Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Jbg-a moracu da prokomentarisem fotke i da kazem da sam se najezila od njih, ali u negativnom smislu... ili je bolje da cutim :(
Korisnikov avatar
By m..
Jest, a ti bi Angelinu i... Jebote jel postoji neka univerzalna butch cica na koju mase bale kolektivno?
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Jest, a ti bi Angelinu i... Jebote jel postoji neka univerzalna butch cica na koju mase bale kolektivno?
lola, opusteno, slike su ljudi iz svakodnevnog zivota, ne isfrizirane :)
a m..
postoji naravno...i zove se kd lang i u mom je potpisu:D /a zena mi je pljunuta ona, srecaaa srecaaa radoooost :eya: /
evo dve slicice meni jako drage, i jedna gde je kd lang u bezze odelu al mi se svidza svejedno :bale:

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By anche
jeste devokice, samo opusteno... neke od ovih ne bi prepoznale kvalitetnu butch da im je tacno ispred debelog sloja pudera kojim prekrivaju klinacke akne :evilgiggle:

inace, od fotki koje si postavila na prethodnoj strani ona druga i poslednja (iliti zadnja :D ) su suuuupeeeer! :sweet:

br. 2 vrlo seksi :hyper:

br. zadnja :D vrlo slatko, ALI VRLO! :sweet:
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, kud se nje ne setih... Jebiga, mozda mi nije delovala toliko butch u onom spotu...
Korisnikov avatar
By anche
jao. meni kd bre nije simpaticna. ne znam zasto, jednostavno nije. sad kad krene :seronjo: :lol:
Korisnikov avatar
By m..
Pa onaj spot gde valjda trci po plazi ili sta vec, jebote gde cu sad da se setim i imaju jos neke cice, deluje veselo onako.... Ne daj mi youtube imam dial-up, to je ko da das krezavcu kikiriki.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by anche
jao. meni kd bre nije simpaticna. ne znam zasto, jednostavno nije. sad kad krene :seronjo: :lol:
nece, ja postujem svaciji ukus:)
valjda je to jasno do sada:D
e jbg, m..:(
Korisnikov avatar
By MachoBitch
Dakle..xm..
Zapanjena sam nezainteresovanoshcu zena u Srbiji ( Smoriji) za butch/femme ili butch/butch dinamiku a i ostale dinamike... :alikako:
SHOKIRANA sam elementarnim nepoznavanjem i nerazumevanjem toga sta je to BUTCH zena! Vladaju TAKVE PREDRASUDE da prosto pozelim sve da spalim svojim Zippo upaljachem a onda da odjezdim svojim motorom u neku BUTCH FRIENDLY zemlju:domino:
Svaka chast izuzecima kojih ima. Znam da mnoooogeee misle da je ova tema zastarela, da tu nema sta vishe da se ispricha i polemishe ali ako samo pazljivo prochitate ove postove shvaticete da to nije tachno i da ovde tek treba pocheti sa osveshcivanjem lezbejske populacije o Butch i Femme.
devokICA svaka ti chast!!!!

:chestram:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by MachoBitch
Dakle..xm..
Zapanjena sam nezainteresovanoshcu zena u Srbiji ( Smoriji) za butch/femme ili butch/butch dinamiku a i ostale dinamike... :alikako:
SHOKIRANA sam elementarnim nepoznavanjem i nerazumevanjem toga sta je to BUTCH zena! Vladaju TAKVE PREDRASUDE da prosto pozelim sve da spalim svojim Zippo upaljachem a onda da odjezdim svojim motorom u neku BUTCH FRIENDLY zemlju:domino:
Svaka chast izuzecima kojih ima. Znam da mnoooogeee misle da je ova tema zastarela, da tu nema sta vishe da se ispricha i polemishe ali ako samo pazljivo prochitate ove postove shvaticete da to nije tachno i da ovde tek treba pocheti sa osveshcivanjem lezbejske populacije o Butch i Femme.
devokICA svaka ti chast!!!!

:chestram:
ovaj......

:grouphug:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by m..

Ako nije Katherine Moennig, onda nije nijedna.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by baby_girl
Originally posted by m..

Ako nije Katherine Moennig, onda nije nijedna.
onda nije nijedna, posto ona apsolutno nije butch vec andro... :sudija: :namig2:
evo ti prave butch, spisateljica Therese Szymanski
Slika
Korisnikov avatar
By Galadriel
Svaki covek je prica za sebe, pa i njegove korpe.

Meni su sve muskarace butch ( ova rech u mom recniku i mojoj glavi nema nimalo ruzan prizvuk ). Jednostavno odbijam da prihvatim da je svaka butchica ruzna, k'o sto je ova na slici gore . Zena gore izgleda vise kao cd, ima cak i visoko celo sa zaliscima kao muskarac kome opada kosa. :bljak:

Andro su mi devojke kojima manjka zenstvenosti ali ne po fizickim karakteristikama. One poseduju, ko sto kaze ime, karakteristike oba pola, ali kako ja na to gledam to se najvishe odnosi na ponashanje, gestikulacije u mnogo manjoj meri nego sto je Sejn.

Ne vezujem to ni za frizure, niti sminku vec samo za fizicke karakteristike i to kako se neko nosi ponajvishe.

Osecam da ce sad paljba, ali nisam pisala sa namerom da namechem svoje misljenje, vec ga cisto iznosim.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
bejbe darlin' valjda znas da ja nikad ne osipam paljbu :kiss:
i NARAVNO da butch zene mogu biti lepe, ruzne /mada je to potpuno licno sta je nekom ruzno a sta ne/, prosecne, neznije, "jace"....
ali zaista, zaaaistaaa meni shejn nije butch...kd lang jeste:D
Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
e da samo jos nesto, ako zena voli da nosi odela i sportsku garderobu, iskljucivo musku, ne znaci da je cross dresser.....
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by devokICA
Znam zato sam i odgovorila.

:sweet:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by baby_girl
Znam zato sam i odgovorila.

:sweet:
sunce ti kad si tako slatka, zaboravim da me prevashodno zanimaju butchice :jezik:
Korisnikov avatar
By MachoBitch
Joj...a sto je ona gore ruzna? Jel ruzna sto je zena sa stavom? Sto se ne stidi da bude ono sto jeste?
Cesto cujem komentare tipa lepa/ruzna. Opet se vuku neki standardi poput toga su butch lishene svake zenstvenosti a vrlo je osetljivo pitanje sta je kome zenstveno! Takodje ne znaci da su CD ako izgledaju kao ona gore i zasto bi uopste neko i pomislio tako nesto? I dokle cemo se prepirati oko toga? Sve je to stvar ukusa i afiniteta i ako pocnemo da se delimo na lepe i ruzne(a po kom to standardu?Heteronormativnom,jel?) opet se vracamo na onaj crni pocetak...joj...:psiholog:
Korisnikov avatar
By Hys.
@macho-slazem se, sve je stvar ukusa. :pionir:
@kazanova-sreco nije ovo thread "butch ili femme" nego sta mislis o dinamici izmedju butch i femme, al' ja znam da ti to znas samo te mrzi da pises, ne:vogue:?
Korisnikov avatar
By vremecuda

@kazanova-sreco nije ovo thread "butch ili femme" nego sta mislis o dinamici izmedju butch i femme, al' ja znam da ti to znas samo te mrzi da pises, ne:vogue:?

:blush: :blush: :blush:
By Dionysus
:merlinka: :ogledalce: :gdejesmajlikojilakiranokte?:
Ne kontam o kakvoj dinamici se radi u temi?
Anyway, ja sam femme, seksualno su mi atraktivnije femmice, protiv butchica nemam nista, prosto vecina je fizicki not my type. Privlace me devojke koje su zenstvene prema heteronrmativnom pogledu.
Mada, idealna stvar je manje-vise femm devojka sa manirima butchice:)
E, pa, ja sam nasla nesto slicno i uzivam:))
Korisnikov avatar
By Hys.
malena, pise tamo na pocetku, jedan clancic koji sam ja prevela o kakvoj se dinamici radi.
ja sam inace femica koja sa femicama ima manire butchice:sladoled:
ali sam pored butchica skroz :merlinka:
Korisnikov avatar
By Dirrty
meni je malo to neshvatljivo...
ne osudjujem, nemam pravo na to, niti sam takav.

ali smesno mi je i zanimljivo kada npr. femme riba ne podnosi muskarce a trazi butch devojke koje su iste kao oni, samo nemaju onu stvar izmedju nogu.
mozda postoji razlika... odnosno sigurno da postoji razlika u razmisljanjima izmedju muskarca i devojke, pa makar ona i bila butch... ali neke mnogo vuku na muskarce... da cak razmisljaju kao oni...

postoji za to i primeri kod gay muskaraca, kada je neko mnogo fem, gotovo zena... i to mi je skroz apsurdno.
ako trazis nekog ko se ponasa kao zena, koji je skroz depiliran i slicno, cemu onda trazenje muskarca kada su sve ribe takve.

i najvise se protivim tome sto butch devojke odnosno aktivni muskarci smatraju da su oni glavni i dominantni u vezi.
tacno je da je to najcesce slucaj, i da verovatno njihovim partnerima to imponuje ali mislim da se to ne treba postavljati kao pravilo i definicija.
Korisnikov avatar
By Hys.
dirty...tvoj post je prepun heteronormativa...okej, razumem..
a sta recimo ako ti kazem da ja obozavam maljave muskarcine, i da volim takodje dominatne butchice, submisivne femice takodje?
sta onda?
:zongler:
Korisnikov avatar
By Grace
Daj sta ima.... salim se. Mada, ne mozes uvek sigurno da kazes sta i ko ce da te privuce.
Uvek mi je smetalo stavljanje u odredjene kategorije i bilo kakvo ogranicavanje u ponasanju i izgledu. Mislim da je pre svega stvar u karakteru i energiji koju nosis. Zasto je butch po pravilu izgleda kao riba sa slike, ako govorimo samo o izgledu (i ne mislim na Kate, ona je vise decko pred pubertetom)?
Ne budem lenja, pa procitam o dinamici sa pocetka diskusije. "Muski" nacin ponasanja, znaci? Onda, dzaba sve moje stikle, suknje, sminka...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Dirrty18g
ali smesno mi je i zanimljivo kada npr. femme riba ne podnosi muskarce a trazi butch devojke koje su iste kao oni, samo nemaju onu stvar izmedju nogu.
mozda postoji razlika... odnosno sigurno da postoji razlika u razmisljanjima izmedju muskarca i devojke, pa makar ona i bila butch... ali neke mnogo vuku na muskarce... da cak razmisljaju kao oni...
Stvarno, i mene ovo živo interesuje, a ima ih još puno koji su zbunjeni tom dinamikom, samo ne smeju da pitaju. :D
Valjda je lezbejka osoba ženskog pola koja voli u erotskom i emocionalnom smislu devojke/žene. To što ženu čini ženom, mogu biti morfološke osobine (grudi, glas, hod...) i psihičke. Ako neku devojku čini devojkom samo to što ima vaginu (a pri tome su sve druge karakteristike maskuline) onda se postavlja pitanje koliko je takva žena žena, a ne muškarac ograničen neposedovanjem penisa. Onda, ponekad, može da se stavi pod pitanje da li je lezbejska veza ili ne kad su partnerke femme i butch (tu mislim na butch kao što je ona sa slike sa velikim zaliscima i sl.)

Ne bih volela da budem pogrešno shvaćena, nije mi cilj da bilo koga nipodaštavam. Samo mi je ta dinamika nekako čudna.
By Dionysus
Slazem sesa Galtejom. Ni ja to ne kapiram. ALi, mislila sam da je to zato sto sam jos mlada. A nisam nista htela da pitam, da se neke devojke mozda ne bi nasle uvredjenima or sth:0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 34
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!