Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by bojandjoNisam ja ukrao, keve mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e, di si nabavio taj happy together ?![]()
ta?no se se?am da kopija nije stigla na festival autorskog kad je bio na programu![]()
Originally posted by kiss addicteh.....eto gledam, i nisam znala da u filmu igra i Elizabeth Michel
G I A
Petak u 21h na TV BK ...
Originally posted by usamljeniLepotanNe varas se-jeste Pasolini.
Ovaj film ne znam da li ima gej ili bizar ili sm ili neku drugu ili ih ima sve, ali znam da uvrnutiji nisam gledao. Film je sve samo nije strejt.
"Salo o le 120 giornate di Sodoma" ili Salo i 120 dana sodome.
Italijanski, rek'o bih umetnicki film jer je odradjen neverovatno dobro za tematiku. U filmu su i likovni i muzicki deo pravaimetnicka dela (muzika Ennio Morricone). Kadrovi su stvarno fenomenalni.
Film je rezirao Pasolini ako se ne varam, ubijem je dve-tri nedelje posle premijere od strane clana ekipe.
Originally posted by zbunjenaJos zanimljivije je to sto je igrala lezbejku u "Nurse Betty"... Ona igra onu sporednu ulogu glumice koja se ljubi sa "cuvenom" Jasmine koju u filmu obozava Chris Rock.Originally posted by kiss addicteh.....eto gledam, i nisam znala da u filmu igra i Elizabeth Michel
G I A
Petak u 21h na TV BK ...![]()
suuuperrr......upravo scena sa Angy i Elizabeth....Elizabeth je igrala lezbejku i u seriji ER (prva riba od dr. Viver)....prosto da se covek zapita!? Hmmmm....
Originally posted by superflysećam se!Originally posted by Marsnebeska stvorenja- odlican film sa kejt vinslet,
3. Heavenly Creatures (Peter Jackson, pre ovog uzasa sa Prstenovima. Mozda ne total gay, ali odlican, svejedno)
prelepi bajkoviti pejzazi novog zelanda (pretpostavljam), sa divnom radnjom i prilicno uvrnutim krajem.
toplo preporucujem!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!