- 02 Feb 2007, 05:20
Hvala vam, vasa podrska mi jako znaci.
Inace opet sam se zaneo sa pisanjem...
Evo danas je dosao na posao, da se pozdravi i da vidi sta ima novo.
Recicu vam samo da cim sam ga video, srce mi je pocelo kucati svom snagom... Inace nikada mi se to nije desilo, nikad mi niko nije bio u mislima sve vreme, nikad nisam mislio na jednu osobu svaki dan par meseci, mislim da nikad nisam ni voleo, do sad...
Dali da vam kazem da par sekundi posto je usao u lokal na dvd-u je pocela pesma Sixpence none the Richer - Kiss me. Znao sam...
Znam tacan redosled pesama i ako je poduzi spisak... Nisam mogao nesto preterano da pricam sa njim posto je dosao sa nekim drugom, tj nismo mogli da pricamo o "mojoj" temi... Pozvao sam ga na minut da dodje da mu nesto kazem. Pojavio se posle par minuta i rekao mi je da cemo pricati drugi put kad dodje sam. Trazio sam jos jednu uslugu. Rekao sam mu da dodje u magacin gde cemo biti sami... Kad je usao, zamolio sam ga da zatvori oci. Prvo ih je zatvorio na par sekundi i dok ih je drzao zatvorene tacno sam mogao da vidim da me se boji, da misli da cu na silu da ga poljubim ili tako nesto, kapci su mu previse igrali, otvorio ih je, mada sam mu rekao da ih opet zatvori ali ovog puta nek ih drzi zatvorene. Opet i opet su mu igrali kapci, video sam da je moj out njemu ipak malo vise znacio nego sto je on to rekao, plasi se od mene, i ako to vesto skriva u recenicama punim atributa "brate"...
Rekao sam mu da otvori oci. Smislio sam pricu da sam ustvari hteo da ga vidim sa zatvorenim ocima iz profila posto hocu da nacrtam njegov portret a nemam njegovu sliku... Znam mozda pomalo glupo ali to je prvo sto mi je palo na pamet... I ako je nadam se poverovao u pricu, lepo se pozdravio, ovog puta se nije bojao od pozdrava mada je i dalje bilo svedeno na cisto rukovanje... Pre out me je ponekad zagrlio, posle outa nijednom.
Danas sam jedno vreme bio u downu kad je odlazio... Mada mi se posle razpolozenje popravilo pri pomisli da konacno imam svoju prvu ljubav, da sam konacno nekog zavoleo, da i ja imam ljubavnih problema, i da zivot ne prestaje da me fasinira. Ovako sve treba da bude jer se inace nebi tako dogodilo, zar ne? Vise necu pokusavati da blokiram svoje emocije, volecu ga koliko mogu, makar ta ljubav bila neuzvracena.