Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by novy
Originally posted by Snow_Crystal
Uf,uglavnom su sve emisije recene ali ne dostaje mi i postar Guta ili kako se vec zove.Onda ona serija sto pocinje sa pogledom kroz durbin za decu (ako neko zna kako se zove nek napise)... E da fali mi Acim i price sa Acimom (onaj lutak)...

Setih se i onog kviza Kviskoteka... :hyper:
ne dostaje ti? :)
a ime te serije sa durbinom mi je na vrh jezika, al' ne ide. aj' pomozite ostali!!!

Putokaz ili tako nešto... Fenomenalna garderoba - vrećasta odeća i široke suknje... Čudi me kako RTS prikazuje ovde domaće serije a redovno zaobilazi dečiji program ... Mislim da bi bilo zanimljivo videti epizodu Muzičkog Tobogana u kome se pojavljuje Nataša Bekvalac (tada je imala nekih 10-12 godina) ... Kiwi je u toj epizodi u publici i jasno se vidi u par kadrova + jedan close-up!
By Simor
Originally posted by Kiwi

Mislim da bi bilo zanimljivo videti epizodu Muzičkog Tobogana u kome se pojavljuje Nataša Bekvalac (tada je imala nekih 10-12 godina) ... Kiwi je u toj epizodi u publici i jasno se vidi u par kadrova + jedan close-up!
A jel' tu peva "Folira, folira, moje srce hoće da eksplodira" ili tako nešto? :D
Korisnikov avatar
By Hys.
mapetovci
ona serija sa onim chikom koji se druzio sa grizli medom, americka serija
opstanak
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by Sunce
Opstanak!!!
To,to!Eh koliko smo samo mogli da naucimo stosta odatle.A i onaj cikica Belami,se seca njega neko?I nedostaju mi crtaci,svi oni lepi crtaci,Sport Bili,eto,on mi pada napamet.Ok,nije to emislija ali sta mogu kad me ponelo secanje :temperatura:
Korisnikov avatar
By novy
Uh crtaci :) ... Le Piaf, ranije epizode Nindza kornjaca i onaj legendarni "umocicu" crtac :smeh:
Korisnikov avatar
By KiWi
legendarni "umocicu" crtac :smeh:

Taj crtać je izuzetno popularan svuda, naročito kod nas :D
Naziv mu je "Somewhere in dreamland" i otkupljen je od strane Dečijeg Kanala .. ali je je sinhronizacija očaj! Ni približno staroj sinhronizaciji RTBa.
Evo nekih detalja o samom crtaću:

http://www.bcdb.com/cartoon/1770-Somewh ... mland.html
Korisnikov avatar
By djo
nedeljni zabavnik, već pomenuti... baš sam ga gotivio :) i uopšte, sve čega se dotakao bajford - neven, poletarac... pa onda bila je neka super sarajevska emisija za decu o ozbiljnoj muzici.... i tako

i ona stara novosadska lutkomendija sa orlom artemijem i kamilom matildom :)
" o zaaaaašto neeeemaš četiri nogeeeeeee....?" pevala je zaljubljena matilda svom orlu :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kad vec pominjete i crtace ima li neko da se seca Snorkijevaca? :sweet:
Korisnikov avatar
By djo
sećam se ja i mlooogo sam ih voleo, naročito tutu :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by baby_girl

Ja se sećam da su bili pod vodom i da su imali neke surlice na sred glave :D

I znam da su u jednoj od epizoda svi bili ljuti na jednog od njih i da sam ja plakao jer njega niko ne voli ... :lol: ... Jasno, tad sam bio malen :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Kiwi

Ja se sećam da su bili pod vodom i da su imali neke surlice na sred glave :D
jeste, jeste :cvece:

:yay:
Korisnikov avatar
By HARP
Uh crtaci :) ... Le Piaf, ranije epizode Nindza kornjaca i onaj legendarni "umocicu" crtac :smeh:
Otvarao sam ja davno temu o crtacima koje se secamo...

Ali "umocicu" je ostalo svima u secanju :lol:

umo-ci-cu!!! :pucaodsmeha: :smeh:

Strumpfovi hehe!!! Isto su isli nedeljom...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by bojandjo
sećam se ja i mlooogo sam ih voleo, naročito tutu :)
Me too! Zapravo, Tuta je jedini koga se secam.

Inace, Opstanak, Super Deka, Branko Kockica (to kad sam bila mala, nesto sumnjam da bih sad gledala super deku, lol)

Kulturni Nokaut, em je bila silna zabava gledati kojekakve poznanike na tv-u, lol, em mi se dopadao koncept skroz.

Onda... Kad sam bila mala, gledala sam s bakom Koncert u podne, mada cesto su pustali neke opere, i onda baka i ja pevamo. Tada sam jos htela da budem operska pevacica.

Volela sam i onog malog "Oko panja 2 lokvanja" i Vilu Raviojlu.

Joj, ne mogu sad niceg drugog da se setim.:katemoss:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
" o zaaaaašto neeeemaš četiri nogeeeeeee....?" pevala je zaljubljena matilda svom orlu :)
Ne verujem!!! Gledam naslov teme i počinjem u sebi da pevam " o zaaaaašto neeeemaš četiri nogeeeeeee....?" :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jukie
Acim i price sa Acimom (onaj lutak)...
Moja mama KAO kaže da sam ja to gledao kao sasvim mali, ali se ne sećam. Posle sam gledao neke reprize i onako su... 1970-te... znam da mi je bilo spuki što onaj lutak Ostoja ima samo glavu koja viri iz kutije, pa kad Mića peva pesmicu kaže Spavaj Aćime, spavaj, i lopta spava, i Ostojina glava... spuki na kvadrat...
Kviskoteka
Meni je bilo sasvim normalno da sa 11-12 godina odgovorim tačno na većinu pitanja, i uopšte mi nije palo na pamet da je to zato što sam dete-genije, mislio sam da svako to može
Priče iz Nepričave (jel to selo zaista postoji ili je to bilo samo za potrebe serije?),
Postoji, i koliko sam shvatio deca koja se pojavljuju u seriji su stvarno deca naturščici iz lokalne škole. Naravno učiteljica i njen kvazi-dečko koji joj dolazi na večeru su glumci.
:meda: Grizli Adams (po motivima pravog Grizli Adamsa)... a meda se zvao Ben... a magarac /burro) se zvao Number 7 (jer je onom dedi to bio sedmi magarac)... omiljene epizode su mi kada (naravno) neko dete padne i slomi/ugane nogu BAŠ pored zvečarke, a on umesto da upuca zmiju u glavu kao svaki kauboj, jednostavno uzme račvasti štap i podmetne ga ispod zmije, a kada se ona namestila u račvi, on je jednostavno odnese do žbunja i tamo ostavi... logično... i kada su dabrovi napravili branu tako da mu je jezerce poplavilo brvnaru, a onda on pošalje smrdljive tvorove da se šetaju po brani, i oni usmrde dabrove i dabrovi odu na drugo mesto...
onaj cikica Belami,se seca njega neko
Naravno Belami kada se penjao na sekvoju i leteo u balonu, i išao u Australiju i pio pivo u baru a pored njega je slučajno sedeo Aboridžin koji je imao istu takvu kovrdžavu frizuru... a jednom je pravio kulu od konzervi sa pasuljem da pokaže koliko je njegov sin od 10 godina pojeo hrane do sada; pa je našao spisak ko je u njegovoj familiji bio koliko visok pet generacija unazad i izračunavao koliko će njegov sin još da poraste... pa je organizovao takmičenje da mu đaci pošalju slike deset zanimljivih biljaka i životinja koje žive u okolini škole, pa ko pobedi, škola dobija akvarijum, a ja sam mislio da je to u realnom vremenu i očekivao sam da će NAŠA škola da dobije akvarijum, a pobedila je naravno jedna škola u Engleskoj (doh)
stara novosadska lutkomendija sa orlom artemijem i kamilom matildom
Uf, to je bilo moćno... jedna bakica koja stalno džogira, pa ćutljivi pas koji u torbi na stomaku čuva svog brbljivog sina, pa pacov i sova koji žive na tavanu a liče malo na Gonza i mapetovce, pa neki jarac koji stalno filozofira i lisac koji je kao advokat, i naravno nesrećni Arapin koji stalno kuka HO-ĆU KU-ĆI!
ima li neko da se seca Snorkijevaca
Zapravo, Tuta je jedini koga se secam
Bili su Zvezdan i Katica i Duda i Dule dudule gaće mu se nadule (da, to su otpevali u jednoj epizodi) i Mališa (junior) razmaženi guvernerov sin i njegov mali brat Verko i Zvezdanova sestra Zvezdana (koja jednom dobije na dobrotvornom lotou Mališinu prepariranu morsku kornjaču a Mališa bez nje ne može da spava :meda: samo ne sme nikom da prizna, pa onda ode i kupi punjenog morskog konjića tako što kaže prodavačici da je to za njegovog malog brata), pa morski vuk koji papa male snorkijevce i morsko čudovište koje naročito voli decu (ali niko ne zna da li za doručak, ručak ili večeru) i riba morski papagaj koja priča i prenosi tajne ostalih snorkijevaca Mališi u zamenu za "Poli hoće keks od algi", a Zvezdan ima nekog ujaka naučnika koji liči malo na Ajnštajna, a jednom kada su Katica i Duda pokušale da prošvercuju kita ubicu u selo umotale su ga u alge da ga niko ne vidi, i Verko ide za Mališom i ponavlja šta on kaže, a Mališa mu stalno govori "ne ponavljaj šta ja kažem" i prolaze pored ove dve i Mališa kaže "Zdravo Katice, zdravo Dudo", a Verko kaže "zdravo Katice, zdravo Dudo, zdravo gomilo morske trave" a Mališa odjednom zbunjeno kaže "Zdravo gomilo morske trave?" a Verko ljutito kaže "Sada ti ponavljaš ono što ja kažem!"
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by jukie
:meda: Grizli Adams (po motivima pravog Grizli Adamsa)... a meda se zvao Ben... a magarac /burro) se zvao Number 7 (jer je onom dedi to bio sedmi magarac)... omiljene epizode su mi kada (naravno) neko dete padne i slomi/ugane nogu BAŠ pored zvečarke, a on umesto da upuca zmiju u glavu kao svaki kauboj, jednostavno uzme račvasti štap i podmetne ga ispod zmije, a kada se ona namestila u račvi, on je jednostavno odnese do žbunja i tamo ostavi... logično... i kada su dabrovi napravili branu tako da mu je jezerce poplavilo brvnaru, a onda on pošalje smrdljive tvorove da se šetaju po brani, i oni usmrde dabrove i dabrovi odu na drugo mesto...

Čoveče kad je to bilo! Ja samo znam da je taj čovek imao bradu i tog ogromnog medveda ... Mada mi nije jasno (možda je imao dva medveda) jer se sećam da se jednom igrao sa nekim malim medvedom i nosio ga na leđima ... Ali nisam baš siguran da je to ta serija, ne sećam se imena ... znam da sam za tog čiku tvrdio da je zimi Deda Mraz a krunski dokaz je bio da ima istu bradu i brkove kao Deda Mraz ... E sad da li sam mislio na njega ili na Martina Staufera iz Opstanka, stvarno ne znam ....
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by operativni kadar
Ne verujem!!! Gledam naslov teme i počinjem u sebi da pevam " o zaaaaašto neeeemaš četiri nogeeeeeee....?" :pucaodsmeha:
"... pa da lutamooo po sveeetuuuuu,
o zašto nemaš četiiiiri nogeeeeeeeeee
pa da obiđemo planetuuuuuuu"

a pacov na tavanu je stalno ispravljao sovu julku u izgovoru nekih reči, npr:

"ne kaže se, juco, kozmetika, nego kosmetika, jer se ne kaže kozmoz nego kosmos"
By fazza
A niko se nije setio "Sport Bilija"? :smirk: Sram vas bilo... :P
By fazza

"ne kaže se, juco, kozmetika, nego kosmetika, jer se ne kaže kozmoz nego kosmos"
:lol: Obozavao sam da ih gledam! :) Bila je skoro repriza na NS1.

Voleo sam Orlushinu, pa onda onu kamilu sa malim Arapinom - "hocu kuciiiiii,
hocu kuciiiiiiiiiiiiiiiiii", pa onda pacova i Julku, a nekako mi je uvek ishao na zivce
onaj jarac, shto je vechito bio mrzovoljan... Simpatichni su bili i oni mishici,
a najumiljatiji su mi bili oni zatvorenici. :)
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by fazza
Mene sram nije..pa ja ga spomenula :)
By Snow_Crystal
Hvala za PUTOKAZ emisiju sad se setih i ja da se tako zove...
Fale mi oni diznijevi crtaci sto pocinju sa Miki Mausom u satu pa koristi ruke umesto skazaljki...

Cirooooooo,ovde sam mama.... :spin:
Korisnikov avatar
By zboO
:love: :love:

jooj cool...gde se njih seti?! :)

secam se zvezdana :smeh:

ali shtrumfovi su ipak neprevazidjeni!!
Korisnikov avatar
By zboO
da da, sport Bili i chuvena sport Bili "torbica" :smeh:

a tu je i machak Felix :love:

(ova tema ce se pretvoriti u omiljene crtace)
Korisnikov avatar
By pazzaz
Smogovci
Cik pogodi ko sam
Kolaricu panicu
Metamorfoza
Nemogu da se setim one sjajne emisije o stripovima
...
By жњ
a od novijih - ciklotron

dusan x 2 su genijalni!!

zasto ne snimaju tako dobru emisiju opet???
By fazza
Originally posted by TheTree
Mene sram nije..pa ja ga spomenula :)
eh, nisam video. :)
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by pazzaz

Nemogu da se setim one sjajne emisije o stripovima
...
jao da :wow: baš je bila super, kao i ona o naučnoj fantastici :) u njoj sam prvi put video inserte iz 'solarisa' tarkovskog i plašio se onoliko... nego nekako u to vreme išla je i neka fenomenalna emisija o gramatici urađena skroz u fazonu film noir sa sve detektivkom a la hemfri bogart (inače ta glumica je glumila i u sivom domu :) ), PI kancelarijom sa natpisom i venecijanerima, uvek u polumraku. vrh :)
Korisnikov avatar
By andjela
opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak opstanak
Korisnikov avatar
By HARP

:lol: Obozavao sam da ih gledam! :) Bila je skoro repriza na NS1.

Voleo sam Orlushinu, pa onda onu kamilu sa malim Arapinom - "hocu kuciiiiii,
hocu kuciiiiiiiiiiiiiiiiii", pa onda pacova i Julku, a nekako mi je uvek ishao na zivce
onaj jarac, shto je vechito bio mrzovoljan... Simpatichni su bili i oni mishici,
a najumiljatiji su mi bili oni zatvorenici. :)
OCU KUCI, OCU KUCI !!!!!! :smeh:

@bojanjo da nije "stripomanija"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!