Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Vlada T
Originally posted by ...
Vlado, moram da pohvalim Kiwija za to sto se dobro razume u kurceve. Slovacima su veci i tvrdji...
Hm, uh, znas kako, ti slovenski kurcevi naspram onih hunskih, nekako prednost dajem konjickim narodima :bale:
Vlado, nije stvar da li je neko jahao konja ili magarac, vec koliki mu je kurac.
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
mene je kiwi bejbe vijao jedan slöovak sa ogromnom patkom po action baru a onda su neka dva engleska klinca povadili utoke i pomislih bingo-we DO have a winner( 4now:-)
Korisnikov avatar
By Pipin
A zašto autor teme nije prvi odgovorio na pitanja?
Korisnikov avatar
By Insorcer
Probao..i josh uvek konzumiram! :lood:

:hvala:
Korisnikov avatar
By Eurokrata
zbog Vas DM, tucam kamen evo godinu dana.
Korisnikov avatar
By *deni*
Od polazne ideje pa na ovamo, ovo ispade zaista degutantna tema
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Da, upropastiše je size-queen tetke! Od ozbiljne političke teme napraviše zajebanciju... Užas! :vestica:
Korisnikov avatar
By tramp
i prebacise je u Kafic a kako je krenulo tema ce opet da se seli :eviltrep:
Korisnikov avatar
By gorilica
Kao što rekoh skoro jednom slovencu prilikom msn konverzacije, a vezano za frku nekih hrvata da dođu u Beograd za Novu: To je stupidno. Pa barem je kod pedera nacionalna mržnja najmanje ispoljena, šta više, što je neka manjina omraženija, to je veći afrodizijak.
Nemam iskustva tog tipa sa mađarima, ali sam ih dosta upoznao u vojsci i super se kontao sa njima.
Korisnikov avatar
By EYA
pica je slatka, cija god da je, samo da je dostupna :eya:
Korisnikov avatar
By mishicavo mache
Originally posted by Vlada T

Ako su jos madjarsko-cincarski miks, sreci nikad kraja! :hiphip:
diese mano-süßy schwänze:-):katemoss:
Korisnikov avatar
By andjela
Originally posted by fencysmurf
:jerry:
:kiss:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by gorilica
... Pa barem je kod pedera nacionalna mržnja najmanje ispoljena...
ti mora da se šališ!
Korisnikov avatar
By ganjarolla
Joj :testerica:
Bosanske debili ne shvaćaju da ni nakon 10 godina od rata glavni problem nije ko će na tv i ko se usudi već kako uopće doć na tv ako ne znaš više ni kom od tih triju idiotskih strana govoriš. Eventualni dolazak na tv može značit samo izolirani vašar neke nevladine udruge. Još jedne koju boli za ljude već boli kako će živjet njih par tv zvijezdica i njihovih prileguša. Kad ima kažem da usput što ljudima govorim da sam gay kažem onima koji su nacionalisti da su šupci i da me vrijeđaju. Kad sam bio u gradiću Ljubuškom sa ekipom od 15 tipova prvo sam rekao tipu da mi se izvoli ispričat što je uvrijedio čak i što ga nije čuo albanca pekara jer su moji korjeni unazad 250 godina iz Albanije. I ispričao mi se. :dancingfever:
Tek onda me može gledat ko pedera jer smo mi svi ljudi ugrožena vrsta od tih huškaša.
Al ne, oni bi prvo da ga mogu umočit nesmetano par ljudi više.
Geto se razbija glavom ne kurčevima i pičkama.
:salut: :sveca:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Videh ovu temu u KO JE NA VEZI, neki gost je cita,
i istripujem se da pise Zasto mrziTE Madjare. Zasto ljudi mrze Madjare, stvarno?
I u trenutku kad sam klikno skapiram da pise 'zasto mrziM Madjare', pa se pokajem,
a onda vidim da autor misli da je to nekakva 'navlakusa', pa se jos vise pokajem,
na kraju, temu nisam ni procitao...

I zato cu da iskoristim priliku da pitam forumase sa severa (Srbije), da li su culi nesto o onome sto se ovih dana desava u Budimpesti, ustanak desnice, izgleda...
Korisnikov avatar
By селпередејз
uuups, sad tek videh da je tema u kaficu.
khm...mozete mi odgovoriti postavljanjem nove teme u DiP... :kosa:
By Snow_Crystal
:muzika: nacionalista nisam
:trampolina: ne mrzim ljude
:zen: posto sam u vezi nije mi potrebna Madjarica ali bih volela da imam drugaricu ili druga Madjara.Sem toga mnogo su postigli u zadnjih desetina godina i daleeeeeeeeko su ispred nas a na tome im treba cestitati.
Korisnikov avatar
By gari
Ne mrzim Madjare, ne mrzim nikoga, volim Slovake sa velikim shotkama i patkama. Volim sve...Osim ponekoga, ponekada...Tacnije u jutro kad moram rano da ustanem. Eto!

:alexis: :cita: :kolo:
Korisnikov avatar
By m..
Ju, pa ja citam sve teme koje Duda otvori, pod uslovom da nije transmutabilni, za tu temu sam saznala iz kurira, pa reko - preskacem.

Elem, sta to znaci biti Madjar? Jel to nesto osim toga da eventualno nesto cesce jedes gulash i pricas jezik koji apsolutno ne razumem?
Nemam pojma... Meni je to sve svejedno.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa jebo bih Madjare, jedino da ili cute, ili ili da im dirrty talk bude na engleskom.

Njihov jezik mi ej odvratan.
Korisnikov avatar
By gari
Hajde, hajde, nemojmo preterivati. Mrznja radja mrznju a ljubav ne radja uvek ljubav. No, opet, bolje je sexati se nego nisaniti-zar ne?

:avalon: :fancyklap: :rida:
Korisnikov avatar
By m..
Mislis 'nego onanisati'? Slazem se.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kada budem spavao sa madjarom tju vam javim...Nemam ich protiv! :grouphug:
Korisnikov avatar
By gari
Ja sam MOZDA vec spavao, ali nisam siguran jer je bio veliki mrak a niko nista nije govorio...Samo po neki sladak uzdah...Aaaaah...Ooooooh...Uuuuuuuh...Pa sad, ja ne znam kako se to kaze na madjarskom?

:beba: :kesa: :molise:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Originally posted by VValter
Videh ovu temu u KO JE NA VEZI, neki gost je cita,
i istripujem se da pise Zasto mrziTE Madjare. Zasto ljudi mrze Madjare, stvarno?
I u trenutku kad sam klikno skapiram da pise 'zasto mrziM Madjare', pa se pokajem,
a onda vidim da autor misli da je to nekakva 'navlakusa', pa se jos vise pokajem,
na kraju, temu nisam ni procitao...

I zato cu da iskoristim priliku da pitam forumase sa severa (Srbije), da li su culi nesto o onome sto se ovih dana desava u Budimpesti, ustanak desnice, izgleda...
Cula, bila u Budimpesti par dana pre toga - sta da kazem, ljudi su bili prilicno zabrinuti i svesni priprema za ove desnicarske demonstracije, ali koliko ja znam, nista drasticno se nije desilo...

A Madjarice.... I just love them.... :sweet: :love:

Ontopic: NE MRZIM NIJEDNU NACIJU (sam pojam "nacije" je prilicno fiktivan, tako da se katkad zapitam sta je i gde se u nama / na nama / oko nas / gde god nalazi nacionalni identitet. Molim u tom smislu objasniti mogucnost voljenja/nevoljenja istog - posto mi je "mrznja" licno vrlo stran stav / osecanje)

I na kraju - jedna velika pusza za moje drugare!!! :kiss:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam polumadjarica, kad smo vec u ovoj diskusiji.
To ne krijem, ali i ne potenciram, jer to je prosto tako.
Korisnikov avatar
By SuperMario
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=644755#p644755]Dušan Maljković napisao:[/url]He, he, zar ste stvarno očekivali nekakav tekst? Zašto uopšte otvarate ovakve bull-shit teme? Nije li svaki rasizam već apsolvirani idiotski trash, kome ne treba pridavati pažnju?

Ovo je još jedan tema-navlakuša, koja treba da skrene pažnju na sve veću netoleranciju prema drugim nacijama koliko ovde, na forumu, tako i u Srbiji... Posebno prema Mađarima, koji polako postaju, zbog insistiranja na autonomiji Vojvodine, novim Albancima... Ili je to samo paranoja namučene manjine, koja i na hladno trza? Ili možda čak i manipulativno intonirana teza da bi se stvorila Velika Mađarska? I nije li ovo opet velikosrpska paranoja?

Da li biste imali dečka/devojku Mađara/icu?

Specifičnije --

Za pedere --

Da li biste popušli mađarski kurac? Postoji li mađarski kurac ili kurac nema nacionalnu odrednicu? Ima li nacionalna odrednica uopšte smisla? Postoje li nacije ili samo kurčevi? Ma koji je nacija uopšte kurac?

Za lezbe --

Da li je srpska pica slađa od mađarske ili je obratno? Da li je pica uopšte slatka ako je ne zašećerimo domaćim ili uvoznim šećerom iz Mađarske?

Dakle...:teletabisi:

Taman sam se spremio da te "napusim" zbog teme i rasizma - kad videh - NAVLAKUSA :D
Svaka cast... :)
Inace, ja se gadim rasista i tih zatucanih polumozgova koji uzdizu svoje a blate tudje. :die:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!