Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators
Originally posted by avalonZlobnici. Pakita je postena zena, majka i domacica strogo patrijahalnog i konzervativnog vaspitanjaOriginally posted by Swanheart
Momenta kada Pakitica bude bio svetica ja cu prestati da pijem Guaranu
Taj će limes skigurno da stigne do beskonačnosti
Originally posted by ParisOriginally posted by avalonZlobnici. Pakita je postena zena, majka i domacica strogo patrijahalnog i konzervativnog vaspitanjaOriginally posted by Swanheart
Momenta kada Pakitica bude bio svetica ja cu prestati da pijem Guaranu
Taj će limes skigurno da stigne do beskonačnosti
Originally posted by PakiNemoj tu da hulis...Inace cu da ti bacim kletvu i vise neces moci da imas decuOriginally posted by avalon.....Originally posted by Paki
Bože gospode, šta se napravi od ove Swanke... ... Ajd mama avalonija, al' ni rođeno dete da te ne poštuje...
Na koje dete konkretno misliš?
Originally posted by SwanheartPa šta ću kad volim...
Cek...da vidimo...postena zena- od kuhinjskog seta je mislio da je oprema za ...
Originally posted by SwanheartĆuti, bolje i to nego da dođe socijalna radnica po tebe
majka - ima mene monstruma za dete (vidi se koliko je dobra majka)...domacica...opet monstrum dete zivi na Guarani...a ostatak bolje da ne komentarisem
Originally posted by SwanheartDobro de, dobro de...malo se zbunila na pocetku svoje domacinsko-majcinske karijere. Ali mlada je i brzo uci
Cek...da vidimo...postena zena- od kuhinjskog seta je mislio da je oprema za ...majka - ima mene monstruma za dete (vidi se koliko je dobra majka)...domacica...opet monstrum dete zivi na Guarani...a ostatak bolje da ne komentarisem
Originally posted by Swanheart
Cek...da vidimo...postena zena- od kuhinjskog seta je mislio da je oprema za ...majka - ima mene monstruma za dete (vidi se koliko je dobra majka)...domacica...opet monstrum dete zivi na Guarani...a ostatak bolje da ne komentarisem
Originally posted by avalonMožda i bolje, da ne rađam više ovakve idiote poput Swanke...Originally posted by PakiNemoj tu da hulis...Inace cu da ti bacim kletvu i vise neces moci da imas decuOriginally posted by avalon.....Originally posted by Paki
Bože gospode, šta se napravi od ove Swanke... ... Ajd mama avalonija, al' ni rođeno dete da te ne poštuje...
Originally posted by FireGox
@blemta ce da pije
Nema vise od 2 piva...
Originally posted by Swanheartpa eto beshe naposletku 2
Blenti ne vise od 1 piva
Originally posted by Beli Dečakja nisam ni stigao videti
Meni je Electra shokantno prijala
nice sister
Originally posted by PakiKako možeš? Gde će ti duša? Labudinka Srcković je fino dete i odličan student... Stidi se. I ti si neka majkaOriginally posted by avalonMožda i bolje, da ne rađam više ovakve idiote poput Swanke...Originally posted by PakiNemoj tu da hulis...Inace cu da ti bacim kletvu i vise neces moci da imas decuOriginally posted by avalon.....Originally posted by Paki
Originally posted by blenta
ontopic:
nije mi se svidelo
kad je krenulo da se puni
uhvatila me frka :claustrophobic:
trebao je biti veci prostor
Originally posted by PakiSvideo nam se, al' smo se ipak nadali da ce se oplesti tradicionalno srpsko kolo.
Setih se da vas pitam... Jel vam se svideo izbor pesama za ceremoniju venčanja i posle za prvi ples? Išla je najpre Can't Take My Eyes Off Of You (Al Green), a onda Somewhere Over The Rainbow (Judy Garland)...
Originally posted by Beli Dečakit's mutual
Meni je Electra shokantno prijala
Originally posted by blentada li je moguce da ih neko nije video
ja nisam ni stigao videti
samo sam blenuo u cipelice
skroz su :dorothy-there's no place like home:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!