- 29 Mar 2007, 20:14
koliko sam citala ovom predstavljaje na konferenciji kako se zalaze...i da su nasedala poslanika ds,ldp.g17
ja se ne slazem s tim ustavom,i to je radikalni ustav ,nije demokratski
odjednom jeste mora da se zalaze i to nemoguce da nadju resenje promenu ustava izmedju braka muskarce i zene, homex brakova i trebalo da se zalaze ni prava invalideta,hendikepa i to mogu imati govora i sloboda misljenja,jer su u borbi protiv diksriminacije,i to mogu biti andrskiminacioni akt
recimo u braku nece biti dobro,sve nemogu da promeni i da ostanu braku ,jer muskaraca tuce zenu,ni decu ,silovanje itd
vi znate kako je zlostavljano 100odsto zena,i tj samohrane majke
nije bas zanimljivo
kad je u pitanju deca zivi ili ne zivi izmedju hetereksualnim roditeljima ,kad je roditelj mozda je bi,gej ,lez i trandza i to nemogu priznati svoju decu,nisam sigurna da ce roditelji sto nemogu da prihvate sto su deca postalo gej ili lez,niko nesme i da okrive a takvi
roditelji optuzuju, mogu da imaju u strahu,na primer kad tad deca mogu da pogrese idu svojim putem,ili losem upadu drustva,koristi alkohola,heroina,koliko beze iz skole
i zamislite pise u novinama da je profesor koristio heroin i da su deca probala ,i zamislite....
jer sam ja u borbi protiv diskriminacije, sigurna sam sto posto i da ce ovog ustava nece proci
Posto nijedna balkanska drzava jos nije prihvatila.zasto.....sto se tice usvajanje dece,usvajanje utice s brakovima ,prirodnoj zajednici na primer i ko nema decu,mogu da usvajanje,a homex parovi nemogu daju pod uslovima da bi zeleli
i to ja potpuno razumem
recimo homoseksualne opredeljenosti imaju pravo na svoje mesto pod nebeskim svodom i na zadovoljavanje svoga senzibiliteta. Svaki imaju princip toleratnosti
pozdrav i to je moje misljenje