Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
I mi smo nasle tu od 250 mb, juce nisam nasla nijedan torrent koji ima vise (bila kod ortakinje da asistiram, nisam 'tela da je pustim da se muci).... :deda:
jebiga nije se bilo skinulo dok sam bila tamo, buuuuuuu. cekam jos.
Korisnikov avatar
By shishmish
deveta je super!!!!! :vijaca:
ali ja MORAM da nadjem bolji snimak....
Korisnikov avatar
By shishmish
Sadržaj ovog posta je obrisan zbog kršenja autorskih prava

Za GS tim
kiss addict, moderator
By Swanheart
Sadržaj ovog posta je obrisan zbog kršenja autorskih prava

Za GS tim
kiss addict, moderator
Korisnikov avatar
By m..
Uh vec? Do jaja. e mhm, sad ja moram da mucim odredjenu mi dragu osobu da to skine.
Korisnikov avatar
By Oziris
Joooj, ala se Bette prosrala prema svima.... Bas je nezgodna jbt!
Korisnikov avatar
By anche
ako bi moglo da prodje bez spojlera... :nope:
Korisnikov avatar
By m..
Lol, ja necu da spoilujem, mada sebi redovno kvarim zabavu na youtubeu, jebiga neizdrz. Jenny ima sve interesantnije i interesantnije teorije. (Ovo nije spoiler, jbg jenny ima po neku odlep teoriju u gotovo svakoj epizodi, mislim to je default, samo njeno ludilo fluktuira u ovom ili onom pravcu, lol).
Korisnikov avatar
By shishmish
jao... jos dve pa ko zna koliko cemo da cekamo 5-i:jerry:
Korisnikov avatar
By m..
pa do sledeceg proleca... Hvala bogu pa je showtime bacio vest da ce def. da ga snimaju, cisto da ne sedimo na priboru za strikanje do sledece sezone.
Korisnikov avatar
By zboO
jbt, jbt...dva dana skidam jebenu epizodu, i sada ne mogu da je otpakujem...

:die: :die: :die: :die: :die: :die: :die: :die:
Korisnikov avatar
By m..
Eh, ja sam imala tu identicnu situaciju, s tim da sam terala str8 ortaka da je skida.:mini:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by shishmish
jao... jos dve pa ko zna koliko cemo da cekamo 5-i :jerry:
pa dobro. zanimacemo se sugar rush-om u medjuvremenu :D
Korisnikov avatar
By m..
Ehm, Anche, nemoj da me navlacis tu na mala vrata.
By Snow_Crystal
Originally posted by anche
Originally posted by shishmish
jao... jos dve pa ko zna koliko cemo da cekamo 5-i :jerry:
pa dobro. zanimacemo se sugar rush-om u medjuvremenu :D
Jel znas mozda kad pocinje nova sezona?

U zadnjim epizodama mi je najsmesnija ona scena kad Alis,Papi,Tasha i Helena pricaju tj tese muza od Philis (ili kako se vec zove).. Jadnicak kao da je kod :psiholog: ...
Korisnikov avatar
By m..
O novoj sezoni:

Showtime Networks Inc.
8 March, 2007

Showtime has ordered a fifth season of its hit drama series "The L Word, " it was announced today by Robert Greenblatt, President of Entertainment, Showtime Networks Inc. Twelve new episodes are set to begin production this summer and premiere on Showtime sometime in early 2008. The series was recently nominated for the GLAAD Media Award for Outstanding Drama Series.

"'The L Word' is a signature franchise for us and one of our most popular series, " says Greenblatt. "This season's guest star Cybill Shepherd and new series regular Marlee Matlin are indicative of the show's great quality. With our launch of OurChart.com (a social networking site that grew directly out of 'The L Word'), and the show's growing popularity in Second Life, this series goes well beyond the boundaries of a mere television show. Since its launch in 2004, the zeitgeist has never been the same."

"The L Word, " which premiered its fourth season on January 7th, is one of Showtime's most popular series, generating a large and loyal audience, as well as critical praise for its provocative, sexy storylines, the principal cast and for being a magnet for celebrated directors and guest stars. Premiering Sundays at 10 p.m. PT/ET with several multi-plays during the week and available on the ever-growing Showtime on Demand, the groundbreaking series follows a group of Los Angeles-based friends as they navigate careers, families, friendships, inner-struggles and romantic entanglements. Since its debut in January 2004, "The L Word" has become part of American popular culture, spawning dedicated fan websites and blogs, along with ancillary products such as "The L Word"-branded perfume, jewelry and books.

"The L Word" is executive produced by Ilene Chaiken through her production company Little Chicken Inc. The series was created by Chaiken and Kathy Greenberg & Michele Abbott and is being distributed internationally by MGM International Television Distribution, Inc.
By Snow_Crystal
Hej M... faja na obavestenju :wow: :wow:

A jel mozes negde da iskopas i za sugar rush kad pocinje treci ciklus? :gitara:
Korisnikov avatar
By m..
Mhm, ne bash, ne pratim to...
Korisnikov avatar
By Andre87
Od koga bih mogao da nabavim makar prvu sezonu? Pre neki dan gledao klipove i odusevio se.
Korisnikov avatar
By m..
Uh, meni je 1. sezona kod neke od ortakinja, i slabog je kvaliteta... Ne znam da li jos ima na torrentu...
By Snow_Crystal
Razmisljajuci nesto o Alis i Tashi pade mi na pamet sa kim ce se Alis jos smuvati u narednom periodu?:shrug:
Korisnikov avatar
By colorado
Je l' veceras poslednja epizoda?
Korisnikov avatar
By anche
sta fali tashi? :iskusenje: osim sto bas nije sva kasvetna u glavU?
Korisnikov avatar
By m..
Joj ni meni, sinoc sam, gledajuci 411, balila na sve strane, i onda su ortakinje zakljucile da bih 'svakog jebala', lol. Volim njene oci, i ma svu je volim, i sanjala sam je sinoc, izmedju ostalog. Sva sreca pa cica u koju sam zaljubljena nije ljubomorna :)
By Snow_Crystal
Odgledala last epizodu... :no: totalno sam se rastuzila na samom kraju i ebga sva sam smrc smrc...Kako je sladak zalazak sunca a Alice i Tasha zajedno zagrljene...

P.S Ona Bet me opasno nervira, TINA joj je bukvalno REKLA sta zeli od nje preko fona a ona curka trci za Jodi.:elektro:
Korisnikov avatar
By anche
ma neka je, nek' trci. sto brze trci, lakse ce se saplete :kija:

slabo nas ostavise u nedoumici sta ce biti sledece, ili gresim?! :neznam: da pogledam jos jedared sva cetiri serijala? epizoda nedeljno i eto pete sezone :D
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 56
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!