Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by TKOOriginally posted by garievo ja se sećam
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta
i sećam se da su nekad bile toliko tvrde, da kad zagrizeš, imaš osećaj da će ti se zubi raspasti hehe
a žvakala sam i c žvake, čunga lunga, bubble double, bazooka i žvake u obliku dinara (!) (se seća neko dinara???)
mmm... žvake...
Originally posted by gariBas sam naleteo na njih u prodavnici pre par dana. Mislio sam da je to prestalo da se proizvodi...
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta koje su se nekada u PRADAVNA vremena žvakale, kada su ljudi normalno i pušili a da ih ne prati komunalna inspekcija da vidi gde će baciti pikavac.
Originally posted by EgonOh yes...I Wrigley fruit...zute...ne znam koje su bolje bile...
ja sam gotivio one
Wrigleys sa cimetom ....
e tooooo je bila zhvaka.
Originally posted by gariJa ih se sećam... koštale su tačno 1 dinar... kada su poskupele na (mislim) 1.5 dinar? meni je to bio takav šok... mislio sam da je ta cena nekako uklesana u stenu...
E ovde ste svi mladi pa ne pamtite žvake u obliku cigareta koje su se nekada u PRADAVNA vremena žvakale, kada su ljudi normalno i pušili a da ih ne prati komunalna inspekcija da vidi gde će baciti pikavac.
Originally posted by gariNe pominji mi to... trebalo mi je x godina dok sam ubedio roditelje da sam dovoljno star za žvake... navodno će mi se sva creva zalepiti jedno za drugo i umreću... i onda jednom progutam jednu... ceo dan sam potuljeno sedeo čekajući da umrem...
Pitam se da li je neko ponekada progutao žvaku? Kada sam bio mali stalno su mi govorili da ako progutam žvaku balončići mi neće izlaziti na usta nego na guzu...Ja sam ih gutao ali nisam primetio nijedan balončić dok sam bio na WC šolji?
Originally posted by M M and IZove se sladić ili slatki koren... od njih se dobijaju čuvene Negro bombone (Odžačar grla)
p.s. pojma nemam kako se Liquirizia zove na srpskom ...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!