Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jel volite vi musli? Ili corn-flakes? Imamo onaj tropic sa 2% voća, pa čokoladni sa veštačkom aromom za prirodan ukus i još mnogo toga. Dečje radosti!!! Šta doručkujete uopšte? :nerd:
Korisnikov avatar
By IriS
fuf, ja eventualno mogu da jedem čokoladni. nimalo mi ne prija ukus corn flakesa.

a doručkujem, hm, kafu sa mlekom :lol:
imam problem sa doručkom, jer ne mogu da jedem pre podneva. jednostavno nikad nisam gladna. no, krećem u akciju obaveznog doručkovanja, psihički se pripremam za to. možda krenem da razbijam sopstveni mit o (ne)ljubavi sa corn flakesom :neznam:
Korisnikov avatar
By spliff
najbolji mi je chokoladni, onaj dr oetker...
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Dorucak je najzdraviji. Najbolje ako je taj neki fazon: corn.flakes, musli, cak i (odvratne) mekinje... To se najbolje vari...
Nikada nisam doruckovala (osim kafe sa mlekom:-) zna li neko recept, kako naterati sebe? Ja sam juce kupila sve za zdravu `ranu, onaj corn.flakes na kojoj je FIT riba, musli tropic, vocni jogurt, sve ne bih li sebe naterala da bilo sta pojedem pre kafe&cigare... i evo, danas, nista :nesiguran:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ja sad probam sa nekim čokoladnim pahuljicama, ali to mora da odstoji 10-15 minuta u mleku ili jogurtu. Da ubijem vreme ja skuvam kafu :roflmao: i onda mi se pahuljice skroz usire :krava: :cekam:
Korisnikov avatar
By Escobar
Da, svako jutro u osam (ili malo kasnije, ako sam bas lenj), dan pocinjem cinijom muslija, ukus zavisi od raspolozenja, nekom vockom i kafom. :alien:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja volim samo ordinary CF, musli mi je odvratan.
jedino ako ima dosta voca unutra, pa da biram i grickam:D
Korisnikov avatar
By colorado
Ja volim, ali ne kupujem te vec pomesane, vec odem u rinfuz i sam biram sastojke. Jedem ih uglavnom s jogurtom i slatkim od malina/kuina, pa to ispadne kao da jedem s vocnim jogurtom. Uglavnom su tu kukuruzne, ovsene i razane pahuljice, suvo grozdje i ekspandirani pirinac. Jedem ih maltene svaki dan. Obozavam.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Jednom sam svratio u prodavnicu u toku treće smene i video malog miša kako nestaje iza police sa rinfuzom. Od tad ne kupujem ama baš ništa i nigde gde postoji rinfuz. Miš je bio cakan. :maca:
Korisnikov avatar
By KiWi

Kupio sam dva pakovanja muslija kada su jednom bila na sniženju u C marketu ... ja to ne mogu da jedem, gadno mi je :(

Ali zato volim cornflex :D
Korisnikov avatar
By colorado
Pa sta ako je prosao mis? I u mlinovima imas miseva koliko hoces, pa opet jedes hleb. (A ja se posebno ne gadim miseva jer imam hrcka, a u Njujorku sam svakodnevno vidjao pacove po podzemnoj zeleznici i zabitima, tkao da sam se skroz saziveo s njima)

Musli ROX!
Korisnikov avatar
By operativni kadar
A šta ćemo sa bubama? Kupio sam jednom i kokice, tj. kukuruz za kokice i u zrnevlju su bile neke odvratne male bubice. Zrno prazno a unutra buba! Inače mrzim bube. Nije taj rinfuz dobar.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
To ti na kvarno ubacuju malo proteina... i TO je zdravo :happysmoke:
Korisnikov avatar
By colorado
A da odes u neki malo bolji rinfuz?

Da se razumemo, ni ja tamo nista drugo osim zitarica ne bih kupio. Sve te zitarice koje su uredno upakovane su ponekad sigurno videle nekog misa, pacova, bubu ili pauka... i sigurno ih nisu prali pa upakovali.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Ta slatka buba od keramike se ne računa! Joj, kad vidim bubu vijam je satima dok je ulovim! Neće on meni iza ormana nanu joj naninu! Dominacija više inteligencije nad nižom! A i super je za ubijanje vremena!
Korisnikov avatar
By Rei
Volem, i musli i CF i mekinje ( mada ne mogu da nadjem u zrnu, samo ljuspice :| ) sa jorgutom. :leviathan: S tim da ne volim suvo grozhdje u musliju, a ni drugo voce bash neshto :bljak:

Jel probao neko chokolino sa muslijem? Savrshenstvo! :leviathan:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja to jedem u naletima. Danima ih jedem a onda zaboravim po mesec-dva i pobacam što ostane.

Kupujem sam žitarice, lešnike, bademe, mekinje, flekice razne-sa mlekom, bez mleka, kukuruzne, pšenične... onda susam, semenke suncokreta, bundeve... svašta još, I ONDA prema raspoloženju tog jutra/večeri kombinujem. Ne volim gotove mikseve, naročito TROPIC varijante sa parodijom suve banane i ananasa unutra.

Bolje što ih ne jedem često, meni to samo otvara apetit, nikako ne zasiti...

:avion: Slika
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by operativni kadar
Jel volite vi musli? Ili corn-flakes? Imamo onaj tropic sa 2% voća, pa čokoladni sa veštačkom aromom za prirodan ukus i još mnogo toga. Dečje radosti!!! Šta doručkujete uopšte? :nerd:
Ne volim musli jer više nemam pretkutnjake pa kad god nešto krcne odmah pola sata proveravam da još jedan zub nije otišao... probao sam da jedem sojine instant pahuljice (prodaju se u Super Veru) i one jesu lepe, ali ume da im zaluta zrno koje nije presovano kako treba, i onda odmah kreće "krc..."
od varijante sa žitaricama volim pšenične klice; one su slične kao mleveni keks a imaju mnogo više proteina; međutim imaju bljaks ukus na piljevinu pa moraš da ih pomešaš npr sa čokoladnim mlekom (ja koristim poluslatku čokoladu za kuvanje koju rastopim u mleku). Onda su slične kao čokolino a milion puta jeftinije*
Vidiš mogao bih ponovo da odem da kupim pšenične klice.
E da, pošto su smešno jeftine, kupiš ih mnogo pa ti onda stoje i poprimaju malo čudan miris... zato se treba suzdržati pa ih ipak kupovati po malo... 50, možda 100 grama... za jedan ili dva tanjira, pa onda opet u prodavnicu, šetanje je zdravo
*btw ja se uvek kao malo plašim kod ove hrane namenjene deci da unutra nema previše kalcijuma ili nečeg takvog, pa da je to loše za nas starije...
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
CF bez ikakvih dodataka, znachi bez shecera, meda etc...
Shto se muslija tiche, Morgan obozava mleko u kome se musli utapao, a musli manje vishe.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by spliff
najbolji mi je chokoladni, onaj dr oetker...
Od Dr. Oetkera su mi bolji oni jastučići punjeni sa svim i svačim a muesli su mi najbolji od jedne švicarske tvrtke Familia

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Sad se setih... Bilo je jedno vreme neke engleske - neki sat bio nacrtan, budilnik, sav veseo i radostan, A ZOMBICE okrugle, sa medom, karamelom ili cokoladom. E, te su bile super...

:avion: Slika
By ~ Le Saint X ~
volim muslije!!!!
ali, trenutno niam u fazi da se zdravo hranim :(

jedem k'o lud....

sport i tropic musli mi omiljeni
Korisnikov avatar
By vanillapuff
MUSLI - njamnjammmm!!! :eya:

Najcesce ih jedem sa hladnim mlekom, mada mi se dopada onaj recept koji je colorado predlozio - to cu morati da isprobam!!!! :klap:

E, a za sve vas koji tvrdite da vam se ne dopada musli - ako volite kombinaciju mlecne i crne cokolade uz dodatak suvog grozdja + svasta nesto sto u kontaktu sa mlekom postaje super-socno (expandirani pirinac & CF + isto to, ali u cokoladiranoj varijanti :love: ) - probajte musli choco - cacao (prodaje se u "Maxi"-ju i u fabrickom pakovanju i na rinfuz - vredi svaku paru!!!) :mljac: :D
Korisnikov avatar
By anche
zavisi od trenutnog raspolozenja. obicno se odlucim za debeo i masTan sendvic sa punomasnim sirom :rida: budjos rules :fancyklap:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Originally posted by jukie
*btw ja se uvek kao malo plašim kod ove hrane namenjene deci da unutra nema previše kalcijuma ili nečeg takvog, pa da je to loše za nas starije...
Ako je dobro za decu što ne bilo dobro i za čike? :neznam:
Korisnikov avatar
By HARP
Prvo popijem sok od sargarepe, limuna i paradajza... :)

Volim musli
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!