Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi

Jako jako retko mi se dešava da me uhvati grč ... Imam jake i razvijene mišiće nogu i nikada nisam imao problema sa grčenjem mišića ili upalom mišića (čak ni posle trčanja ili težeg napora) ...

Jutros me je uhvatio jak grč u desnom listu .. toliko jak da su mi suze krenule .. Srećom znam kako da masažom i pravilnim postavljanjem mišića mogu da zaustavim grčenje ... Iako znam kako da ga se rešim, ne znam kako i zbog čega nastaje?

Moja tetka relativno često ima grč u nogama (butine i listovi) i ona kaže da je to verovatno zbog nedostatka nekog vitamina ili minerala ... Već par dana redovno pijem kompleks vitamina i ko zna čega "Centrum" ... Da nije od toga??
Korisnikov avatar
By M M and I
Ma jok do toga...nego godine sinko...stizu te godine :invalid:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by M M and I
...stizu te godine :invalid:

Ako me sa nepune 24 stiže grč, šta ću u 50toj da doživim ? :D ?
Korisnikov avatar
By pazzaz
u putanju je stres bar su mi tako objasnili doktori, jer sam i ja redovno imao takve grceve u toku studiranja.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Kiwi
Originally posted by M M and I
...stizu te godine :invalid:

Ako me sa nepune 24 stiže grč, šta ću u 50toj da doživim ? :D ?
Hmmm...pa, ne znam sta da ti kazem...:goran:
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Hipokalijemija(nedostatak kalijuma)
Korisnikov avatar
By decko
Mene skoro na svaka 2 meseca isto uhvati grc (obicno list na jednoj nozi) i uvek me probudi u sred noci i uzasno boli..isto su mi rekli da je zbog nedostatka vitamina ili mzoe biti zbog stresa... :nazalost:
Korisnikov avatar
By Deksi
mene grcevi u listovima hvataju bar jednom nedeljno....uglavnom posle treninga i to kad legnem u krevet,probudim se nocu i tako me uhvati...desava se i u serijama vise grceva na istom listu noge....boli uzasno ali jbg. vec sam oguglao na takav bol....nauci se vremenom
Korisnikov avatar
By muzika86
to je nedostatak potassiuma..
kažu da pomažu banane jer su one bogatu u potassiumu. svaki dan po jednu bananu i grčevi će stati ili umanjiti se.
Korisnikov avatar
By Vel boy
mene samo uhvate ponekad kada krajnje naglo i nespretno trznem nogom ili stopalom, dakle, zbog nezgodnog mehanichkog pokreta. i, onda spretno i munjevito brzo zategnem misice noge ili stopala u suprotnom pravcu od "centrifuge" sile tog grcha, i smiri se uskoro...

ali, sve je dobro dok se ima ligamenata i tendona. kad se to oshteti ili pocepa, ne dao Bog, uzasno je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!