Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Podstakla me tema djevojaka oko momka radi prikrivanja... Isto pitanje za momke... Da li bi ste se ozenili sa lez djevojkom, da svako vodi odvojene zivote ali da pred ljudima izgledate kao happy par??

Ja, iskreno, bih odmah... Ako ima koja normalna lez da oce da se uda za pedera, nek se javi :salut:
Korisnikov avatar
By Tweety
nikada! pa zar je poenta ziveti u lazima... razumem ljude koji nisu outovani, ni sam jos uvek nisam rekao svim dragim ljudima, ali zar se treba ozeniti i izigravati srecno ozenjenog srt8 muskarca ceo zivot!?!? bljaaak :barf:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Samo zbog privida srece? Ne. Brak nije igracka.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ne pada mi napamet. :nokti:
A žigne me kurac što će to nekoga zasmetati. Uostalom, to je zaista dobar test koliko te tvoja rodbina voli. Posle toga znaš sa kim treba da imaš posla, a koga da odjebeš iza sedam gora i sedam mora.
Korisnikov avatar
By Lunja
Mozda, ako bi to pomoglo za dobijanje nekakve vize i sl -budimo prakticni. :zid: U tom slucaju, to bi bio prvi srpski lezbejski brak. :lezkiss:

Zbog we-are-pretty-normal look-a NE BIH. :jezik:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan nije od onih koji biraju lakshe puteve u zivotu.
Nekada je mnogo lakshe slagati i sakriti istinu, ali zashto?
Prihvatanje od strane drugih nije od nekog znachaja za Morgana.
Korisnikov avatar
By Paki
Naravno da ne bih. Mislim da to i moj bračni status pokazuje. O zajedničkom detetu razmišljam (vešt. oplodnja, nešto poput Brajana Kinija iz QaF-a), ali to je druga tema... :paki:
Korisnikov avatar
By OldNew
Ja bio u takvom b(m)raku. Ne preporucujem:cool:
Korisnikov avatar
By KiWi

Uvek. Sa papirom ili bez, sve mi je jedno .... san mi je da živim u zajednici sa lez curom ... Da budemo doživotni cimeri :love:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, ne bash... Mislim cemu? Radije bih se udala za najboljeg ortaka (zbog pasosha, da moze covek da putuje, a i kuva dobro, i divan je).
Korisnikov avatar
By .L O S T
Prvo brak - fuj, ne nikako!
A drugo ne volim te foliraze i da glumim za nekog... nisam takav:right:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mene licno neki clanovi familije nagovaraju na tako nesto kako bih zadovoljio svoga homofobicnog oca koji bi mi u slucaju da se ozenim kupio stan-ali samo u slucaju da se ozenim :zvezda:

Meni naravno ne pada napamet da pravim nekakve fiktivne brakove i venchanja i da od svoga zivota pravim shpansku seriju.To sto moj otac nevoli homoseksualce je njegov problem a ne moj.Tako da je odgovor DEFINITIVNO NE. :cvetduga:
Korisnikov avatar
By decko
Samo ako je to bigirl :hug: jer taj brak je ugovoren pre vise od godinu dana :giggle:
Pored toga, ucenjen sam odavno od strane dve drugarice kod kojih sam prvi na listi "ako se ne udam do 30-te, ti mi pravis decu i zenis me" :doh:

:B ...bice veselo :giggle:
By Bombina
ako ozenite s njom ,moze biti nakratko u braku i dobivati dete
i razvedite se po dogovoru bey svadje i suma je velika
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Lakiboy_ns
Mene licno neki clanovi familije nagovaraju na tako nesto kako bih zadovoljio svoga homofobicnog oca koji bi mi u slucaju da se ozenim kupio stan-ali samo u slucaju da se ozenim :zvezda:

Meni naravno ne pada napamet da pravim nekakve fiktivne brakove i venchanja i da od svoga zivota pravim shpansku seriju.To sto moj otac nevoli homoseksualce je njegov problem a ne moj.Tako da je odgovor DEFINITIVNO NE. :cvetduga:

Ha ha...pa jesi ti kad cuo za razvod? Da sam u tvojoj situaciji odmah bih se ozenio (lepo zamolis najbolju drugaricu lezbejku da ti ucini tu uslugu)...i kad bih dobio taj stan na moje ime razveo bih se...A sve jos u veci inat takvom ocu...
Korisnikov avatar
By M M and I
Inace nope...ne znam zasto bih to radio...
Nisam siguran ni da hocu da se ozudam (ozenim+udam) ni za momka...mislim ono "till death do you apart" se pokazalo da bas i ne funkcionise najbolje...
Korisnikov avatar
By Deksi
OZENIO!?

seksao bi se BRE!
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Scorpycg
DA LI BI STE OZENILI LEZ DJEVOJKU???
Ne, ne bih! Nek SE svako zeni sam! Sta ima ja tu da zenim neke devojke...mogu one to i same...

mislim - naslov!!!....
Korisnikov avatar
By Paki
Ma šta si se ti ufatio za ovu temu - ne bi, pa ne bi - pa dobwo, razumeli smo, bwe! :P
Korisnikov avatar
By Delete
Ja sam razocarana...ona koza Natasa Bekvalac rodila cerkicu...eto, sad imam manje sanse za trojku sa njom i Dachom :rida: I da, ozenila bih lez devojku :P
By Swanheart
ozenila bih lez devojku :kakodane: juce, a mozda cak ni tad :lol:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Razmisljala sam o fiktivnim brakovima, ali to dolazi u obzir samo ukoliko ovo govno od drzave odluci da naplacuje porez za matore devojke. E, onda cu da istaknem kandidaturu, sa sve obnazenim poprsjem.
Nemam nameru da se udavam da bih robini mazala oci, jer ne treba da ih se tice sa kim ja delim svoju postelju, ko mi sta gura gde i kome ja sta guram gde.
Korisnikov avatar
By M M and I
Originally posted by Paki
Ma šta si se ti ufatio za ovu temu - ne bi, pa ne bi - pa dobwo, razumeli smo, bwe! :P
Mirna Pakita!!!

U doticnom postu se osvrnuh na nedovoljnu jezicku ispravnost naslova teme u formi pomenutog pitanja...bez ponovnog iznosenja stava pro ili kontro... :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Scorpycg
Originally posted by M M and I
Mirna Pakita!!!

U doticnom postu se osvrnuh na nedovoljnu jezicku ispravnost naslova teme u formi pomenutog pitanja...bez ponovnog iznosenja stava pro ili kontro... :mirnatetko:
Bitna je poenta price, naslov je sporedna stvar :odrasti: :P

Ja, ponaljam, bih da se zenim :) Ne govorim o fiktivnim brakovima radi djece, etc... Nego, musko-zesnki prijatelji u braku, od kojih svako vodi sopstveni intiman zivot... Meni to ne lici na foliranciju, naprotiv. Vise mi dodje kao idila.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by M M and I
Mirna Pakita!!!

Ma je li ? :lukavi:

:roflmao:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!