Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By djo
e, di si nabavio taj happy together ? :kiss:

ta?no se se?am da kopija nije stigla na festival autorskog kad je bio na programu :mad:
By Shoplifter
Originally posted by bojandjo
e, di si nabavio taj happy together ? :kiss:

ta?no se se?am da kopija nije stigla na festival autorskog kad je bio na programu :mad:
Nisam ja ukrao, keve mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:tos:

A nemam nikak'u kopiju, samo sam jednom gledao film preko nekog sumanutog sateliCkog programa
Korisnikov avatar
By IriS
G I A

Petak u 21h na TV BK ... Ako postoji neko ko nije ovaj film pogledao, nek gleda u petak... Jedna od najboljih uloga Angeline Jolie ( po mom misljenju najbolja)

:hail:
Korisnikov avatar
By vivaldi
jao, gledala sam film nekoliko puta, al cu opet da ga gledam. hvala na info :kiss:

to mi je film sa gay tematikom u kome sam osetila najjacu hemiju izmedju zenskih likova...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by kiss addict
G I A

Petak u 21h na TV BK ...
eh.....eto gledam, i nisam znala da u filmu igra i Elizabeth Michel :love: :love: suuuperrr......upravo scena sa Angy i Elizabeth....Elizabeth je igrala lezbejku i u seriji ER (prva riba od dr. Viver)....prosto da se covek zapita!? Hmmmm....
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by usamljeniLepotan
Ovaj film ne znam da li ima gej ili bizar ili sm ili neku drugu ili ih ima sve, ali znam da uvrnutiji nisam gledao. Film je sve samo nije strejt.
"Salo o le 120 giornate di Sodoma" ili Salo i 120 dana sodome.
Italijanski, rek'o bih umetnicki film jer je odradjen neverovatno dobro za tematiku. U filmu su i likovni i muzicki deo pravaimetnicka dela (muzika Ennio Morricone). Kadrovi su stvarno fenomenalni.
Film je rezirao Pasolini ako se ne varam, ubijem je dve-tri nedelje posle premijere od strane clana ekipe.
Ne varas se-jeste Pasolini.
Pogledaj i Decameron-a-isto njegov film,skroz "weird"(mozes i da naslutis ako si citao).

Da li mogu u gay filmove da se uvrste(ili sam ja nesto pobrkala)?
-Poljubac zene pauka
-Edvard II
-Gluvarenje

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by zbunjena
Originally posted by kiss addict
G I A

Petak u 21h na TV BK ...
eh.....eto gledam, i nisam znala da u filmu igra i Elizabeth Michel :love: :love: suuuperrr......upravo scena sa Angy i Elizabeth....Elizabeth je igrala lezbejku i u seriji ER (prva riba od dr. Viver)....prosto da se covek zapita!? Hmmmm....
Jos zanimljivije je to sto je igrala lezbejku u "Nurse Betty"... Ona igra onu sporednu ulogu glumice koja se ljubi sa "cuvenom" Jasmine koju u filmu obozava Chris Rock.
Zaista, da se covek zapita nad afinitetima Elizabeth Mitchell :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Znam dosta filmova sa gej tematikom, ali za sada:

"Klub slomljenih srca"

"Balon"

"Ostatak života" reditelja Frasoa Ozona. U glavnog glumca, Melvil Pepa, sam zaljubljen :love:

Slika Slika

"Brokeback Mountain"

Slika Slika
Korisnikov avatar
By anche
gej?! pa love! valour! compassion!

ja oguli' nokte kucajuci o tom filmu, al' izgleda to niko nije gledao! :rida:
Korisnikov avatar
By Baldy
Originally posted by anche
gej?! pa love! valour! compassion!

ja oguli' nokte kucajuci o tom filmu, al' izgleda to niko nije gledao! :rida:
Ja ga gledao! Divan je! Imam ga pa, ako neko hoće da pogleda...
Korisnikov avatar
By shumadinac
gledao ga i ja....to je bio moj prvi film te vrste, koji sam sasvim slučajno uzeo u video klubu, i ne gledajući pozadinu o čemu se radi...naravno, nije mi bilo žao što sam ga uzeo...posle toga sam ga vrlo često iznajmljivao :D
Korisnikov avatar
By anche
neko se seca/gledao birdcage? ono, kad smo vec kod gej filmova... :trep:
Korisnikov avatar
By djo
jao, ja se sećam i evropske i usa verzije :) fun :)

a jel se seća neko 'cruising-a' (kod nas prevedeno kao 'gluvarenje' sa al pacinom :lukavi: )? - pomenula ga elena, gore
Korisnikov avatar
By deželaš
Originally posted by superfly
Originally posted by Mars
3. Heavenly Creatures (Peter Jackson, pre ovog uzasa sa Prstenovima. Mozda ne total gay, ali odlican, svejedno)
nebeska stvorenja- odlican film sa kejt vinslet,
prelepi bajkoviti pejzazi novog zelanda (pretpostavljam), sa divnom radnjom i prilicno uvrnutim krajem.
toplo preporucujem!

Slika
sećam se!

ako se ne varam, još iz osnovne škole :yay:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Unconditional love ... slatka rom.kom. sa Rupert Everetom bash mi se svideo filmitj

i npr josh Fearless vampire killer - Polanski paaa nije gay film ali je Drakulin sin gay :D
Korisnikov avatar
By Sunce
"Braća" (Son Freré) reditelja Patrisa Šaroa. Nije tipično gej film, ali ima elemente.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Ed Wood - reditelj Tim Burton ... samo je jedan gay u filmu, aliii Dzoni Dep u zenskoj odetji :)

i kad smo vetj kod toga - Loshe obrazovanje
Korisnikov avatar
By HARP
A, sto mi neko ne dobaci neki film od navedenih gore? :D
Korisnikov avatar
By pazzaz
evo jos jedan film sa gay silovanjem (ups) "Deliverance" i def treba obratiti paznju Burt Reynolds-a
Korisnikov avatar
By ^RAY^
Skinuo sam film "Lilies" John Greyson-a ali nemam SR/CRO subtitle :zongler:
Moze li mi neko dobaciti link na u2u gde moze da se skine titl?
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jedino mi padaju na pamet Bad Education i TransAmerica ovako izjutra. Mnogo nešto gledam filmove sa trandžama u zadnje vreme :spin:
Korisnikov avatar
By pazzaz
La Ley del deseo iliti Zakom pozude
Korisnikov avatar
By IriS
Čini mi se da niko nije pomenuo film Philadelphia gde Tom Hanks glumi gay advokata koji ima AIDS i gubi posao zbog diskriminacije. odličan film :up:

Capote priča o Trumanu Kapotiju, piscu, u periodu dok je radio istraživanje o svirepom ubistvu, o kome je napisao knjigu :up:

Far from heaven gde Dennis Quaid glumi uzornog zaposlenog muža koji vara ženu (Julianne Moore) sa simpatičnim primercima muške populacije :D radnja filma je smeštena u pedesete godine prošlog veka. nije loš film, vredi ga pogledati.

Irreversible jedan od najboljih francuskih filmova koje sam ja pogledala. glumi bračni par Bellucci/Cassel. ima gay elemenata u filmu (vrlo eksplicitno je prikazan jedan gay klub).

Chasing Amy odlična komedija/drama gde se crtač stripa zaljubljuje u koleginicu za koju se ispostavi da je lezba. ima nekih soft lezbo scena :)

The Family Stone komedija, porodično okupljanje (Christmas etc.) gde jedan sin dolazi sa svojim dečkom, a pritom je taj sin i gluvonem, a ima otprilike najstabilniju vezu od sve dece. svidja mi se način na koji je u ovom filmu bačen akcenat na gay ljubav i podržavanje iste od strane porodice. igra puno poznatih glumaca. :up:

:sigh: umorila sam se
Korisnikov avatar
By Sunce
Umiruca ljubav" (Dying Gaul), reditelj Craig Lucas
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!