Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gorilica
Vrtim malopre kanale na TV-u i zaustavljam se na Bjeljinskom BN-u.
Na njemu u toku neka od njihovih Folk sapunica a la nekadašnji ZAM i nova nada bosanskog folka, izvesna plavušica (a šta bi drugo) Venera. Trešti njen novi "hit"- "Šta si mi to stavio u piće" i ona je spremila prigodnu koreografiju. Iza nje skače i lomata se njen metroseksualni drugar u studiju 3 sa 3 i ona je srećna, jer, Bože moj, dokazala je da je urbana folkerka, koja prati trendove...
E sad, to što njihovo lomatanje ne zadovoljava ni minimalne kriterijume za prikazivanje u freak delu Grandove potrage za novim blejačima, nema veze, bitno je da je TV stanica popunila svoj plaćeni termin i da je prikazano ono što je u trendu.
Završava se nastup, kreću reklame sa novim dostignućima, sa malog ekrana nas prepada Neško Kejdž i njegovo novo čedo - "Vodka i džin, to je sada in", ali to je već sasvim druga priča...

Dokle bre više ?!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ju, sto ti dobar avatar, gorilice.
Sjajan je.
:)
Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Nemoj bwe da mi diraš narodnjake.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gorilica
....Neško Kejdž....

:lol: Car!
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Sta_reci!
Nemoj bwe da mi diraš narodnjake.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
Ja nemam ništa protiv njih, ali verujem da ni ti ne bi slušala ove gadosti za uho. :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
И ти си се на том каналу задржао довољно дуго да приметиш све те детаље и стекнеш све те импресије?!

:pirat:
Korisnikov avatar
By gorilica
Pa takve gluposti ne mogu a da te ne privuku.
Jednostavno, onolika količina primitivnosti ne može čak ni da se okarakteriše kao šund i kič. Ono je zasebna grupacija.
Korisnikov avatar
By HARP
Ma oki, okrenes kanal i ides dalje :D
Mada nekada okrenem BN i naletim na takve emisije i slatko se ismejem...To mi dodje kao Karamela show
Korisnikov avatar
By Mars
Ма кад ће више та Беовизија и наше Мадоне.

Пратеће групице, депилиране груди, чупкане обрвице, корак лево, корак десно - ОКРЕТ, узбуђење после изведене тачке...

'хебеш Оскара вечерас...

Korisnikov avatar
By Sta_reci!
Originally posted by Sta_reci!
Ja nemam ništa protiv njih, ali verujem da ni ti ne bi slušala ove gadosti za uho. :lol:
Pa ne volim ni ja Neška i tu kompaniju, ali brate ima i narodnjaka koji VREDE...mrzi me da nabrajam DRAGANA MIRKOVIĆ ih predvodi ;) ;)
Korisnikov avatar
By muzika86
Kome se ne svidja, moze da proseta!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Dokle vise?

Dok ne prestanes sebe da mucis i prestanes da gledas takve bljuvotine. :chestram:

Jednostavno nekim ljudima takvi show-programi predstavljaju vrhunac dana.Ja nisam jedan od njih a ocigledno ni ti.Zato menjaj kanal i nadji nesto pametno kao napr vecerasnji Insajder na b92 sa temom o iznosenju(nasih) novaca iz zemlje u 90-tim:napitak:
Korisnikov avatar
By Delete
Ko jos ima nerava da gleda BN?!
Uzas! Ali najgore je nama koji zivimo u Bijeljini sto imamo lokalni BN i taj BN koji vi mozete gledati, pa cak 2 programa moram da preskacem kad trazim nesto zanimljivo na TV-u.

Btw, gorilice, pise se bijeljinske, a ne bJeljinske :)
Korisnikov avatar
By gorilica
A šta ćeš ba, nemrem ti ja to. :P
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Ma "super" su Narodnjaci... :zacepi: :bljak: :dj: idemo,hop cup...ne zna se ko je smesniji...
Korisnikov avatar
By bljucko
Нема бољег од народњака па били и они најгори, а поготово кад се успореде са катастрофалном музичком сценом моје државе чија "елита" стално умишља да је неки запад...
Korisnikov avatar
By Rei
Ne znam ko mi je gori, oni koji ih obozhavaju ili oni koji ih kritikuju kad god stignu...
Korisnikov avatar
By KiWi

Dokle više? .. Dok ne popadamo rođače!
Korisnikov avatar
By gorilica
Da se ponovim. Nemam ništa protiv narodnjaka i retko ih kritikujem ali kad je nešto očajno, onda je očajno.
Korisnikov avatar
By KiWi

Nemam ni ja ništa protiv .. čak volim da vrckam uz neke narodnjake ... ali neke stvari jednostavno nisu za slušanje ...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa takve gluposti ne mogu a da te ne privuku.
Slazem se. Imam nameru da arhiviram sve takve sadrzaje na koje naidjem. Moram priznati nisam verovala da postoji tekst koji ce me ponovo iznenaditi, dok, nedavno, nisam cula "ja sam bogom dana, nisam ikebana...". Urbano. :smokin:
Korisnikov avatar
By Mars
Благи офф, да кажем каквом ужасу сам ја малопре био сведок.

Пинк наравно, и оно ЈЕСТЕ Чеда Чворак, али поред њега дефинитивно није МАЈА. Он "свира" гитару, она се ломи, увија, вата по сисама и дупету, иза њих ваљда плесачице које се тресу као на 220 да су прикључене - све у свему јако немила сцена. Песма наравно тотално незапамтљива, нешто као - она ће њему да јебе матер колико ће да га направи љубоморним, то је поента...

А после тачке она црна ћурка чија је то емисија приноси микрофон, и Чеда креће да прича о песми са дозом поноса мерљивом Моцарту...

Много мрзим кад немам контролу над даљинским.

Korisnikov avatar
By KiWi

Dragi Marsu,
Da li ti to tvrdiš da je Čeda Čvarak konačno shvatio da nije dance neko folk i odlučio da zaplovi u vode folka?
Korisnikov avatar
By Mars
Па не знам... Тврдим да је оно било мучно за гледати&слушати, и још евентуално да сам омашио тему. Фолк певачице и геј другари.

Али мислим да је остао доследан свом стилу. Амбициознији но икада. Већ виђено на овим просторима поводом разних разлаза, слутим му скору естрадну смрт.

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
jao, da, a riba je cak i ostala bez nekih djindjuva, skacuci okolo.
prosto mi doslo zao Chede, ali na kratko. Cim je rekao da je riba balerina, pao mi mrak na oci:hekla:
Korisnikov avatar
By Mars
Е та. А балерина је после махнитог скакања и лансирања ђинђува около себе-наједном добила напад скромности и поучила нас следећем: "Није битно да ли је неко балерина, битно је да ЗНА ТО ДА ИЗНЕСЕ"...

Не знам на кога је мислила.

Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
o, ne ne, Mars. Ta balerina je neskromno i nadasve pretenciozno izjavila da za balerinu nije bitno to sto je visoka/niska, vec da ZNA DA IZNESE.

Prilicno sam siguran da je mislila na sebe:kosa:
Korisnikov avatar
By Morpheus
Pogledajte TV Dugu pa cete videti pravu tugu.....ala sam ovo srochio.BN televizija je jos i ok u poredjenju sa Dugom.Ima izvesni Kole,koji je i voditelj i organizator i realizator i scenograf i autor i pored svega toga nadje vremena da peva po nekim skupovima izvesnih krajishnika sa manjache.Uzas!
Korisnikov avatar
By Sky123
lol, sada sam vidio temu... wow, neko actually se zaustavi na bn-u? :doh: cak i mi iz bijeljine ga preskacemo, tj. zaobilazimo u sirokom luku... :avion: :avalon:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!