Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mars
Da je za tabloid Sun - imao bih svašta da kažem.
BBC me ne zanima.
Originally posted by novyDa ovo u Movie Baru definitivno mirise na nesto dobro.......
los ti je prevod decko
jednostavno, kad procitam kako je u Nisu bila organizovana neka zurka, i onda komentare tipa "ma bilo je ok, samo falila je grand muzika", stvarno ne zelim na takvu zurku da idem, sto uopste ne znaci da sam str8 i da jebem picke! i rado bih posetio neko "normalno" desavanje, na sta mi recimo, ovo u MovieBaru mirise
nadam se da cu uskoro ovde naci boljeg prevodioca, inace cu se izgubiti
Originally posted by Escobar:eviltrep:ca c ma vie:smeh:
JELENA PA TI SI VEC IMAS 5 ZVEZDICA!!!
tetko, get a life!!! (trouve la vie, putain!!!)
dugujes mi ne samo kafu vec i sladoled za ove dve novostecene...
Originally posted by novy
Imam 21 godinu, volim EXIT, Berlin, Goldfrapp, evroazijske filmove, da posmatram svet oko sebe, druzim se
Originally posted by KissQueenPa to je bas sjajna stvar za voznju . mada je meni "Human" apsolutni favorit... Ha! - "narkomanska muzika"... divim se takvim kvalifikacijama... pozdravi kolegenicu!Originally posted by novy
Imam 21 godinu, volim EXIT, Berlin, Goldfrapp, evroazijske filmove, da posmatram svet oko sebe, druzim se
Volis Goldfrapp?! E, pa, meni si vec simpa!
Inace, pre jeno 2 nedelje sam vozila neke moje 3 koleginice, koje su se tokom 1,5h konstantno zalile na muziku, a ja sam pustala jedno 5-6 puta Ride A White Horse, i to verziju iz Need For Speed Carbon!
Najbolje mije sto je jedna od njih komentarisala da nije nikad cula, ali joj lici na narkomansku muziku. Onda sam ja malo pocela da dolivam ulje na vatru, i tako ti sad po mom faxu kruzi prica da se drogiram...
Originally posted by Lakiboy_nsPoz Lakiboy... Mene je Tiga oduvao , a za brotherse sam vec kupio kartu i jedva cekam, samo jos da prodje semestar ...Originally posted by novyDa ovo u Movie Baru definitivno mirise na nesto dobro.......
los ti je prevod decko
jednostavno, kad procitam kako je u Nisu bila organizovana neka zurka, i onda komentare tipa "ma bilo je ok, samo falila je grand muzika", stvarno ne zelim na takvu zurku da idem, sto uopste ne znaci da sam str8 i da jebem picke! i rado bih posetio neko "normalno" desavanje, na sta mi recimo, ovo u MovieBaru mirise
nadam se da cu uskoro ovde naci boljeg prevodioca, inace cu se izgubiti
A sto se tice muzike koju slusaju ovdasnji forumasi ima tu svasta recimo da delimo sudbinu drustva sto se toga tiche ali svejedno ko voli Grand nek cepa ko voli kao ti i ja Exit i slicno....pa ima i za nas ovde prostora eto bio je Tiga pa ce Chemical Brothers u junu pa RHCP pa Exit u julu iako ta muzika nije gay-sterotipna.But I dont give a fuck
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!