Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Deksi
hehehe.....valjda ces se ok uklopiti ovde...sto ne bi...samo postuj sto vise :)
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by novy
Gle, gle - Mars :) .... Izvini zbog koincidencije...
Ma daj...pa nece ljudi ovde zbog toga sada da ne upotrebljavaju taj izraz. ALI će zato uvek i neizostavno da skrenu pažnju na to, jel...

Opušteno samo :)

:avion: Slika
Korisnikov avatar
By kal zakath
Originally posted by Mars
Da je za tabloid Sun - imao bih svašta da kažem. :alexis:

BBC me ne zanima.

:avion: Slika

Žalim, ali Sun interesuje samo duplerica vašeg dupeta.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
We are family.....I got all my sisters with me..... :rock:

Welcome novy.Ljubim ruke :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

los ti je prevod decko :)
jednostavno, kad procitam kako je u Nisu bila organizovana neka zurka, i onda komentare tipa "ma bilo je ok, samo falila je grand muzika", stvarno ne zelim na takvu zurku da idem, sto uopste ne znaci da sam str8 i da jebem picke! i rado bih posetio neko "normalno" desavanje, na sta mi recimo, ovo u MovieBaru mirise :)

nadam se da cu uskoro ovde naci boljeg prevodioca, inace cu se izgubiti :deda:
Da ovo u Movie Baru definitivno mirise na nesto dobro....... :fancyklap:
A sto se tice muzike koju slusaju ovdasnji forumasi ima tu svasta recimo da delimo sudbinu drustva sto se toga tiche ali svejedno ko voli Grand nek cepa ko voli kao ti i ja Exit i slicno....pa ima i za nas ovde prostora eto bio je Tiga pa ce Chemical Brothers u junu pa RHCP pa Exit u julu iako ta muzika nije gay-sterotipna.But I dont give a fuck :crveni:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Escobar
JELENA PA TI SI VEC IMAS 5 ZVEZDICA!!!

tetko, get a life!!! (trouve la vie, putain!!!)

:skorpija:

dugujes mi ne samo kafu vec i sladoled za ove dve novostecene... :kosa:
:eviltrep:ca c ma vie:smeh:
Kafa moze,al' sladoled nikako:nono:pa da mi se josh vishe prehladish:lol:
Moze,moze ma belle:bisou:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mr.Ja
Da, blenta je recimo otvorio temu o malim cigama prvo. :giggle:
jbt ja sam sumnjala po secanju da je to bio on, ali nisam bila sigurna...kakav trip :smeh: :smeh: :smeh:
ja nisam nikad prosla inicijaciju:peace:
Korisnikov avatar
By garconxboy
Bogami Movie Bar....
A ljudi jel to ista organizacija kao prosle godine sto je ila zurka u zgradi Inexa na 20. spratu...
:O)

Welcome novy, mada sam i ja novajlija... i slusaj bez obzira sto ne posecujes gay mesta, da ides u Movie Bar na zurku bice super ako je to ono sto ja mislim... joooooooj kako bih se slatko spustio do Bgd :O)
Korisnikov avatar
By blenta
dobro dosta je o cigijima, ne ?
imajte dushe :cut:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Opusti se, decko, oni samo glume kucke.

Nisu toliko losi uzivo.

Samo previse gledaju W&G. :lol:
Korisnikov avatar
By novy
hvala svima na dobrodoslici... ja sam malko zaljubljen ovih dana, pa mi nije padalo na pamet da svratim :) , ali nadjoh malo vremena izmedju dva...

:)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Imam 21 godinu, volim EXIT, Berlin, Goldfrapp, evroazijske filmove, da posmatram svet oko sebe, druzim se

Volis Goldfrapp?! E, pa, meni si vec simpa! :jerry:

Inace, pre jeno 2 nedelje sam vozila neke moje 3 koleginice, koje su se tokom 1,5h konstantno zalile na muziku, a ja sam pustala jedno 5-6 puta Ride A White Horse, i to verziju iz Need For Speed Carbon!
Najbolje mije sto je jedna od njih komentarisala da nije nikad cula, ali joj lici na narkomansku muziku. Onda sam ja malo pocela da dolivam ulje na vatru, i tako ti sad po mom faxu kruzi prica da se drogiram... :avalon:
Korisnikov avatar
By novy
Originally posted by KissQueen
Imam 21 godinu, volim EXIT, Berlin, Goldfrapp, evroazijske filmove, da posmatram svet oko sebe, druzim se

Volis Goldfrapp?! E, pa, meni si vec simpa! :jerry:

Inace, pre jeno 2 nedelje sam vozila neke moje 3 koleginice, koje su se tokom 1,5h konstantno zalile na muziku, a ja sam pustala jedno 5-6 puta Ride A White Horse, i to verziju iz Need For Speed Carbon!
Najbolje mije sto je jedna od njih komentarisala da nije nikad cula, ali joj lici na narkomansku muziku. Onda sam ja malo pocela da dolivam ulje na vatru, i tako ti sad po mom faxu kruzi prica da se drogiram... :avalon:
Pa to je bas sjajna stvar za voznju :) . mada je meni "Human" apsolutni favorit... Ha! - "narkomanska muzika"... divim se takvim kvalifikacijama... pozdravi kolegenicu!
Korisnikov avatar
By novy
Originally posted by Lakiboy_ns

los ti je prevod decko :)
jednostavno, kad procitam kako je u Nisu bila organizovana neka zurka, i onda komentare tipa "ma bilo je ok, samo falila je grand muzika", stvarno ne zelim na takvu zurku da idem, sto uopste ne znaci da sam str8 i da jebem picke! i rado bih posetio neko "normalno" desavanje, na sta mi recimo, ovo u MovieBaru mirise :)

nadam se da cu uskoro ovde naci boljeg prevodioca, inace cu se izgubiti :deda:
Da ovo u Movie Baru definitivno mirise na nesto dobro....... :fancyklap:
A sto se tice muzike koju slusaju ovdasnji forumasi ima tu svasta recimo da delimo sudbinu drustva sto se toga tiche ali svejedno ko voli Grand nek cepa ko voli kao ti i ja Exit i slicno....pa ima i za nas ovde prostora eto bio je Tiga pa ce Chemical Brothers u junu pa RHCP pa Exit u julu iako ta muzika nije gay-sterotipna.But I dont give a fuck :crveni:
Poz Lakiboy... Mene je Tiga oduvao :hyper: , a za brotherse sam vec kupio kartu i jedva cekam, samo jos da prodje semestar :zongler: ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!