Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by spliff
Originally posted by Lepa Krepa

E da, s druge strane mi je uvek drago videti kako se gnev pravednika zgodno izražava u seksističkim terminima. To je svakako od velike koristi ugroženim životinjama.
svaka chast! :up:
Naravno, muskarci nikada ne nose krzno, ne nose kozu, nikada ne kupuju lepe sportske patichice zbog kojih ne samo da je ubijena zivotinja, nego je i placeno dolar za radni dan od 20 sati jednom malom koreancu, kinezu, ne koriste tu prokletu kozmetiku,sapune, paste za zube i antiperspirante koji su testirani na zivotinjama.
Korisnikov avatar
By gari
@Jukie: Zar i ti sine Jukie?

@Stripi: Gori smo od svinja. Svinje nikoga ne ubijaju zbog krzna.

:meso: :maska: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by MinaHarker

E da, s druge strane mi je uvek drago videti kako se gnev pravednika zgodno izražava u seksističkim terminima. To je svakako od velike koristi ugroženim životinjama.
Naravno, muskarci nikada ne nose krzno, ne nose kozu, nikada ne kupuju lepe sportske patichice zbog kojih ne samo da je ubijena zivotinja, nego je i placeno dolar za radni dan od 20 sati jednom malom koreancu, kinezu, ne koriste tu prokletu kozmetiku,sapune, paste za zube i antiperspirante koji su testirani na zivotinjama.
5% muske populacije koristi shminku u poredjenju sa 70% zena.

Trebala si dodati da je vecina zena primorana da kupuje koznu galanteriju i da zbog shovinistichkog drushtva mora da nosi krzno, a tek shto bi vas popovi spaljivali na lomachi ako se usudite da izadjete u grad bez shminke.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Morgan Le Faye

Trebala si dodati da je vecina zena primorana da kupuje koznu galanteriju i da zbog shovinistichkog drushtva mora da nosi krzno, a tek shto bi vas popovi spaljivali na lomachi ako se usudite da izadjete u grad bez shminke.
Nisam pravdala zemsko nosenje krzna (sto je svakako varvarski cin, obzirom na danasnju raznovrsnost materijala od kojih moze da se pravi odeca) vec sam rekla da i ti muskarci nisu bas tako obazrivi i uvidjajni prema patnjama zivotinja sto bi se moglo zakljuciti iz prvog posta.
Anyway, mnoge kozmeticke kompanije vise ne koriste zivotinje za svoja testiranja, vec kolonije tkiva (maticna celija 'naterana' u deobe kako bi dala pravu ljudsku kozu), tako da samo treba obratiti paznju na pakovanje na kome obicno pise da proizvod nije testiran na zivotinjama.
Sprdanje sa zrtvama inkvizicije podjednako je odvratno kao i sprdanje sa zrtvama holokasuta ili malim, ubijenim fokama.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by coka
Kako neko moze posle ovoga mirno da spava? UZAS :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida: :rida:
I, kako ide spavanje? :jerry:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Drago mi je da se raslamsla debata o ovom pitanju iako se mnogo skrece sa teme ali hajde dobro.... :pionir:

A EVO KAKO TO IZGLEDA U NASEM KOMSILUKU.DANASNJA VEST SA http://www.sloboda-za-zivotinje.org/index.php >>>>

Udruženje Sloboda za životinje podnelo krivičnu prijavu protiv nepoznatog lica koje je juče na Novom Beogradu u parku unutar naseljenog dela bloka 45 - tačnije Nehruova 316-216 izvršilo krivično delo mučenja i ubijanja životinja usmrtivši dva psa - kućna ljubimca i četiri ptice. Ana Vasić je ujutru oko 9h šetala svog kućnog ljubimca jedanaesto- godišnju terijerku Milunku. Ona se je neznatno udaljila od gazdarice šetajući po zelenoj površini i vratila se drhteći i u veoma kratkom vremenu umrla sa penom na ustima.

Nešto kasnije slična stvar desila se i njenim komšijama, pas je umro sa penom i krvlju na ustima. U neposrednoj blizini nadjene su i 4 uginule ptice, jedna od njih u pesku u kome se deca igraju.

Ovo su fotke otrovanih pasa
Slika

Slika

Zasto neko ovo radi mi nikada nece biti jasno!
Korisnikov avatar
By Marvin
Lakiboy_ns imaš li ti i trunke svoje ličnosti?
Svog sopstvenog toka misli?
Ono da ne bude kad je BB- okačen avatar BB ukućanina, kad dobiješ na mejl ovo- okačeno ovo... dođeš mu ko prezenter svog inboxa...

I svi ćete pomreti sad od tuge. Lepo reče Spliff.
Na 3 sekunde jedan čovek umre od gladi. Na 3 sekunde!
Aj sad ridajte još pola sata... jebote, nekad imam utisak da ljudi uključe mozak jednom godišnje na 2 minuta i onda se proseru oko ovako nečega... Aj malo duže daj mozak držite ukljčen možda upadnete u pravu slatku depresijicu... pa nećete cvileti oko ovakvih idijotarija (da, jeste za osudu, ali da neko kaže da posle ovoga neće moći da spava... e mili moj, ti onda nemaš pojma kako je ne spavati zbog nečega ozbiljnog i stvarnog).

Njavo... njanjavo...

I još laki boj iz Novoga Sada daj se odlučiti.
Zašto je užasnije ubijati životinje u prirodnom staništu? Zato što su pred isrebljenjem, zato što nisu uzgojene za to ili nešto treće (što još manje smisla ima)?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
!@ Marvin-ova tema je zamisljena kao informativna posto mnogo ljudi u Srbiji nije zainteresovano za ovu temu jer imaju isuvise "svojih problema"
Zivotinje nemaju svoj glas,ljudi ih cesto beskrupuloyno ubijaju i zato je bitno pruziti ima bar neku zastitu.
Sto se tice moje licnosti ne brini nista slatki mali izvrnuti marvine ona je postojana,stabilna i ima svoje misljenje i trudi se da zastupa svoje stavove za razliku od nekih kojima je osnovna preokupacija da pljuju po onima koji se trude da bilo sta pokrenu ili promene.:indijanac:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye

Nisam pravdala zemsko nosenje krzna (sto je svakako varvarski cin, obzirom na danasnju raznovrsnost materijala od kojih moze da se pravi odeca) vec sam rekla da i ti muskarci nisu bas tako obazrivi i uvidjajni prema patnjama zivotinja sto bi se moglo zakljuciti iz prvog posta.
Anyway, mnoge kozmeticke kompanije vise ne koriste zivotinje za svoja testiranja, vec kolonije tkiva (maticna celija 'naterana' u deobe kako bi dala pravu ljudsku kozu), tako da samo treba obratiti paznju na pakovanje na kome obicno pise da proizvod nije testiran na zivotinjama.
Sprdanje sa zrtvama inkvizicije podjednako je odvratno kao i sprdanje sa zrtvama holokasuta ili malim, ubijenim fokama.
Naravno, Morgan je samo zeleo da kaze da nije bericedno svaljivanje krivice sa jednog pola na drugi /roda na drugi...
Vazna je disciplina pri kupovini, nije teshko potraziti sliku zeke na kozmetici, i uzeti veshtachko krzno(koje je MNOGO zahvalnije za odrzavanje.)
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Lakiboy_ns
!@ Marvin-ova tema je zamisljena kao informativna posto mnogo ljudi u Srbiji nije zainteresovano za ovu temu jer imaju isuvise "svojih problema"
Zivotinje nemaju svoj glas,ljudi ih cesto beskrupuloyno ubijaju i zato je bitno pruziti ima bar neku zastitu.
Sto se tice moje licnosti ne brini nista slatki mali izvrnuti marvine ona je postojana,stabilna i ima svoje misljenje i trudi se da zastupa svoje stavove za razliku od nekih kojima je osnovna preokupacija da pljuju po onima koji se trude da bilo sta pokrenu ili promene. :indijanac:
:smeh:
Oprosti mi greshnome, oh oprosti mi... :molise:

I puno sreće u tom pokretanju i menjanju... :mazi:
Korisnikov avatar
By Lunja
Ona se je neznatno udaljila od gazdarice šetajući po zelenoj površini i vratila se drhteći i u veoma kratkom vremenu umrla sa penom na ustima.

Nešto kasnije slična stvar desila se i njenim komšijama, pas je umro sa penom i krvlju na ustima. U neposrednoj blizini nadjene su i 4 uginule ptice, jedna od njih u pesku u kome se deca igraju.
Kako ih je otrovao?
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Lunja
Ona se je neznatno udaljila od gazdarice šetajući po zelenoj površini i vratila se drhteći i u veoma kratkom vremenu umrla sa penom na ustima.

Kako ih je otrovao?
Pise samo sledece>>> ..Sa ovakvim činom nepoznato lice koje je verovatno postavilo otrov sa isečenim viršlama na zelenoj površini parka, ugrozilo je i zdravstvenu bezbednost dece i ljudi u ovome kvartu. Veterinar je pregledom uginule životinje utvrdio da je otrov veoma jak jer je izazvao naglo povećanje temperature i brzu smrt životinja...

Imas dosta vesti na tom sajtu odi pa se informisi ako te ova tema zanima >>> http://www.sloboda-za-zivotinje.org/index.php
Korisnikov avatar
By gari
Da NEKO ubije mog psa bio bi i sam mrtav u roku od pet minuta, ali ne od otrova...Za takvu nakazu brza smrt je nagrada.

:cobanica: :wtf: :obesen:
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by gari
Da NEKO ubije mog psa bio bi i sam mrtav u roku od pet minuta, ali ne od otrova...Za takvu nakazu brza smrt je nagrada.

:cobanica: :wtf: :obesen:
pas koj' laje ne ujeda....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
To postavljanje otrova se non - stop dešava po blokovima, i mene užasno paranoiše jer mi je pas kretenoid koji stalno ždere nešto kad izađe napolje... :(
A znam par ljudi koji su tako ostali bez ljubimaca, i znam malo više od par pasa lutalica koji su tako pobijeni. Neki od njih su mi baš bili dragi, ne samo meni no i gomili ljudi koja ih je hranila i lečila i brinula se o njima... Grozota.

Naravno, Morgan je samo zeleo da kaze da nije bericedno svaljivanje krivice sa jednog pola na drugi /roda na drugi...
Vazna je disciplina pri kupovini, nije teshko potraziti sliku zeke na kozmetici, i uzeti veshtachko krzno(koje je MNOGO zahvalnije za odrzavanje.)
Morgan je onda to mogao da kaže i iza onih postova koje sam citirala, koji su eksplicitno svaljivali krivicu na jedan pol/rod. A ni on sam nije zvučao bitno drugačije u prethodnom postu.
Korisnikov avatar
By anche
potrebno je menjati stav da je covek gospodar svega i da mu je sve podredjeno. aye, there's the rub...
Korisnikov avatar
By svejedno
Cemu sve to?

Novcu.

@ gari

U Kini jedu pse ;)

@ Mina

Chovece... ali ne verujem kako si uspela da uguras feminizam u ovo. Svaka cast.

LM, ostro osudjujem
Korisnikov avatar
By Marvin
Oooo, pa Minče je poznata po tome.
Muškarci su krivi za sve.
Kratko i jasno :D
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Marvin
Oooo, pa Minče je poznata po tome.
Muškarci su krivi za sve.
Kratko i jasno :D
Naravno. Kakvi bi vi bili dzentlmeni kada ne bi prihvatali krivicu za sve? :tos:

Sad ozbiljno.

Feminizam nema veze sa tim. Kao sto rekoh, uvodni post ukazuje na to da su samo neke babetine i zenetine krive sto se ubijaju male foke jer one hoce da nose lepe, mekane, bele bunde. Zaista, svaka roba ima svog kupca i potraznja diktira proizvodnju, ali to ne znaci da je mizoginija postavljaca teme u redu. Shtavishe.
Korisnikov avatar
By svejedno

Nacin na koji se ubijaju ta miroljubljiva stvorenja,zatim cinjenica da se ubijaju uglavnom dok su svega nekoliko meseci stari i bespomocni a sve to da bi neka BABETINA ili ŽENTURACA mogla da nosi njihovu bundu,kapu ili sta vec...je u najmanju ruku ODVRATAN. :barf:
Ah, evo, skapirah.

Zaista, uvodni post diskriminise cIJeli zenski rod, yebo Kanadu, lovokradice, foke... NOVAC, profit, ljude koji ih ubijaju..

PoJenta je u babetinama i zanturacama, i to u KAPITALU..

Kapiram.

Laki, stidi se.

@ Mina

Daj.. ej.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Babetine i zenturache obuhvataju jako mali deo opshte zenske populacije....zenturache mogu da obuhvataju i jako fem mladice opsednute modom...

A kada se neko pronadje prozvanim...onda se pronadje prozvanim.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Ja sam se lično našla (pronašla? :hmm: ) prozvanom u pokrivanju pičke (doduše, ne krznom, al svejedno). Fakat to radim svaki dan otkad znam za sebe. Priznajem, bila sam isprovocirana i isfrustrirana, kao što to žene obavezno jesu ukoliko reaguju na bilo šta što je gender-related. Let alone da se osećam ružnom, neprivlačnom i nesposobnom da nađem muža, inače me ič ne bi tangirala diskriminacija, polna/rodna ili ma kakva druga, a obaška što ne bih bila ne samo na ovom forumu, no i na netu uopšte, jer bih bila srećno zauzeta kuvanjem i pranjem.
@svejedno, nije mina započela, no ja. Ubijanje foka uopšte nisam povezala sa feminizmom, komentar mi se odnosio na nešto što je par ljudi napisalo, a što je bez svake sumnje bilo mizogino. Kao i reakcije na to što je ta činjenica primećena.
@marvin, da je mina napisala "fuj smrdljivi testosteronci što ubijaju foke", onda bi tvoj komentar imao smisla. ovako jok.
Korisnikov avatar
By svejedno

Ovo?

Onda se slazemo.
Korisnikov avatar
By Marvin
@marvin, da je mina napisala "fuj smrdljivi testosteronci što ubijaju foke", onda bi tvoj komentar imao smisla. ovako jok.
Lepa Krepo.
Jesil ti to došla na peder forum da se igraš feminizma?
Razumela je mene Minče a razumeo sam i nju ja...
A feminizma i mizoginije što se tiče... Mnogo je ovde velika bućka estrogena i testosterona... Mani se rečenica "vi muškarci, vi žene"... Ne pali to u peder svetu...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
ZAMOLIO BIH VAS DA NE SKRECETE SA OVE BITNE TEME.
Naime moj uvodni komentar u kome sam zene koje nose krzno nazvao babetinama i zenturacama je bio namerno tako intoniran da bi pokazao revolt prema osobama koje nose mrtve zivotinje odnosno njihovo krzno na sebi :marinac:

Ono sto je bitno u celoj ovoj prici je sledece:

Slika

Slika

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!