Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By pazzaz
moram priznati da skoro ceo skolski program 80 tih je bio super
emisija o baletu
pa ona emisija o sexualnosti koja je pocinjala sa jean michel jarre-om
onda emisija o istoriji filma
Veliki odmor
Gustav
...
By fazza
Setio sam se i ja one emisije shto je pravljena kao strip, al' bio sam mali da bih
se secao detalja, tako da ne znam kako se zvala. Ono shto znam je da sam se
jako plashio te emisije. Josh neko? :)
Korisnikov avatar
By HARP
Stripomanija.... Emitovano prosle nedelje na RTS-u u emisiji Trezor :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by FireGox
@bojanjo da nije "stripomanija"
pa sigurno :) muzika za špicu je bila kao sound flipera :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Šta bi sa Garažom na RTS - u i onim voditeljem slatkog osmeha?
Korisnikov avatar
By HARP
Ne mogu da verujem da niko nije pomenuo Branka kockicu :D

U svetu postoji jedno carstvo,
u njemu caruje drugarstvo,
u njemu je sve lepo, u njemu je sve nezno,
u njemu se sve raduje.
Tamo su kuce od cokolade,
prozori su od marmelade,
tamo svako radi ono sta hoce,
tamo raste svako voce...

p.s. Provali kada sam u trenutku znao pesmicu :yay:

:lol:
By fazza
Originally posted by bojandjo
Originally posted by FireGox
@bojanjo da nije "stripomanija"
pa sigurno :) muzika za špicu je bila kao sound flipera :)
Da, sad sam se i ja setio!

Meni je ta emisija bila mnogo strashna! :bljak:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Snow_Crystal
Fale mi oni diznijevi crtaci sto pocinju sa Miki Mausom u satu pa koristi ruke umesto skazaljki...
Cirooooooo,ovde sam mama.... :spin:
E to se zvalo Mikijeva radionica i išlo je nedeljom od 19.30 umesto regularnog crtanog filma
By fazza
Ja nabavio neshto od tih crtaca. :D Disney fables :lizalica: :beba:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by pazzaz
Smogovci
Cik pogodi ko sam
Kolaricu panicu
Metamorfoza
Nemogu da se setim one sjajne emisije o stripovima
...
E ovih se i ja sećam...

Kad neko dođe na svet
u velikom stilu
i otvori oči
u maminom krilu
pa počne da ????
i uši i oči
pa prvi put padne
i prvi put skoči
Kad godine prođu
sedam i još osam
i pitanja dođu
čik pogodi ko sam
Sada mi ta pesma zvuči jako zastrašujuće (mislim ta progresija godina)... a ličio sam na onog malog od 7 godina i onda sam mislio da ću ličiti i na njega sa 15 i 22... pa recimo da sam bio prilično puniji...
a ovo sa ??? nikada nisam uspeo da pohvatam reč, tj. nisam razumeo šta su rekli iako sam stalno pažljivo slušao. Moguće je da su rekli "beči" i uši i oči, ali to mi isto ništa nije značilo.

A Kolariću Paniću su mi nekako još tada izgledali kao "stara" serija, kao kada recimo počneš da gledaš nešto od treće ili četvrte sezone, pa su već uveli sve likove i sada samo štancuju... bio je neki dečak Miki koji se pominjao u svakom kadru, nije mi bilo jasno zbog čega je toliko važan.

A serija sa stripovima... Naizmenično Vujke (koji je tada bio mlad i dugokos sa naočarima?) čita istoriju stripa i idu isečci da ih vidimo, i ide kao posebna priča (a ne mogu da se setim koja). U jednoj epizodi dvojica koji smišljaju stripove diskutuju kako da naprave ličnost i jedan opiše supermena a drugi kaže Ma to već postoji, to je Super Šilja
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by xyz
a od novijih - ciklotron

dusan x 2 su genijalni!!

zasto ne snimaju tako dobru emisiju opet???
Zato mozes da citas Chavicev blog na MySpace-u, totalni rotflmao.
Korisnikov avatar
By Egon
Slika

:hyper:

I`m Muzzy !!!

Big Muzzy!!!
Korisnikov avatar
By Egon
i ona gde Zoran Cvijanovic glumi jaje ...

mada mislim da je to ista serija samo se delila na taj
igrani i animirani deo ...

i uzhasno mi treba soundtrack iz te serije posebno odjavna shpica

mislim da je to definitivno neodvojivi deo
mog odrastanja

uz Dusko Radovic pozorishte i Tash nedeljom prepodne ...
Korisnikov avatar
By queeria
Kulturni nokaut
Super deka
Hrvatski školski program nedeljom
Ptica Dodo
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ne znam da li se iko seca one serije gde neki cikica prica neke kao horor price? Na zalost ne mogu da se setim detalja, znam da sam to stalno gledao. U secanju mi je kako je u nekoj prici neki tip morao da napravi corbu od kamena da ga ne bi ubili, pa u jednoj prici tip koji je morao da ukrade tri zlatna grifinova pera i sl? Da li se iko seca toga i da li iko zna kako se ta serija zove?
Korisnikov avatar
By Adenim
Dnevnikov dodatak.
Tada, kao detetu, bilo mi je izazovno gledati nesto sto je unapred bilo zabranjeno deci. Danas osecam posledice jer me emotivno ne remete previse mrtva ljudska tela, a boli me osecaj neosecanja.
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Egon

tu muziku je, čini mi se komponovao michael nyman ili wim mertens, nisam sad siguran, mislim da čak i imam numeru na koju misliš, samo moram da je potražim pa ću uploadovati negde... :)
Korisnikov avatar
By KiWi

A ona emisija koju je tonski obradila TV Novi Sad (oseća se u glasu spikerke)? Ona sa dečakom crncem i devojčicom koja je bela i njihovim pitanjima o seksu ... a baka im na kraju svake epizode kaže "... ali to je već neka druga priča!"

Savršeno seksualno obrazovanje za decu! Nije vulgarno, veoma je lepo opisano sve i lepo je obrađena tema homoseksualnosti.
By Spiridon
I meni sada sve te emisije deluju nekako zastrasujuce, a ni sam ne znam zasto. Da li se neko seca decijeg hora "Kolibri" i onog pocetka kad pevaju "Ko ce to veceras drustvo da nam pravi, za paznju i tisinu da vas moli..." Imali su crne suknjice, a decaci crne pantalone i gore zute majice, secate se?
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Egon

tu muziku je, čini mi se komponovao michael nyman ili wim mertens, nisam sad siguran, mislim da čak i imam numeru na koju misliš, samo moram da je potražim pa ću uploadovati negde... :)

:hail:

ttoooooo .... dajem kraljevstvo za tu pesmu ....
By Spiridon
Originally posted by anche
nedeljni zabavnik. al' mi i ne nedostaje toliko, sigurna sam da bi mi sad bilo dosadno - nego samo onako deklarativno :maca:
Ej jel to bese pocinje sledecom pesmicom: "Sve pocinje ispocetka, dobrodosli pozdrav svima bez i jednog izuzetkaaaaaa."
By Spiridon
Originally posted by novy
Uh crtaci :) ... Le Piaf, ranije epizode Nindza kornjaca i onaj legendarni "umocicu" crtac :smeh:
Znaci ne verujem da sam po ovoj jednoj jedinoj reci "umocicu" odmah znao koji je crtani u pitanju, ladno mi je to "umocicu" ostalo u secanju kad klinac jede bajat hleb i ne bedaci se zbog toga nego pun optimizma kaze "umocicu" - savrseno.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sava_Savanovic
Ne znam da li se iko seca one serije gde neki cikica prica neke kao horor price? Na zalost ne mogu da se setim detalja, znam da sam to stalno gledao. U secanju mi je kako je u nekoj prici neki tip morao da napravi corbu od kamena da ga ne bi ubili, pa u jednoj prici tip koji je morao da ukrade tri zlatna grifinova pera i sl? Da li se iko seca toga i da li iko zna kako se ta serija zove?

može biti da se radi o rej bredberiju... ako čikica sedi za stolom, okružen svom silom sumanutog krša, onako u nekom polusvetlu, i bradat je. :)
Originally posted by queeria
Ptica Dodo
kako ja mrzim sve vas koji ste gledali tu pticu dodo!!!!! oću ja da gledam pticu dodo! :cupakosu:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Mnogo sam volela, a i sad volim emisiju
"Mira Adanja POlak i vi "

To ne propustam
Korisnikov avatar
By decko
Originally posted by Sava_Savanovic
Jaoo..ja sam to bas voleo da gledam! :P Bas mi zao sto vise nema..
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nije rej bredberi, ovo je mnogo starije od toga, prikazivalo se ako se ne varam negde krajem osamdesetih.

Cikica ne sedi za stolom vec uvaljen u fotelju pored kamina.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
od dechijih Branko Kockica, Aca Poshtar, Hajde mi pokazi, Muzichki tobogan...ne setjam se naziva emisije ali znam da me je uzasno nervirala uvodna shpica tj pesma, vodio je chini mi se Radovitj sa gomilom neke dece koja pleshu neku zastrashujutju koreografiju. Pesma je pochinjala sa - pozivamo sve devojchice i pozivamo sve dechake...
Voleo sam i Opstanak, Kulturni nokaut, emisije Anje Rankovitj i one debele sa BK tv shto je sad neki faktor u Karitjevoj stranci, Oliveru Kovachevitj na tv Politici najvishe...Glamuramu ali i onu emisiju shto je radila na Studiju B(chini mi se da je bila bolja, a i stalno je vukla onog gay kamermana sa sobom), Miru B.M. u Ovo vas josh...Top lista nadrealista, Foliranti...
By Spiridon
Da, da Top lista nadrealista je bila extra.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!