Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

jeste li uchinili i kako?
da li ste to uradili chim ste poslali prvi post...ili ste sachekali da vecinu ljudi i odnose u forumu upoznate....
kako su reagovali....
i na kojima ste forumima out?
Korisnikov avatar
By Super Mario
hehe, kako kada. Na radikalskom forumu sam branio prava homoseksualaca, a pritom nisam hteo da kazem sa kim spavam :)

Igrao sam se sa slikama zagrljaja (muskarca i muskarca, babe i dede, dve glumice) i u svakoj su nasli nesto homoseksualno iako su slike bile totalno "normalne", a onda mi je dosadilo....

Na Bgdcafe forumu sam VELIKI PEDER :)
Korisnikov avatar
By Rei
Na Bgdcafe forumu sam VELIKI PEDER
Chitao sam onu temu o homosexualcima kao najboljim prijateljima str8 zhena, tako si sweet kako nas sve branish :kiss: :zen:

Baj d vej ja nisam outovan ni na jednom forumu, dodushe ni ne idem chesto na druge forume :)
Korisnikov avatar
By Savitar
ja jesam, lepo me pitali, i ja lepo reko :zen:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se ponekad na nekom forumu bavim svojim, inace, omiljenim sportom...

Zaokupim paznju i poverenje i simpatije - raznim metodama: postovima ili konkretnim akcijama... i onda se outujem. Bude zanimljivo.

:ledeni: :ledeni:
Korisnikov avatar
By wIdGeT
Pa, sada, posle delomicnog autovanja, medj najboljim, tj. medj vecinom prijatelja, delujem sam sebi smesno nekoc out na svim forumima na kojima sambio, da na svima sam u nekoj sekvenci, ako me neko nesto pita, ili ako treba da se da misljenje na temu uvek iznosio, svoje, out misljenje... Sada je sve to skroz smesno, nekako cini mi se da i posle outa u real life... manje i idem na forume, ili je to zato sto sam bio dao otkaz u firmi gde mi je jedini posao bio da blejim na netu :tehno:
By Tale
Ja nista ali zesce branim gej populaciju na bureku :)
Korisnikov avatar
By KiWi

Zavisi od tipa foruma ...

Ako se forum bavi mojom strukom i tu sam da bih saznao nešto novo, sigurno neću vikati "ja spavam sa muškima", jer ni drugi ne hvataju te teme ...

Ali, na par foruma govorim o svojoj seksualnosti i polemišem sa punoglavcima npr. zašto je u filmu "urbania" glavni lik gay, kada bi priča bila logična i da je u pitanju str8 žena ...
Korisnikov avatar
By 2kune
ja sam glupa... svugdi sam 2kune... :setnja:
a to je, priznaćete, itekakav out... :tos:
Korisnikov avatar
By HARP
Tale, ti li si taj sto iskopava stare teme :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Na Bgdcafe-u i dva foruma sa bivšeg faksa... Druge forume i ne posećujem... :cekam:
Korisnikov avatar
By Rei
Na forumu naturista srbije :D
Korisnikov avatar
By Rei
I hteo sam da se outujem na pdb ali frik zakljuchao temu o istima :shrug:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ima me na dosta foruma...ali sve neke bezvezurije na koje jako slabo idem....a out sam samo na gay forumima:D
Korisnikov avatar
By Delete
Vecinom se ne outujem, a i nemaju petlju da me pitaju da li sam lezbejka, ali zato se neretko posvadjam sa nekim jer se moje misljenje razlikuje od njihovog.
Korisnikov avatar
By Hys.
hm meni je samo problem kad se outujem kao bi na hard core butch femme sajtovima...a posto sam idiJot, to uradim odma' :smeh:
Korisnikov avatar
By jenny
aha ja se outovala na forumu sa faxa,ali svejedno ne znaju ko sam
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!