korisnikov avatar
By Sunce
Nisam probao sa orasima, lešnicima ili cipiripijem. Hej jagodice, opet mi praviš zazubice! :wink:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Hihihi, pa kad znam da uzivam u kulinarskim majstorijama kao u najvecim kreacijama.... :D
Jer one to i jesu!!! :kuvar:
Korisnikov avatar
By Sunce
A da se mi venčamo? Ja ću u nabavku sastojaka, a napraviću ti i najlepšu kuhinju na svetu! :venchanje:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ohhh.... Ponuda je vrlo, vrlo primamljiva, ali nemoj da brines - skuvacu ti ja sutlijas i nezavisno od braka!!! ;)

Sta da kazem - blago mojoj zeni, pretpostavljam... :zvezda: :giggle:
Korisnikov avatar
By Hys.
da zanemarimo sto obozavam da kuvam i to smatram umetnoscu, sutlijas nisam spremila sto godina, i zena koja mi ga spremi kako treba,....pa ....:gric:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja ne umem da kuvam, pa ni sutlijas. Ne tezim ni da ucim, mada mi od mrskih kucnih poslova nekako najmanje grozno deluje. Ne znam kako mi buduci muz oprasta takvu gresnost :puzzle:

Inace sutlijas obozavam. Mada ga ni moja majka odavno nije spremala. Ona nasecka cokoladu pa je stavi na sutlijas, nekad i suvo grozdje :njami:
By Simor
Originally posted by Sunce
Ja obožavam hladan sutlijaš posut cimetom.
Uh, i ja obožavam hladni sutlijaš posut cimetom. Ali, važno mi je da smeša bude malo ređa, odnosno da se oseti mleko, a ne da bude zgusnuto. Mislim, izvinjavam se na ovakvom objašnjenju, ali pošto ja nemam pojma u čemu je trik, što je nekada zgusnuto a nekada ne, moram to da objasnim plastično, čisto ako mi neko nekada sa foruma ponudi sutlijaš.

:palacinke:
Korisnikov avatar
By gorilica
Zgusnuto je kada se stavi previše pirinča, pa onda on upije svo mleko.
Isključivo hladan, bez cimeta. :)
By Simor
Bah, naravno! Ponekada mi promaknu očigledne stvari. Hvala!

:snesko:
By fencysmurf
metne se u sutlijas , dva minuta pre no je gotov, kocke kisele jabuke... one zelene .... difota.... nemacki doprinos kulinarstvu....
Korisnikov avatar
By Adenim
Sledeca tema : POPARA.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Zasto popara nije izdvojena kao tema?
Inace, sutlijas pravim odlicno, i volim kad je gore malo cimeta i preko toga cokolada, a poparu ne umem da napravim. :blush:
Korisnikov avatar
By Morpheus
I ja ga volim sa sve cimetom... njammmmmmmmmmi
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ja najvise volim sutlijash sa pekmezom.
:mljac:
Ali samo za dorucak, veceru ili uzinu, jer za rucak moram da jedem meso.
:yes:
Korisnikov avatar
By donquijote
Kod nas u Španiji je sutlijaš ili kako ga mi zovemo arroz con leche jedna od najomiljenijih poslastica. Mi stavljamo i malo narandžine korice, badem i suvo grožđe.¡Buen provecho!
Korisnikov avatar
By Kittrie
e, a jel znaTE gde imaju recepti , ono kao fuLL, bY Najdžela Loson??
By Sixto
Jao sutlijas....mmmmmmmmm
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
hm... mi smo, kao klinci, to zvali suKlijas. Pa tako i ostalo.
Volim ga.
I poparu, of course!:rock:
Korisnikov avatar
By sixmadcatz
neko spomenuo jabuke... ja znam za ubacivanje na krupno izrendanih jabuka u ohladjen pirinac - odlicna promena u ukusu i teksturi.
Korisnikov avatar
By Stripi
Volim rižu na mlijeku u koju su, kad je riža skuhana, dodane višnje iz kompota :love:
Korisnikov avatar
By bothways
Nisam dugo jeo, jer mi je mama pravila jedno vreme dosta cesto, pa me smorio... Ali ponekad dobijem zelju. Elem, preferiram vruc, sa ili bez cimeta. Cokoladni preliv (tipa Slatki greh) je plus.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja u životu odvratnije nešto nisam probao.
I sam morao 2 puta probati (kod dve domaćice, da se uverim da nije do prve... i nije bilo...)
Korisnikov avatar
By decko
Jao, moj stariji brat je to mogao da jede tri puta dnevno umesto svakog obroka :zvezdice:

...a meni je uvek bilo muka kad to vidim.... :bljak:
Korisnikov avatar
By KiWi
jeo jučer. jede mi se još
Korisnikov avatar
By bakalar
Ja ga napravio pre neki dan i pokvario se ... :(

bas sam stoka sto ga nisam pojeo:no:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!