Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ko od vas VOOOLIIII voćni jogurt? Mislim da ću se udaviti. Sutra ujutro neće da mi bude dobro. Ko me jebe kad sam alav :deda:
Korisnikov avatar
By Adenim
Zavisi koji, ja ih takodje bas volim, posebno sa ananasom ili visnjom i u licnoj pripremi. Ovi kupovni mi nisu dovoljno ukusni.
Korisnikov avatar
By 2kune
Ja ga sama pravim kao što doliči pravoj domaćici. :napitak:
Obični jogurt metnem u jušni tanjur i nasječem lijepih banana. Sve to obljepim medom i dobro izmješam. Dobro je staviti malko u frižider (ovde dole već su počeli kratki rukavi) i servirati uz domaću rakiju sa kojom se nevjerojatno dobro slaže. :sweet:
Korisnikov avatar
By Adenim
Sa rakijom? Hm, kojom? Probao bih to....
Korisnikov avatar
By 2kune
Nešto slabiji od onog sa bananama je onaj od dalmatinskog šumskog voća: kupina i malog preslatkog plavca...
Korisnikov avatar
By decko
I ja vooolimm....najvise od jagode :love:
Korisnikov avatar
By djo
kako kad, to kod mene ide u talasima - prođe i po nekoliko meseci a da ne pojedem/popijem ni jedan, a nekad se gušim u voćnom jogurtu :)

najviše volim ove imlekove :) - višnja mi je favorit
Korisnikov avatar
By 2kune
A i te kupovne možete spraviti u kućnoj radinosti... Uzmete obićni jogurt i zalijete ga sirupom s okusom željenog voća... No ipak, kombinacija s iskomadanim pravim voćem i medom meni je bolja zamjena i za bilo koji kupovni jogurt ili sladoled... To mi je ljeti počesto jedina hrana uopće... I ič se ne promjeni kilaža...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kajsija u jogurtu je.... *bala*
btw. sve od campine je bzvz... jogood je najbolji!
By Korisnica
parmalat od jagoda, a posto toga vise nema, a i bez njega se moze, somboled jagoda definitly
Korisnikov avatar
By Rei
Samo i jedino Slika :D

Po mogucstvu sa jagodom. Najmanje mi se svidja sa vishnjama...
Korisnikov avatar
By jukie
Slika
Samo ja jedem isključivo onaj sa brexvama, ali taj nema sliku na guglu
Korisnikov avatar
By Zonche!
Jagoda i kajsija mmmmmmmmmm
Korisnikov avatar
By Galadriel
Naaaaaaaaajbolja kombinacija slatkisa na svetu je vocni jogurt po ukusu, meni se najvishe dopada shumsko voce, pomeshan sa smokijem od chocholade. Smoki ubachis unutra i juris kashichicom po posudi. Mmmmmmm nista bolje

Probajte :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by arwen_evenstar
Naaaaaaaaajbolja kombinacija slatkisa na svetu je vocni jogurt po ukusu, meni se najvishe dopada shumsko voce, pomeshan sa smokijem od chocholade. Smoki ubachis unutra i juris kashichicom po posudi. Mmmmmmm nista bolje

Probala, stvarno je strava... Bolje je ako je vocni jogurt fino gust, i bas choco-smoki, onaj stobi flips je bzvz u toj kombinaciji...
Obozavam vocni jogurt. :yay:
Korisnikov avatar
By Marvin

Ništa lepše nego nadrobiti wellness u jogurt sa bananom...
Mogu toga sigurno 10ak onih malih :sigh:
Korisnikov avatar
By bothways
Trenutno prozdirem Campina Fruttis jogurte. Posebno volim od ananasa, maracuje i jagode :)
Korisnikov avatar
By Myself
Ja volim 'Flert' i to od visnje, mada on nije vocni jogurt, jel'?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by MinaHarker

Probala, stvarno je strava... Bolje je ako je vocni jogurt fino gust, i bas choco-smoki, onaj stobi flips je bzvz u toj kombinaciji...
Obozavam vocni jogurt. :yay:
da, bas taj cokoladni :D

probaj da ubacis i indijski orah

to mi je nova omiljena kombinacija :piggy: :minibounce:
Korisnikov avatar
By Doxar
Obozavam vocni jogurt.

Pored razlicitih kupovnih varijanti, skoro sam otkrio kombinaciju sa bananom i medom, u kucnoj varijanti. Iskopao negde neku staru muckalicu, i probao jednom, iako mi u startu uopste nije obecavala ta kombinacija, jako je ukusno :mljac:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by Doxar

Pored razlicitih kupovnih varijanti, skoro sam otkrio kombinaciju sa bananom i medom, u kucnoj varijanti. Iskopao negde neku staru muckalicu, i probao jednom, iako mi u startu uopste nije obecavala ta kombinacija, jako je ukusno :mljac:
Mhmmmm, njamnjammmm.... A probaj u to (bez banane ili i dalje sa njom) da umutis i visnje.... :hyper: :mljac: :hyper:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by REI
Samo i jedino Slika :D

Po mogucstvu sa jagodom. Najmanje mi se svidja sa vishnjama...
Volem sve i sve ih marisem! Najvise ih volim leti, kad se dobro ohlade!
Korisnikov avatar
By Minie
najvise volim sa bananom... :njamnjam :ali moze i jagoda. Jedino to...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!