Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Evo, ja.

Ne pada mi na pamet da kopam po svojoj psiSi i tražim uzroke svog ponašanja što se ove banalnosti tiče, ALI evo šta se desilo-kada sam napravio pauzu (sezona proleće/leto 2006.) obavestio sam privatno dve osobe. Vlasnika sajta, zato što mi je sve ovo omogućio (za dz.), i drugog, administratora, da ima jednu ovcu manje u stadu o kome vodi računa (ne baš o stadu, već onome što ostaje iza stada, jel...). On je doduše otvorio u moje ime oproštajnu temu, ali to već njega pitajte zašto... Eto, tako sam ja uradio, tako sam osećao da treba, bez nekih dubljih analiza zašto sam to uradio i šta to u stvari znači.

I kao što sam rekao u temi AngreM. - to smatram aktom pristojnosti, ne patetike, dramatizovanja i slicno. Kad neko negde ide, odlazi - da se prosto javi.

:pirat:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Mars
Evo, ja.

On je doduše otvorio u moje ime oproštajnu temu, ali to već njega pitajte zašto je to uradio... Eto, tako sam ja uradio, tako sam osećao da treba.

Jao, jest bilo tako, sad se setih :)
Korisnikov avatar
By Mars
I nije ni to ispalo loše, popričali smo još malo u svetlu te moje odluke - i to je to.

Nikakva dramatika, melodramatika i teatralnost , NAROČITO kada se uzme u obzir koliko na forumu ima takvih elemenata u najobičnijim redovnim postovima.

:pirat:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa sta ja znam... Ja sam pre nekih mesec dana pisala oprostajnu poruku na odredjeno vreme (ispitni rok) i tada mi stvarno nije palo na pamet da bilo koga ocrnjujem u njoj, da nekoga prosvetljujem, glumim prognanu iz raja isl.
Razlog za: ljudi su cudni. Imaju potrebu da sumiraju, podvlace crte, zatvaraju vrata i stavljaju zutu traku na njih. Eto, radi toga, moze.
Razlog protiv... pateticne su.
Korisnikov avatar
By Dina
Ne verujem da bih ikad pravila oprostajnu temu. Mozda kada bih odlazila u Afriku u neke neistrazene predele, mada ne znam sta bih radila tamo ali da zamislim :smeh: Tamo ne bih uopste imala kompjuter pa ne bih mogla nikom ni na u2u da odgovorim. Ovako, ne bih, inace u zivotu ne zatvaram nijedna vrata. Tako da bih uvek ostavila sebi mogucnost da ne dolazim iz nekog razloga, ali ako mi se javi zelja za forumom dodjem opet.

Sto se drugih ljudi tice, verovatno imaju neke svoje razloge. Ako meni draga osoba otvori oprostajnu temu javim se. Jedino sto mi se ne dopada je kada osoba pocne da pljuje po forumu i ljudima koji su nikakvi i skroz nebitni. Cim to cini ja imam utisak da su bitni. Imam onda utisak da je osoba nesto kod sebe pogresno postavila i da je zato razocarana. Forum je javno mesto gde dolaze najrazlicitiji ljudi i za svakog od nas vazi da je nekom simpatican, nekom ne, neko je skroz ravnodusan, nego cita postove te osobe sa paznjom, neko uopste ne... I nece prestati da postoji bez obzira na odlazak bilo kog od nas.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tramp

dakle ... sta bi bili vasi razlozi za i protiv ostavljanja oprostajne teme kod odlaska?
Nijedan normalan ili dostojan coveka koji sebe smatra iole mentalno i svakojako drugacije zdravim i cistim. Prljave gace nikoga ne zanimaju posebebice kao u slucaju kad vlada 'ocajna' navala da 'jadan objasnim zasto idem' by DM the Niko. Cak, za divno cudo, uspeva da nam dozvoli da vidimo koliko je nepismena na bedrima berli ligal kog-je-spola dementivne i jos vise, koliko nema pojma sta je intervju, sirotica iz Lovuda, rekoh jadna i prejadna Niko...

U svakom slucaju takve teme su proizvod strasne usamljenosti u 95 posto slucajeva a samo ponekad, jako retko, pojavljuju se kao informacija.

I da, zar nismo svi procitali Oblomova i ne znamo ga skoro napamet? Zanimljivo potcenjivanje potencijalnih sagovornika, drugara iz 'Decaka Pavlove Ulice', taj nivo razvoja mozga i opce naobrazbe otprilike.

OT > :barf:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mozda je bilo malo nespristojno, ali kada sam otisla na nekih 7 meseci sa foruma nije mi na pamet padalo da ostavim neku oprostajnu temu! Previse bljutavo za moj ukus... Uostalom, kome sam simpa i u dobrim smo odnosima druzimo se i privatno...
Korisnikov avatar
By Tot
Evo, ovde postavljam oprostajnu rec za Andju posto sam konstatovao da je njena oprostajna tema zakljucana(vi posle pripojite):

Pozdrav za "kontroverznu" Andju, lezbejskog fanatika(ili rodno senzibilno da se izrazimo: fanaticu) i borca za gay-lezbejsku pravdu sa udivljenjem sto nije iskoristila sve veze u Lezbolahu da ovo mesto sprži u sumporu čime je pokazala nenadvisivu ljubav k čovečanstvu( i ženstvu!).

Uvek provokativna, originalna, puna ideja koje je izrazavala na njoj svojstven način, uvek sklona da svoje i tuđe protivrečnosti izrazi na humorističan način. Spajala je odlično razonodu iskazivanu kroz mnogobrojne verbalne igrarije i nesvakidašnji pristup raznim temama i pojavama.

Nama ovo ne može biti tužan čas pošto ćemo naći načina da uživamo i dalje u Andjinim proznim i poetskim inspiracijama.

Neka se stidi ova prokleta močvara!!!

I nadam se da će ovaj nemili čas Anđinog odlaska biti dobar povod da se zapitamo hoće li Unikorn već jednom udovoljiti njenoj davnašnjoj želji da korisnici mogu podesiti u kontrolnom panelu da im se ne pokazuju postovi drugih korisnika, tj. onih za koje je svako za sebe, u čistoti svoje savesti, zaključio da mu zagađuju mentalni prostor?
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Simor
Ali, pustite ljude da kreiraju svoj identitet kako hoće. Ako već može da se priča ko je kome pušio i ko je koga video tamo-i-tamo, ili pak da se Albanci proglašavaju za nižu rasu koja se koti, pa što ne bi imali i teme kojima bi se neko od nas opraštao.
:up:
Korisnikov avatar
By Dina
Tot,
pravi si hriscanin, pa ti je prastanje vrlina. :) Ja nisam imala nikakav sukob sa Angelinom ali pamtim kako je tebe jednom uvredila na vrlo ruzan nacin. Gledala sam na tvojoj temi o "depresiji" ali ti stari postovi su obrisani... Ipak, verujem da ces se setiti o cemu se radi. Tako da - dopusti da ljudi vide kod drugih ljudi razne stvari i ne moraju ni jedni, ni drugi biti losi zbog toga.
Korisnikov avatar
By gari
A jel ta Andja jos ziva? Pisete o njoj kao da je /nedo Bog/ umrla? Neki nekrolog. sta li?
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ne znam ni da li je iko primetio ali bila sam banovana neko vreme,jer sam zabrljala. :nokti:
Ali evo me sada opet sam tu,i ne znam zasto bih uopste ostavljala oprostajne poruke!!!!Kada volim ovaj forum!!!:shake:
Korisnikov avatar
By gari
Oprastam svima koje sam vredjao a i onima koji su mene vredjali. Eto ti oprostajna tema. Ne idem dok me ne izbace! Jok ja!

:vestica: :indijanac: :icequeen:
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by tramp
Pod navalom oprostajnih tema pade mi na um da se zapitam cemu iste i da li bih ja istu ostavila da krenem odavde...

razlozi za:
-mogu da ostavim info kako da me se nadje ako neko zeli da me nadje
-nece se pitati ljudi da nisam crkla ako se ne javim neko vreme
-imam jos jednu sansu da popljujem sve sto me nervira na forumu
:lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!