Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by baby_girl
kad krene toplije vreme, svi na Adu na terene.
ako josh jednom krene dogovor o odlasku na adu
lichno tju pobiti vinovnike istog

on:
ja bi ti pomogao mrljo da je neki drugi sport u pitanju
(tipa tae kvon doe)
ali timski pa josh sa loptom su mi bljaaa
Korisnikov avatar
By DarkAngel
why? bolje je kad igras timske sportove jer tada prisustvuje i ukljucen je veci broj ljudi...a tada je zanimljivije. Mada dobro, kako kazu: "O ukusima se ne da raspravljati". :shmi:

mada iskreno, nisam nikada pokusala da se bavim time
By Swanheart
bude li sa basketom bilo isto kao sa odbojkom odricem se svih vas sa kojima se druzim a koji ucestvujete u organizovanju istog.
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by tinkerbell
:lol:

Ja basket necu odbiti :smug:
Takodje. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By mary
mislim da je bolje da se ne pojavljujem,ako bude i organizovan neki basket. necete moci posle da spavate :evilgiggle:
:tamoamo:
Korisnikov avatar
By mary
Originally posted by Mr.Ja
Sto? :hmm:
dodji, pa ces da vidis ;)
Korisnikov avatar
By DarkAngel
a sta se to desilo sa odbojkom...pa ste pesimisti
By Swanheart
odbojka...pa recimo da ce nasi fudbaleri pre osvojiti svetsko prvenstvo nego mi da se skupimo za odbojku za koju se dogovaramo vec 2 godine
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa cim se ja ne dogovaram oko odbojke naravno da traje toliko vase dogovaranje... no kad je kosarka u pitanju tako nece biti. :P
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by blenta
Originally posted by baby_girl
kad krene toplije vreme, svi na Adu na terene.
ako josh jednom krene dogovor o odlasku na adu
lichno tju pobiti vinovnike istog
:sweet: Opusti se, Blento, to je neobavezan poziv, vise pozdrav za sve koji vole kosarku. Ekipu za basket ne menjam jos od osnovne, dva druga i ja a na terenu ko se nadje. Mada nisam otisla na teren ima dosta godina.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry: Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:Kosarka :jerry: kosarka :jerry:
Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:
Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:

Obavezno me zovite (u poslednje vreme bas i nisam aktivna na forumu)... Mr.Ja, Swanka.... Imate moj broj! :smug:

Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:Kosarka :jerry: kosarka :jerry: kosarka :jerry:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
ja nisam uopste ovaj poziv shvatila bzvze....ima stvarno da se dogovorimo da odemo. Pa nek nas bude 4 ako treba.Ljudi morate da se rekreirate, a ne da sedite po ceo dan na forumu
Korisnikov avatar
By Shmi
Pa naravno da idemo na kosarku cim se vrate ona dva idiota tj. cim se vrati Swan ja i ona idemo na kosarku a vi kako ocete... vreme cemo javiti cim ona stigne. Slazem se sa Dark Angelom i izbegavam vala da sedim po ceo dan na forumu,greota kad je ovako lepo vreme.

Swaaaan,Djuxi :usamljen: :lol:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
samo javite....Ali ako moze neka bude vikend

:andjelak:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
I opet cu ja ili izvisiti ili ici sa lezzama na basket. :rida: Okrutna je moja sudbinaaaaaaaaaaaaaaa........
Korisnikov avatar
By tinkerbell
I opet cu ja ili izvisiti ili ici sa lezzama na basket. :rida: Okrutna je moja sudbinaaaaaaaaaaaaaaa........
Neces izvisiti... Igraces sa nama. :smug:

Kad vec ovi pederi ne vole kosarku :giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ahh, vidim ja da se pretvaram u lezbejku. :kosa:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
polako ne zuri..... :hmm: mozda ti se i svidi na kraju
By Swanheart
Ahh, vidim ja da se pretvaram u lezbejku. :kosa:
pretvaras se u kvalitetnu lezbejku :lol:
Korisnikov avatar
By reveal
racunajte i na mene za kosarku... dodushe, kad ozdravim....

:hekla:
Korisnikov avatar
By DarkAngel
Originally posted by obecata
i ja sam za!
hteli smo da idemo na Adu u proslu subotu, ali spremali ste se za Movie bar, pa je odlozeno do daljnjeg....Obavesticemo vas sve kada bude, a vi se spremajte do tada:teg:
Korisnikov avatar
By Shmi
I kad cemo na basket? Ja sam nasla vec jednu lezbacu koja ce samo da pije pivo i izigrava americku navijacicu. :shmi: :lol:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Ja tek kad nakalemim ACL, sto znaci za 6 meseci do godinu dana.
By Swanheart
Originally posted by shmizllica
I kad cemo na basket? Ja sam nasla vec jednu lezbacu koja ce samo da pije pivo i izigrava americku navijacicu. :shmi: :lol:
ta lezbaca (mislim da mislimo na istu) ako bude zvocala kao sto to inace stalno radi ima da popije kosarkasku loptu :swan:
Korisnikov avatar
By Shmi
Originally posted by Swanheart
Originally posted by shmizllica
ta lezbaca (mislim da mislimo na istu) ako bude zvocala kao sto to inace stalno radi ima da popije kosarkasku loptu :swan:
Pa ne znam ja na koju ti mislis... :giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!