Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by m..Svi smo mi definisani.... Da da znam ja levo ti desno....
Ma ja i da hocu ne mogu da se definisem, mada mi je zabavno da pokusavam.
Originally posted by vanillapuff
Bioloska kategorizacija BMZMkS (pol) je poprilicno nepotpuna, jer zanemaruje sve intersex varijante na sirokoj skali izmedju Z i M kategorije u sistemu.
I sto je jos zanimljivije, bioloska kategorizacija BMZMkS do granice cuda podleze socioloskim interpretacijama ovih kategorija, cime se stize do pojma ROD koji se u velikoj meri gradi (da ne budem sad radikalna konstruktivistkinja pa da kazem ISKLJUCIVO se formira, neeecu ) drustvenom konstrukcijom (cemu svakako doprinose raznovrsne teorije, a u svakom slucaju politika i religija, sto sve zajedno kada se sastavi, vodi u "tradiciju" i prenosenje koncepta "sa kolena na koleno" bez razmisljanja. Tako se konstruise drustveni BMZMkS koji mnogi ljudi prihvataju kao dogmu, bez razmisljanja i preispitivanja).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!