Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by DeleteDefinitivno, ako ti tako i pridju.Originally posted by TotDefinitvno, sa takvim ponasanjem se najbolje prodje.
S policijom se ne treba raspravljati, pokazivati drskost i slično nego biti formalno ljubazan i smireno odgovarati na pitanja.
Originally posted by svejednoPa sad...kako god da ti pridju, bolje je da budes fin i pristojan, da ne dobijes preko nosa. Ovo kazem iz licnog iskustva. Narocito ako se radi o beogradskim pandurima.Originally posted by DeleteDefinitivno, ako ti tako i pridju.Originally posted by TotDefinitvno, sa takvim ponasanjem se najbolje prodje.
S policijom se ne treba raspravljati, pokazivati drskost i slično nego biti formalno ljubazan i smireno odgovarati na pitanja.
Originally posted by gorilicahm, mora da je taj lik gledao isti film kao i ja
Sad me podseti na priču.
Pauk krenuo da skuplja neki krš od jugića, a pored njega parkiran džip.
Nailazi skockani lik u odelu i kreće da provocira policajca:
-Šta je pičke, ne smete da pokupite džip, nego se iskaljujete na sirotinji?!!!
Frka, a? Nemate muda da se zavadite lovatorima?!!!
I još nešto u tom fazonu, sve dok ih nije toliko iziritirao da su odustali, spustili jugića i krenuli da dižu džip!
Lik je na brzinu uleteo u Yugo, i sprašio za tren oka!
Istinita priča.
Originally posted by svejednoPovladjivanje ili ne, resava problem. Ja uvek budem maximalno pristojna.
Mhm.. Da, sa policijom se sve moze srediti prostom obrnutom psihologijom, ok.
Ali to ostaje povladjivanje.
I onda nema promene.
Originally posted by svejednoPa iz perspektive obicnog gradjanina, bas ne bih volela da mi razbiju nos, ako to vec mogu da izbegnem tako sto cu se ponasati pristojno.
Pa i ako meni i meni slicnima razbiju nos par puta.
Postoji tuzba, a i sve veca potreba (U Srbiji) da se dokaze da se na takvim pitanjima radi, te tuzba moze proci sasvim povoljno po mene.
Originally posted by svejedno
Mog ortaka su jednom zaustavili, poceli da mu pretresaju kola, nasli 'nesto' i kao vode ga u stanicu..
Ortak: "OK, gde me vodite?''
Pandur: ''Sta tebe briga gde te vodimo?''
Ortak: ''Brate, prijatelju, rodjace, samo ti meni lepo reci u koju stanicu idemo, da se ja javim caletu, da me ceka tamo''
Pandur: ''A ko je tebi cale?''
Ortak: " Sta tebe briga, PRIJATELJU, ko je moj cale, samo reci gde idemo.''
I posle par minuta natezanja, (ko ti cale - sta te briga) pustise ga.
Inace, cale mu nije ni u zemlji, btw.
Vozio BMW, mora da je zbog toga.
Originally posted by Deletene mozze shut sa rogatim....Originally posted by TotDefinitvno, sa takvim ponasanjem se najbolje prodje.
Originally posted by Deletehvala na informaciji.Originally posted by E.c.h.o...Ne moze!
Hm, moram da se raspitam da li civil moze da startuje sluzbeno lice pod istom sumnjom...
Originally posted by svejednoIstini za volju, dodao bih: onaj što me je legitimisao kada sam gledao u izlog(u civilu) mi je odmah, pre nego što mi se obratio, pokazao legitimaciju i nije bio arogantan. Bio je služben i formalno ljubazan. Nije me maltretirao. Brzo me je pustio. Ali oni uniformisani su me odmah ščepali i poveli me a da pojma nisam imao kuda me vode. Bio sam doveden kod te opljačkane, uplakane i unezverene prodavačice koja me je usled svog stanja mogla i pogrešno identifikovati. Pitam se šta bi onda bilo? Pogrešno priveden, izložen torturi? Da li bih imao prava na licu mesta mobilnim nazvati advokata? Šta s ljudima koji ne znaju svoja prava u takvim situacijama? Ovo je jedno od mnogih područja gde se edukacijom građana u pogledu njihovih prava bave još isključivo nevladine organizacije.
@ Tot
U pravu si. Tako se najlakse neutralisu.
Originally posted by gariAli... policija je jos uvek njegova (i to bez navodnika)...
Dosta toga je nasledje iz Slobinog rezima gde je policija oznacena kao "njegova" i zato ih mnogi jos mrze /batinanja u demonstracijama, suzavac, hapsenja bez razloga itd./.
Zamislite da ste VI policajac.
Originally posted by Delete
Originally posted by svejednoPa iz perspektive obicnog gradjanina, bas ne bih volela da mi razbiju nos, ako to vec mogu da izbegnem tako sto cu se ponasati pristojno.
Pa i ako meni i meni slicnima razbiju nos par puta.
Postoji tuzba, a i sve veca potreba (U Srbiji) da se dokaze da se na takvim pitanjima radi, te tuzba moze proci sasvim povoljno po mene.
A iz perspektive policijskog sluzbenika, bar kad sam ja u pitanju, veruj mi da ne bi imao koga da tuzis. 1. ne bih ni pomislila da ti pokazem broj sluzbene, i nikad ga nikom ne pokazujem,Ne znam kako je u Bosni, ali, sestro, ovde - tuzba.
a uvek postoji i ona opcija da si ti bio malo previse nadrndan i da si prilikom rutinske kontrole napao sluzbeno lice, te si dobio batina tek toliko da se ja odbranim od tvog napada...sto znaci da ni po kojoj tacci ja ne prekoracujem svoja ovlascenja, te, cak i ako bi doslo sve to do suda, ne bi imao sanse. Uzgred, vecina policajaca ima neke veze u pravosudju, tako da...nije tesko biti fin i smiren kad ti pridju momci u plavom.Ovo je tacno..
Originally posted by DeleteOriginally posted by svejednoTvoja prica mi je kao pricica za decu. Ako je vozio auto, morao je imati i neke dokumente, a u dokumentima lepo pise ime njegovog caleta, tako da...oprosti, primecujem da bas ne volis policiju, ali nisu svi policajci glupi kao oni iz viceva.
Mog ortaka su jednom zaustavili, poceli da mu pretresaju kola, nasli 'nesto' i kao vode ga u stanicu..
Ortak: ''Brate, prijatelju, rodjace, samo ti meni lepo reci u koju stanicu idemo, da se ja javim caletu, da me ceka tamo''
Originally posted by DeleteA? Sta? U vozackoj pise ime oca???Originally posted by svejedno
Tvoja prica mi je kao pricica za decu. Ako je vozio auto, morao je imati i neke dokumente, a u dokumentima lepo pise ime njegovog caleta, tako da...oprosti, primecujem da bas ne volis policiju, ali nisu svi policajci glupi kao oni iz viceva.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!