Jebote, kad sam bila klinka, igrala sam se s drustvom ispred nekog ulaza, naravno pravili smo buku kao i sva deca, al ta baba sto nas je odozgo gadjala kesama s vodom je bash preterala. Jednom je bacila kesu u koju bi se komotno moglo stprati 2 chebeta, punu vode dole s 3. sprata, mislim mogla je da ubije nekog, uopste mi nije jasno kako je to dovukla do terase kad je bilo teshko bar 50kg. Mislim zamisli da je ta jumbo kesa od pola tone pala na neko dete, pa ubila bi ga na licu mesta, ostala bi palacinka.
Inace kao klinka sam zivela na 9. spratu, uglavnom sam koristila jogurt i te stvari sa visokim flekajucim potencijalom (boranija i spanac...), ne secam se da sam nekog pogodila. Zanimljiviji mi je bio pijanac odozdo, njemu smo lupali tiganjima po plocicama u kuhinji. Inace je lik upao s 2 pistolja na moj 2. rodjendan i par puta je navracao s nozem, Zivorad se zvao iliti Zivko. Keva mi je kao maloj pretila da ce me dati Zivku ako ne budem dobra, lol.
A u osnovnoj su leteli kurtoni, ortak je pogodio fizicara Tomu jabukom u glavu.
I bila sam zla kad smo se igrali vodenim pistoljima. Uzela sam ambalazu od nekog detrdzenta sa prskalicom i ubacila patronu, posle su majke dolazile na vrata, lol.
Uvek je bilo zabavnije ubacivati petarde u terase lokalnih idiota, i u institut za strane jezike dok imaju cas