Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By centralist
Originally posted by Adenim
Originally posted by tinkerbell

Zamislite da se dva ISKLJUCIVO pasivna tipa zaljube jedan u drugog? I sta onda?
I onda se trljaju..... :lezkiss:
:lol: :lol: :lol:
Ja cu riknut. Znao sam da je ovdje najbolja zajebancija :gric:
By Simor
postoje ekstremno, citaj puno, pasivnih, a to su zenski tipovi muskaraca, nesto poput muski pol, zenski rod, i kada bi takav neko naleteo na takvog istog, to je kao dve strejt devojke....
Ali, zašto bi se pasivnost vezivala za ženskost a aktivnost za muškost?

I koliko ja razumem tu podelu aktivno-pasivno, ona se odnosi na čin penetracije. No, tu mi nije jasno da li se seks definiše kao penetracija, i da li je za postizanje orgazma neophodna penetracija (bilo da penetrirate ili da ste penetrirani)? Zar nikada niste doživeli zadovoljstvo i bez čina "prodiranja"?
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Simor

Da bi pederi poput Adenima, koga pitaš, potvrđivali svoju muškost. Hetero okruženje je moćno: ono diktira načine (samo)potvrđivanja, obrasce i uloge u ljubavi i seksu. Budući da su nesposobi da osmisle bilo kakav odnos sa drugom osobom van tih matrica, potvrđuju se na onaj ili ovaj način u smislu društvenog modela recimo dobrog jebača i pasivnog konzumenta jebačkih usluga. Pri tome je "jako važno" da se mi lepo tu razgraničimo, kao što je bitno da žena zna svoju poziciju u odnosu na muškarca.

Imaj pri tome na umu da su jako nesigurni u svojim pozicijama homoseksualaca, izrazito konformistički nastrojeni prema hetero-okruženju od koga očekuju konfirmaciju za 1001 stvar koja se tiče njihovog društvenog i poslovnog života. Budući da tamo mogu da samo glume svoju muškost i bedno oponašajući strejterske modele, u sebi su duboko nezadovoljni. Strah ih sprečava da budu to što jesu, a potisnuta i latentna agresivnost se ispoljava unutar manjinske seksualne grupe. Onda tu kompenzuju, pa i na ovakav virtuelni način svu svoju neutaženu bol.

Tako se obrazac nejednakosti prenosi kroz netrpeljivost, latentni i neprikriveni rasizam prema drugim gejevima. A to je samo skriveni oblik njihove mržnje prema samima sebi.
Korisnikov avatar
By Seaman
Cinjenica je da je vise pasivnih nego aktivnih, a to je jos jedna potvrda da smo mi kao narod mnogo lijeni. :D

Lakse je poturiti zadnjicu , nego nategnuti nekoga i muski se oznojiti. :D

Ne slazem se sa misljenje da podjela na aktivne i pasivne ima veze sa muzevnoscu, odnosno da su feminizirani momci ujedno i pasivni u sexu.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja kao sertifikovani UNI tip kazem da nije lako biti ni aktivan ni pasivan! Sve ima svoje prednosti i mane. Desi se ponekada da se mnogo vise oznojis od truda i hmm dok si pasivan nego aktivan. (mada moram priznati retko :smeh: )
Korisnikov avatar
By Seaman
Ja mislio da si samo aktivan. :D

Ma sve zavisi od poze.:D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Pa do skoro sam bio samo aktivan, ali sam se zapitao cemu ogranicavanje. :D

Istina od poze i od tipa.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Tot

Da bi pederi poput Adenima, koga pitaš, potvrđivali svoju muškost. Hetero okruženje je moćno: ono diktira načine (samo)potvrđivanja, obrasce i uloge u ljubavi i seksu. Budući da su nesposobi da osmisle bilo kakav odnos sa drugom osobom van tih matrica, potvrđuju se na onaj ili ovaj način u smislu društvenog modela recimo dobrog jebača i pasivnog konzumenta jebačkih usluga. Pri tome je "jako važno" da se mi lepo tu razgraničimo, kao što je bitno da žena zna svoju poziciju u odnosu na muškarca.

Imaj pri tome na umu da su jako nesigurni u svojim pozicijama homoseksualaca, izrazito konformistički nastrojeni prema hetero-okruženju od koga očekuju konfirmaciju za 1001 stvar koja se tiče njihovog društvenog i poslovnog života. Budući da tamo mogu da samo glume svoju muškost i bedno oponašajući strejterske modele, u sebi su duboko nezadovoljni. Strah ih sprečava da budu to što jesu, a potisnuta i latentna agresivnost se ispoljava unutar manjinske seksualne grupe. Onda tu kompenzuju, pa i na ovakav virtuelni način svu svoju neutaženu bol.

Tako se obrazac nejednakosti prenosi kroz netrpeljivost, latentni i neprikriveni rasizam prema drugim gejevima. A to je samo skriveni oblik njihove mržnje prema samima sebi.
tot, cuo sam da se divan decko od Dine (ali, opet, Dina je suvise divna da bi za nekog rekla da nije:D) ali posle ovog posta te obozavam:)
my compliments.

p.s. Pritom, gajim i misljenje da se ovo ne moze odnositi na Adenima, jer kod njega postoji mali komunikacijski deformitet, pa zvuci waaaay too bitchy:lood:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ne dirajte Adenima, on je fin momak. :) :bic:
By ~ Le Saint X ~
Meni su pitanja
a
ili
p

degutantna i smesna...

Kada mi se neko svidja/kada nekog volim...
zelim tu osobu na sve moguce nacine, te ne vidim kako mogu da budem sa tom osobom samo jedno ili drugo...

p.s. Ako se dva potpuno pasivna tipa zaljube, kao sto rece tbell...
sta onda???

Ako su STVARNO zaljubljeni, mislim da im njihova obostrana pasivnost ili aktivnost nece predstavljati problem!

et toq!

et toq!

et toq!

:snob:
Korisnikov avatar
By Seaman
Jos da dodam, da ne razumijem, zasto odmah uvrede i napadi, ako neko iznese drugacije misljenje.To nikada necu shvatiti.

Sve se moze reci lijepim rijecima.

Tolerantnost, koja bi trebalo da je glavna karakteristika gay populacije, uvijek izostane.
:peace:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Renoir
Meni su pitanja
a
ili
p

degutantna i smesna...

zelim tu osobu na sve moguce nacine, te ne vidim kako mogu da budem sa tom osobom samo jedno ili drugo...

sta onda???

Ako su STVARNO zaljubljeni, mislim da im njihova obostrana pasivnost ili aktivnost nece predstavljati problem!

et toq!

et toq!

et toq!

Meni to nije bio problem.U jedinoj vezi u kojoj sam bio, imao sam ulogu koju prije te veze nisam nesto previše praktikovao u sexu.
By Simor
Originally posted by Tot
Pri tome je "jako važno" da se mi lepo tu razgraničimo, kao što je bitno da žena zna svoju poziciju u odnosu na muškarca.
...
Budući da tamo mogu da samo glume svoju muškost i bedno oponašajući strejterske modele, u sebi su duboko nezadovoljni.
Ma da, to je potpuno besmisleno. Ta od-spolja konvencija koja treba da se prenese u svaku sferu života.

Nego, tu treba menjati uloge, i prelaziti iz jedne u drugu. Mislim, zašto bi, npr., samo žena bila primalac i pasivna. Pa, Aristotelovo poimanje žene je prevaziđeno, ne? Ja recimo mogu da vidim i sjajan hetero seksualni čin, u kome je muškarac pasivan, a žena ga penetrira dildom.

:alexis:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Meni su pitanja
a
ili
p

degutantna i smesna...

sta onda???

et toq!

et toq!

et toq!

Meni to nije bio problem.U jedinoj vezi u kojoj sam bio, imao sam ulogu koju prije te veze nisam nesto previše praktikovao u sexu.
E pa drago mi je da ste se javili... Na prethodnim stranama ja nesto bila usamljena u tom stavu (sem sto se Tinkerbell slozila sa mnom ali obe smo zene) pa vec pocela da se preispitujem nisam li suvise idealisticna...
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Tot
Pri tome je "jako važno" da se mi lepo tu razgraničimo, kao što je bitno da žena zna svoju poziciju u odnosu na muškarca.
...
Budući da tamo mogu da samo glume svoju muškost i bedno oponašajući strejterske modele, u sebi su duboko nezadovoljni.
Ja recimo mogu da vidim i sjajan hetero seksualni čin, u kome je muškarac pasivan, a žena ga penetrira dildom.

:alexis:
Ako ih to ispunjava, zasto da ne. Bas sam citao jedan clanak o tome, kako je jednog fudbalera zena zadovoljavala na taj nacin. Svi srecni i zadovoljni.

Zivjele razlike!
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Meni su pitanja
a
ili
p

degutantna i smesna...

sta onda???

et toq!

et toq!

et toq!

E pa drago mi je da ste se javili... Na prethodnim stranama ja nesto bila usamljena u tom stavu (sem sto se Tinkerbell slozila sa mnom ali obe smo zene) pa vec pocela da se preispitujem nisam li suvise idealisticna...
Bejbe, znas ti moje stavove i kad ih ne iznesem ovdje. :kiss:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
Meni su pitanja
a
ili
p

degutantna i smesna...

sta onda???

et toq!

et toq!

et toq!

Dina, ja nisam pre posta gledao druge komentare, sada pogledao...
i drago mi je da jos neko deli moj stav...

i....
zar ima onih koji stavljaju seks iznad ljubavi!?
Jadno, ako ima!
Korisnikov avatar
By Tot
@bananice, hvala :) Moguce to sto kazes za korisnika ali ja reagujem na virtuelne entitete onako kako mi se cine dok ih citam.

Hvala supermoderatorki Dini sto me hvali :)

@Simore, da, osim sto replicira najgore predrasude i negativne heteroobrasce, redukuje shvatanje i prihvatanje druge druge osobe, pa makar i samo u smislu seksualnog bića - krije u sebi i merkantilistički princip koji je naravno potpuno saobrazan ljudskom egoizmu i zato široko prihvatljiv. To je po meni jedan od razloga zasto ovakve podele istrajavaju. Nisu svi predodređeni da budu rasistički orijentisani ali je veliki broj nas sklon oportunističkom ponašanju.
Korisnikov avatar
By m..
Da sam biseksualna, htela bih sa tipom da budem aktivna. sva sreca pa nisam, inace bih se bas napatila da nadjem pasivnog heterosexualnog, mada je moja drugarica onomad nasla bash takvog.
Korisnikov avatar
By Error
:lol: :lol: :lol: Nije mi dobro :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Oskara Adenimu!
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
A ja bas mislim da je vise aktivnih....
Uglavnom najvise podrzavam UNI tipove...kao sto rece Mr.Ja cemu ogranicavanje,a kada se to spoji sa postom @Renoir-a da ako volite neku osobu onda zelite i da je na svaki nacin zadovoljite....
Jako je glupo da propadne neko povezivanje, izmedju dva decka koji su se svideli jedno drugom,samo zato sto su npr.obojica pasivni ili aktivni...
Meni se desilo da sam bio sa deckom koji ne voli da mu se pusi,izjasnjava se kako pasivan i ne prija mu to... pa jbg,brzo smo zavrsili nije umeo da me zadovolji:grom:

Bilo je samo :mama:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Procitao sam pre par godina neku studiju u kojoj se homoseksualni muskarci mogu podeliti na preko 50 grupa.
Ako je nemaš kod sebe, znaš li gde može da se nabavi?
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Tot

Kakva glupost. :hekla:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by operativni kadar
Procitao sam pre par godina neku studiju u kojoj se homoseksualni muskarci mogu podeliti na preko 50 grupa.
Ako je nemaš kod sebe, znaš li gde može da se nabavi?
Mislim da je kod mene, potrazicu pa ti javljam ko je pisao.
Korisnikov avatar
By Daliborka
JA mislim da svaki muskarac koji nije impotentan, moze da bude aktivan.
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Originally posted by Daliborka
JA mislim da svaki muskarac koji nije impotentan, moze da bude aktivan.
Slazem se :cigareta:
Nego, chitajutji sve ove postove primetih da se u par navrata pominjalo - shta ako se dvoje pasivnih zaljube? A niko ne pomenu shta bi se desilo da se dvoje aktivnih zaljube.
Zar je toliki strah od china penetriranja? To jest, zar se penetracija toliko posmatra kao chin ponizenja da se automatski iskljuchuje taj sluchaj? Samo mi pasivni smo sposobni za ljubav pa se "zrtvujemo"? :D
Verujem da je bilo i takvih sluchajeva :molise: sve za ljubav
By жњ
zbog lenjosti? :misli:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by blabla-baby

Verujem da je bilo i takvih sluchajeva :molise: sve za ljubav
Ja ne mogu sad da iscitavam moje odgovore, mada ih se secam, sigurno su se odnosili i na te slucajeve... a mogu da se primene i na razne druge... gde se pokazuje da ljudi kao navodno veruju jako u ljubav a u sustini uopste ne veruju :volinevoli: To ja susrecem svaki dan...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!