Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MarvinA tek Marvinov... Svi smo sjajni ali Seaman i ja...
hlaefdige: pile je znači na drugoj strani ulice? odlično, biću i ja tamo u sredu pa taman da se vidimo. ima još neko sa druge strane ulice, da nam pravi društvo?
Kupper: da je to pile ikakav sportista oni bi preskočilo 3 ulice u jednom skoku, a ne tako prelazilo...
Vel boy: Pa i moralo je da pređe iz Pittsburga-shitsburga... to kako se ovde ponašaju prema pilićima imigranitima- to je strašno
Dina: Jao tako smo seamen i ja jednom prešli ulicu
Seamen (ne spominjuci pile ni trenutka) : Jao jeste Dina, sećam se... baš nam je bilo lepo...
Marque: divno, to me podseti na drugoplasiranu pesmu sa izbora za predstavnika Lihenšhtajna na Eurosongu 1969. zakačiću je negde ako neko hoće da je čuje
Lunja: pile preshlo ulicu? amezing
Originally posted by MarvinKad mi je Dina poslala sms, nisam mogao da prestanem sa smijenjem.Kolege su mi se cudile.
hlaefdige: pile je znači na drugoj strani ulice? odlično, biću i ja tamo u sredu pa taman da se vidimo. ima još neko sa druge strane ulice, da nam pravi društvo?
Seamen (ne spominjuci pile ni trenutka) : Jao jeste Dina, sećam se... baš nam je bilo lepo...
Originally posted by SeamanOriginally posted by MarvinKad mi je Dina poslala sms, nisam mogao da prestanem sa smijenjem.Kolege su mi se cudile.
Odlicno!! Svaka cast! Dobro si nas skinuo.
Jos da si upotrijebio ijekavicu kod mene, dozivljaj bi bio potpun.
Originally posted by kiss addictBolji portret moje schizophrasie nisam videla.
m.. - pile je prešlo ulicu zato što je tamo videlo onu matoru tetu sa kojom sam se kresnula prošle nedelje. jeste da je bila dobra teta, ali je očekivala od mene odgovornost, a ja nisam baš za to raspoložena ovih dana. a uostalom, našla sam bolju cicu
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!