Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jednom u vremena kada su bogovi shetali Zemljom ziveo je Teos.
Teos je bio najlepshi medju svim mladicima, iako nije bio sin bogova vec ljudi.
Ljubav, istinska ljubav njegovog zivota bio je Eskalpa, mladic sa kim je odlazio u ratove i vracao se.
Bash u to vreme Zevs vladar ljudi i bogova odluchio je da u Herin krevet dovede mladica Diosa koga je ugledao na Zemlji.
Hera je pobesnela, siktala je od besa i ljubomore.
Zavetovala se da ce se osvetiti homoseksualnoj ljubavi.
Sishla je na Zemlju i ubrzo zatekla Teosa u Eskalpa kako vode ljubav na talasima.
Brzo se vratila na Olimp, trazeci od Zevsa zrtvu za njegovu prevaru. Trazila je smrt Teosa.
Zevs je gunjdao ali zbog Herine pretnje da ce uchiniti sve zene neplodne pristao je da to uchini.

Hermes ih je chuo da se svadjaju i otishao je do Afrodite.
"Zar je ljubav smrtna?" Hermes je shaputao na uvo Afroditi.
Kao oparena Afrodita je skochila sa svog prestola i pogledala na Zemlju.

Chinilo joj se da je sve u redu, a onda je videla kako se Zevsove munje skupljaju prema jednom malom ostrvu. Videla je ljubav Teosa i Eskalpa potrchala je prema njima. Zaboravila je sve osim steznika. I trenutak pre nego shto ce Zevsova munja udariti ljubavnike ona je stigla medju njih.

Jedna za drugom munja je udarala u njen steznik i odbijala se, praveci oziljke na Zemlji.

Mladi ljubavnici su bili uplasheni, zagrljeni u svom strahu.
Kada su munje prestale, Afrodita im je shapnula " Postoje velike sile univerzuma koje su van vashih shvatanja, ali prava ljubav je u stanju da savije volju i najvecih bogova."

Otishla je prema puchini igrajuci se sa delfinima, dok su talasi shumeli "Sva dela ljubavi i ekstaze su moji rituali."

-moderan mit.
Korisnikov avatar
By TETKA DARA
Zar je pederluka bilo i u anticko doba?

Sokirana sam ja glupacha mislila da je ta pojava nastala u zadnjih 20-30 godina :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Deksi
Trebali su da budu sprzeni.....obojica.

Viva la Hera! :hail:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!