bio na nekoliko različitih seminara, u toku tri godine.. među najboljim prijateljima su mi i dalje ljudi koje upoznah u Petnici a nastavih da viđam u bg-u na studijama (ili ljudi koje znam preko nekoga iz Petnice, i slično.. ispostavlja se da je lanac beskonačan).
kasnije sam na faksu periodično odlazio kao saradnik, ali kako prošle godine promenila garnitura rukovodilaca prekinuh sve kontakte.. a i bilo je jako dosadno ići kao saradnik. jer kada si u Petnici kao srednjoškolac/saradnik, budan si 25 sati dnevno, sve vreme ili skoncetrisan na sadržaj kojim se baviš na programu ili vijoriš po sobama.. pa ti po povratku kući treba trodnevni povratak u realnost.. kada si saradnik, vreme ti se dosadno svede na pušenje 50 cigareta dnevno po zadimljenim ofisima vođa i saradnika u kojima se čuju još gori tračevi od onih srednjoškolskih, a bogami viđaju još veće ljubavne krize i ludila nego u adolescenciji... polaznici bar divljaju, studenti i matorci se u petnici dosađuju il' do smrti ili do spasonosnog odlaska u valjevo po alkohol. ako vas Žak ne uhvati.
sve u svemu, Stanica mi sada ne nedostaje, i mislim da više za mene neće biti tamo nekog ludog provoda, ali iskreno ne mogu ni da zamislim kako bih sada izgledao, mislio ili se ponašao da nije bilo nje.
Petnaja forever!!!!!