- 15 Mar 2007, 22:39
Htedoh reći ovo: kada vas tako bezrazložno zaustave, to je situacija straha. Pozicija je asimetrična. Oni imaju pravo da legitimišu i ko zna na šta sve imaju pravo a što im vlast dozvoljava.
U mom slučaju panika, bes, izlivi nezadovoljstva u toj situaciji straha mi mogu samo odmoći tim pre što sam afektivan i siguran sam da bi to pogoršalo stvar. zato se postavljam kako mi se čini da je najbolje da ba bih izbegao opasnost.
Originally posted by Morgan Le FayeMeni je vrlo drago ako ti tvoj gore spomenuti swami pomaže u kontaktu s policijom+ tvoja volja. To su situacije u kojima svako mora da se snađe kako zna i ume i zato nemam primedbu na swamija.
Auuu Tote shto se ti lako istripujesh.
Kako se ti isprojektujesh prema drugima tako ce se drugi isprojektovati prema tebi. Treba zauzeti stav, a to je stvar koju vecina ljudi nema.
Drugim rechima prema Morganu niko nije u stanju da se ponasha u suprotnoshcu sa Morganovom voljom.
Htedoh reći ovo: kada vas tako bezrazložno zaustave, to je situacija straha. Pozicija je asimetrična. Oni imaju pravo da legitimišu i ko zna na šta sve imaju pravo a što im vlast dozvoljava.
U mom slučaju panika, bes, izlivi nezadovoljstva u toj situaciji straha mi mogu samo odmoći tim pre što sam afektivan i siguran sam da bi to pogoršalo stvar. zato se postavljam kako mi se čini da je najbolje da ba bih izbegao opasnost.