Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Tale
Ljudi,kako da saznam jesam li biseksualac ili ne.Postoji li neko,negde gde mogu saznati strucno misljenje kad je osoba biseksualna?Neki link,informacija...Ja bih se outovao,bas me briga samo kada bih osetio da je to to.
Vasa pomoc mi znaci :cvece:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Naguziš ortaka i devojčicu preko kauča. Onda sedneš i zapališ cigaretu. Malo gledaš malo misliš. Ako ne možeš da se odlučiš, definitivno si BI.
Korisnikov avatar
By Escobar
ili prestanes sebe da ubedjujes da si bi, kratko i jednostavno. :napitak:
By Tale
:D Blesavi ste bre :)
Ajde malo ozbiljnije molim vas
Korisnikov avatar
By HARP
Dodji da ti ja otvorim oci :nokti: :giggle:
Korisnikov avatar
By Zibro
niko se nije probudio jednog jutra i konstatovao " e od danas danas sam Gay / bi / sta god
ne opterecuj se kategorizacijama ...
sexualno opredeljenje nije odluka koju treba da doneses vec nesto sto jeste ili nije u tebi ...
ne zuri nikuda
ponasaj se onako kako osecas
ne prisiljavaj sebe ni na sta niti se ustrucavaj od bilo cega sto osecas a vreme ce pokazati ko si i sta zelis u zivotu
Korisnikov avatar
By Zibro
naravno ukoliko ti dosadi da cekas da odgovori sami dodju tu ti je uvek firegox da ti otvori oci :lol: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Zibro
Instant resenje tvoje dileme moglo bi glasiti i ovako
da te ne privlace tipovi ne bi ti nikada eto tako samo od sebe palo na pamet ovo pitanje niti bi nabasao na ovaj forum .... itd itd itd
samo ce ti trebati vremena da to prihvatis kao zivotnu cinjenicu :zvezda:
Korisnikov avatar
By Marvin
Lako da se autuješ (ako već potrebu imaš).
Dovoljno je da kažeš "ja nisam str8". U to si siguran, ne?
Korisnikov avatar
By KiWi

Zašto se zamarati tom gay-bi-curious-nebi podelom? To si što si - uživaj onako kako ti želiš .... Život je suviše kratak da bi se zamarao podelama...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kiwi

Zašto se zamarati tom gay-bi-curious-nebi podelom? To si što si - uživaj onako kako ti želiš .... Život je suviše kratak da bi se zamarao podelama...

:up:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Zibro
niko se nije probudio jednog jutra i konstatovao " e od danas danas sam Gay / bi / sta god
ne opterecuj se kategorizacijama ...
sexualno opredeljenje nije odluka koju treba da doneses vec nesto sto jeste ili nije u tebi ...
ne zuri nikuda
ponasaj se onako kako osecas
ne prisiljavaj sebe ni na sta niti se ustrucavaj od bilo cega sto osecas a vreme ce pokazati ko si i sta zelis u zivotu
jesam ja ... ne da nisam str8 ali zato se definitivno jesam probudila jednog jutra i rekla ja nisam bi :vatroslava:
Korisnikov avatar
By Deksi
ovo je sve sto imam da postujem na ovu temu

Slika
By Tale
Hvala vam ,pomogli ste mi poprilicno.
Ima li veze seksualna orijentacija sa iskustvom u porodici i kojoj meri može da ima ili ne..?To me malo muci jer sam imao gadno detinjstvo,odrastao u haosu i bez roditelja pa se pitam koliko je moja biseksualnost prirodna a koliko posledica ovoga...
Kad bih shvatio da je to tako jer sam prirodni bisex bilo bi mi lakse.Ovako se stalno preispitujem,lomim, i nikako da opusteno krenem da živim sa tim.Bas mi je gadno ponekad jbg.
Korisnikov avatar
By MajstoriVoland
Originally posted by Kiwi

:zastava:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Da li si razmisljao o strucnoj pomoci? Moze da ti pomogne da shvatis ko si i sta zelis mnogo bolje od dobronamernih, ali ipak amterskih saveta, na ovoj temi.
:sesir:
NOX
By Tale
Razmišljam,hvala :)
Mislim da znam da sam Bisex samo da to prihvatim u sebi ali to je teško i to je proces i što da ne,možda potražim pomoć... :sunce:
Korisnikov avatar
By Egon
si ti siguran da tebe bash to muchi .... ???
By Tale
Pa sad,muci me to jer ja sam otvoren čovek po prirodi i nisam srecan sto moram da se krijem ili da ne smem da podelim sa nekim to sto osecam da želim sex sa muskarcem ponekad.Veliki mi je problem da prihvatim da sam bi.Jbg,neko brzo a neko sporije prihvata a meni je potrebna argumentacija u korist autentičnosti.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Tale
Razmišljam,hvala
Mislim da znam da sam Bisex samo da to prihvatim u sebi ali to je teško i to je proces i što da ne,možda potražim pomoć...
Zasto li mi ovo zvuci toliko poznato :D ? Ja od pre 3 godine s tom razlikom sto sam ja gay.
Jeste proces. Just take a step at a time and it will be OK.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Egon
Originally posted by Tale
Pa sad,muci me to jer ja sam otvoren čovek po prirodi i nisam srecan sto moram da se krijem ili da ne smem da podelim sa nekim to sto osecam da želim sex sa muskarcem ponekad.Veliki mi je problem da prihvatim da sam bi.Jbg,neko brzo a neko sporije prihvata a meni je potrebna argumentacija u korist autentičnosti.
ako te ishta teshi ja sam i posle 20 i kusur godina shvatio da je to ogromno
gubljenje vremena i zhivaca ...
Korisnikov avatar
By Escobarova_mama
Originally posted by Tale
a meni je potrebna argumentacija u korist autentičnosti.
honey, mi to sto ti treba zovemo 'kurac'...
By Tale
Originally posted by operativni kadar
Naguziš ortaka i devojčicu preko kauča. Onda sedneš i zapališ cigaretu. Malo gledaš malo misliš. Ako ne možeš da se odlučiš, definitivno si BI.
Kapiram da je ovo ipak najrealniji odgovor iako je napisan ovako...
Korisnikov avatar
By schatzist
e, drugar, tebe te muci to sto se palis na ribe ili na tipove?
mene me muci sto se ponekad palim na ribe, pa ne znam jesam li bi ili gay :)
ali u svakom slucaju, kada se outujem kazem da sam queer :)
onda sledi visecasovno objasnjavanje sta je to queer, i izbegne se ona situacija naglog soka kao kada kazes ja sam peder, lezbejka ili bisexalac/ka :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!