- 15 Mar 2007, 17:40
Danas oko 16h u uluci Kneza Milosa posto sam se vracao s rucka na kom sam bio kod mojih roditelja, startovala me murija...
20 minuta su me smarali na ulici,uzeli mi sve podatke i ispitivali me ko da sam na sudu.
Celog su me pretresli i naravno nista nisu nasli
Ali kad ja ne bih bio ja pa da ih na svako pitanje pitam "A sto?" onda me i ne bi toliko zadrzali posto im je pukao film pa mi nisu dali da mrdnem dok im kolege u stanici nisu proverile moje podatke....
Mozda delujem kao hipik,ipak ja jesam dete cveca ali ovakvo maltretiranje,drskost i bezobrazluk zaista nisam doziveo ranije....
U sopstvenom gradu se osecam kao zatvorenik....
To je bila kao neka rutinska kontrola...
Znaci niko nema slobodu da seta gradom a da ga neko ne zaustavi i postavi mu masu nepotrebnih pitanja....
Sta ja imam da se pravdam nekom gde idem i sta radim!?
Ovo je stvarno uzas...
Da li se nekom desilo nesto slicno?
20 minuta su me smarali na ulici,uzeli mi sve podatke i ispitivali me ko da sam na sudu.
Celog su me pretresli i naravno nista nisu nasli
Ali kad ja ne bih bio ja pa da ih na svako pitanje pitam "A sto?" onda me i ne bi toliko zadrzali posto im je pukao film pa mi nisu dali da mrdnem dok im kolege u stanici nisu proverile moje podatke....
Mozda delujem kao hipik,ipak ja jesam dete cveca ali ovakvo maltretiranje,drskost i bezobrazluk zaista nisam doziveo ranije....
U sopstvenom gradu se osecam kao zatvorenik....
To je bila kao neka rutinska kontrola...
Znaci niko nema slobodu da seta gradom a da ga neko ne zaustavi i postavi mu masu nepotrebnih pitanja....
Sta ja imam da se pravdam nekom gde idem i sta radim!?
Ovo je stvarno uzas...
Da li se nekom desilo nesto slicno?