Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by MomoI ja skupljam razglednice, a posebno volim kada na poleđini razglednice leži marka, pečat i tekst. Postoji neki sajt na kome korisnici šalju jedni drugima razglednice. Moj drug, zaluđenik, ne prestaje da ih šalje i dobija.
-filmove (ali odabrane)
-razglednice skupljam otkad znam za sebe
Originally posted by SunceNi meni nisu zanimljive te "prazne" razglednice, bez pecata, marke i teksta, a takvih imam jako malo.
I ja skupljam razglednice, a posebno volim kada na poleđini razglednice leži marka, pečat i tekst. Postoji neki sajt na kome korisnici šalju jedni drugima razglednice. Moj drug, zaluđenik, ne prestaje da ih šalje i dobija.
Originally posted by MomoEj mislim da je sajt www.postcrossing.com ili tako nekako...Originally posted by SunceNi meni nisu zanimljive te "prazne" razglednice, bez pecata, marke i teksta, a takvih imam jako malo.
I ja skupljam razglednice, a posebno volim kada na poleđini razglednice leži marka, pečat i tekst. Postoji neki sajt na kome korisnici šalju jedni drugima razglednice. Moj drug, zaluđenik, ne prestaje da ih šalje i dobija.
Posto cesto imam priliku da dolazim u kontakt sa tudjom ostavstinom u vidu knjiga, spisa, kojekakvih "bezvrednih" papirica i razglednica, koje bi nadlezni za to bacili, ja lepo izaberem sta mi se svidja i otud imam gomilu razglednica koje su poslate osobama koje nikad nisam upoznala. A dosta razglednica sam dobila i od ljudi koji "ne znaju sta ce sa njima" pa ih daju meni.
Steta sto moji prijatelji imaju jednu ruznu naviku da mi razglednice donose na ruke, pod izgovorom da nisu imali vremena da traze postu ili jednostavno nisu hteli da trose pare na slanje.
Originally posted by crawenE ovo, bolesna sam za Disney-evim crtanima...
Disney-jeve crtace...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!