Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by NocturnalI meni se dopada taj film. A jesi li gledao njene filmove "Bog je veliki a ja tako mala", "Voli me ne voli me", "Slatke pokvarene stvari"? Ako volis Odri Totu, onda pravac na temu Amelija Pulen!
Veridba je dugo trajala - FENOMENALNO!!! Obozavam Odri Tatu
NOX
SuncePoseticu i tu temu, hocem, sto da ne ?
I meni se dopada taj film. A jesi li gledao njene filmove "Bog je veliki a ja tako mala", "Voli me ne voli me", "Slatke pokvarene stvari"? Ako volis Odri Totu, onda pravac na temu Amelija Pulen!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=23128
Originally posted by NocturnalDa, to je taj film! Strasna prica, zar ne?SuncePoseticu i tu temu, hocem, sto da ne ?
I meni se dopada taj film. A jesi li gledao njene filmove "Bog je veliki a ja tako mala", "Voli me ne voli me", "Slatke pokvarene stvari"? Ako volis Odri Totu, onda pravac na temu Amelija Pulen!
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... ?tid=23128
Sa Odri Tatu sam gledao Ameliju, Veridbu, Voli me, ne voli me (to onaj kada glumi erotomanku opsednutu onim doktorom, jel?)
SuncePa nije lose, nije lose. Svidelo mi se sto smo videli obe strane price. Prvo njenu u kojoj doktor samo sto ne napusti svoju zenu zbog nje, a onda se vracamo i gledamo sta se ZAISTA desava i digne nam se kosa na glavi. Ne volim ideju o bilo kakvoj opsednutosti i zavisnosti, pogotovo od neke osobe. Na kraju filma nisam mogao da odlucim da li da je prezirem ili sazaljevam.
Da, to je taj film! Strasna prica, zar ne?
Originally posted by SunceDodajem i:Originally posted by SunceOstatak života,Originally posted by SunceDodajem i:
Klavir
Andjeo za mojim stolom
Cudesna sudbina Amelije Pulen
Profesorka klavira
Tajne i lazi
Moje levo stopalo
Gorile u magli
Billy Elliot
Bergmanovi (posebno Ćutanje, Jesenja sonata, Prizori iz bračnog života)
Originally posted by PostalveolarDaaa, kako sam to zaboravila!!
Filmovi koje zaista jesam gledao 10-30 puta i verovatno cu terati do 100 su The Groundhog Day (Dan mrmota), Back to the Future (Povratak u buducnost) i Amelie Poulain. Kad sam bio mali svake nedelje sam gledao Clash of the Titans.
Originally posted by PostalveolarDivni filmovi + Gone with the wind, Dina & Pulp Fiction
Filmovi koje zaista jesam gledao 10-30 puta i verovatno cu terati do 100 su The Groundhog Day (Dan mrmota), Back to the Future (Povratak u buducnost) i Amelie Poulain.
Originally posted by baby_girlI Čarobnjaka iz Oza i onu kenguricu (animirano-igrani film)!Originally posted by PostalveolarDaaa, kako sam to zaboravila!!
Filmovi koje zaista jesam gledao 10-30 puta i verovatno cu terati do 100 su The Groundhog Day (Dan mrmota), Back to the Future (Povratak u buducnost) i Amelie Poulain. Kad sam bio mali svake nedelje sam gledao Clash of the Titans.
Uglavnom filmove koje sam gledala iznova su oni koje sam gledala kao dete. Carobljak iz Oza isto bezbroj puta..
PostalveolarHeh, a ja mislio da sam jedini koji je gledao i voli ovaj film .
Originally posted by Lepa Krepakrajem meseca je ciklus 'vampirskih' filmova u kinoteci
"the hunger" sam verovatno odgledala i više od stotinu puta in my teenage days. be'svešale. znala sam ga celog napamet, i to ne samo artikulisane zvuke, no svaki šum i zaškrip u svih sat i po trajanja filma.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!