Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
@banakica: Nemam dva naloga, korisnik " aldifr" je jednostavno dosao do istog zakljucka kao i ja, to jest ko se bez pitanja javlja.

Sto se tice frustriranosti prepoznaje se lako po tome sto se takva osoba uvek pojavljuje tamo gde ne treba a posle se kaje.

:cita: :opatica: :novinar:
Korisnikov avatar
By m..
JESAM, sela sam u GOVNO u busu. Najozbiljnije, mislim nije bilo kompaktno govno, nego se neko ocigledno bash ukakio pa je preslo na sediste, smrdela sam ko kuga kad sam izasla i morala da ostavim kaput i pantalone na terasi da ne usmrdim celu kucu, onda sam strpala arijel do kraja pretinca (od vesh mashine), i terala kevu da onjusi kaput posle, kad se osusio, za svaki slucaj. Sve vreme voznje autobusom sam drzala rukavicu naprafemisanu Bulgarijevim Eau de The Blanc jer je smrad bio nepodnosljiv (rukavicu sam naprskala 4x), i da nije mi palo na pamet da sedim u govnetu (nisam ga videla, mislila sam ili da neko smrdi ili da je govno negde na podu). Mislim da je to najveci shock koji sam dozivela u zivotu, a dozivela sam svasta. Od sada ne sedam na sediste dok ne izvrsim detaljnu inspekciju istog, to takodje radim klupama u parku.

Bem ti balkan.
Korisnikov avatar
By m..
Jebote, nije smeshno, 30.12.2006. potrosila sam milion ipo kilovat casova da osusim kaput da mogu u njemu na docek. I tako mi i treba kad sam se zaletela na sediste, al, jebiga nije mi se stajalo u busu u onoj guzvi.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ne smem da ti kazem koji smajli je sad tvoj:srbin:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Jebote, nije smeshno, 30.12.2006. potrosila sam milion ipo kilovat casova da osusim kaput da mogu u njemu na docek. I tako mi i treba kad sam se zaletela na sediste, al, jebiga nije mi se stajalo u busu u onoj guzvi.
nista, sledeci put pusti one babe koje se zalete da sednu ko da im zivot zavisi od toga:kolo:
Korisnikov avatar
By m..
Ma nece babe da sede na tocku, probala sam, lol.
Eto, da sam Karen, ne bih imala tih problema.
Korisnikov avatar
By Egon
i kako chovek da ne bude frust od ovakvih stvari

izvor mojih frusteva uglavnom lezhi u meni samom

al ne bih da pochinjem neku ozbiljniju prichu
o svojim frustevima

radije bih vam napravio neki koktel ili tako nesto
Korisnikov avatar
By m..
Ma dobro, i ja kontam da dobar deo svacijih frustracija lezi u njemu samom, tipa velika ambicija a slaba motivacija i tako neke stvari, ali kad gledam po sebi bar 95% tih stvari ima uzrok u necem spolja, jer sebe mozes da prilagodis i menjas do neverovatnih granica (ako si stvarno motivisan), a spoljasnji svet, mhm, njega ne mozes bas da promenis, vec sebe da prilagodis ili se prosto pomiris sa stanjem stvari.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, mislim da je ovo odlicna tema, i mhm, ajde da se ne vatamo za ono moje govno iz autobusa...

Hocu da cujem sta mislite o tome, jer sigurno je svako od nas u nekom trenutku bio primoran da razmislja o tome...
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislim da je osnov za frustracije ona sema da mi imamo neku "viziju" sebe koja ne bude ostvarena i onda mi dozivljavamo frustraciju. sto znaci da problem lezi u nama samim. jer svet je napravljen da funkcionise nezavisno od nas i upravo smo mi ti koji treba da se prilagodjavaju svetu i to na nacin da ne osetimo frustraciju vec vezbamo vlastitu flexibilnost.
sve je ovo lepo u teoriji, znam... :rida:
mada mislim da je malo frustracije zdravo, poput rakije (ono uzmi samo casicu ujutru "da ocistis krvne sudove a i zdravo je')
jer, bar mene, natera na samoanaliziranje i razmisljanje.... i bude mi bolje posle!

a m.... tako i treba kad se vozis busom:avion: umesto da se lepo bogato udas i uzivas ....... :roflmao:
Korisnikov avatar
By Egon
frustracije se radjaju u bilo chemu
neostvarenom vezano za sopstvo ...

silovatelji su (radikalan primer ali) tipichna vrsta frusteva

izvesni politichari, takodje

policajci ponajvishe, znam par koji su se uchlanili u policiju, a znam da su prezhivljavali najgore torture u shkoli, tipa gasili im cigarete po rukama ili tako te gluposti ...

a sada svi oni imaju mocj

frustracija je i kad neka super zvezda u svom readeru trazhi sendvich sa zelenom salatom umivenom kiselom vodom itd ...

to su sve stvari koje su prosto ... eto tako ... manifestuju.

al opet frustracija moze da se rodi i u trenutku kad ne mozhesh realno da sagledash stvari oko sebe, a tako bi voleo i hocjesh da
uzmesh stvari u svoje ruke, a samopouzdanje ti je velichine
Monaka naspram Rusije ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!