Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by tinkerbellKako neko moze da bude samo aktivan a neko samo pasivan mi je jasno. Ali u slucajevima kad se dogodi ljubav onda mi nije jasno kako je ljudi zrtvuju samo zbog te prepreke (a znam za takve slucajeve). Pa kad mi jos pricaju da je to nepremostivo... Zar ljubav nije bila neka sila (mozda jedina takva) koja je pobedjivala i kada je sve i svasta bilo protiv a ovde se sirota odmah spotace o pasivnost (aktivnost) Ali dobro, verovatno svako zna svoj put u zivotu i sta mu je ciniti...
Meni nikada nece biti jasno kako neko moze da bude SAMO pasivan ili SAMO aktivan!
Zamislite da se dva ISKLJUCIVO pasivna tipa zaljube jedan u drugog? I sta onda?
Originally posted by DinaPa zamisli da se upozna strejt par i da se strasno zaljube jedno u drugo, poptuno odlepe.....ali, krene sex, i umesto da on nju, dodje do situacije da ona njega, i sta onda, mislis da ce se tokom celog zivota voleti zbog tako sitne prepreke....
Kako neko moze da bude samo aktivan a neko samo pasivan mi je jasno. Ali u slucajevima kad se dogodi ljubav onda mi nije jasno kako je ljudi zrtvuju samo zbog te prepreke (a znam za takve slucajeve). Pa kad mi jos pricaju da je to nepremostivo... Zar ljubav nije bila neka sila (mozda jedina takva) koja je pobedjivala i kada je sve i svasta bilo protiv a ovde se sirota odmah spotace o pasivnost (aktivnost)
Originally posted by AdenimJa mislim da Kada je o ljubavi rec, ne zaljubljenosti. Mozda bi im ona (ljubav) pomogla da se usklade i u seksu. A i ako ne bi, seks je samo jedan deo zivota. Seksualni partneri se nalaze mnogo lakse i cesce nego srodne duse. Ovo drugo kada god propustis pitanje je da li ces ikada vise sresti...Originally posted by DinaPa zamisli da se upozna strejt par i da se strasno zaljube jedno u drugo, poptuno odlepe.....ali, krene sex, i umesto da on nju, dodje do situacije da ona njega, i sta onda, mislis da ce se tokom celog zivota voleti zbog tako sitne prepreke....
Kako neko moze da bude samo aktivan a neko samo pasivan mi je jasno. Ali u slucajevima kad se dogodi ljubav onda mi nije jasno kako je ljudi zrtvuju samo zbog te prepreke (a znam za takve slucajeve). Pa kad mi jos pricaju da je to nepremostivo... Zar ljubav nije bila neka sila (mozda jedina takva) koja je pobedjivala i kada je sve i svasta bilo protiv a ovde se sirota odmah spotace o pasivnost (aktivnost)
Originally posted by Morgan Le Fayemajka te je zlostavljala a palio si se na tatinu guzu.Originally posted by Lakiboy_nsHajde Frojde objasni Morganu, zashto Morgan onda ima zelju da bude aktivan sa likovima kojih ima, svugde u mishicima i visini i tako... a kada se nadje sa likom koji je zgolja, nema ga, kreshti kad pricha, dodje mu da samo rashiri noge...
Frojd bi rekao-SINDROM DOMINANTNE MAJKE.
Ja bih rekao da osecaj penetracije kod nekih izaziva osecaj da se njima vlada da su u sigurnim rukama dominantne jake muske osobe posto sami prizeljkuju da su u takvoj ulogi ali nisu dovoljno musko za takvo nesto.
Molim da se niko ne nadje uvredjenim ovom mojom konstatacijom,to je samo moja intepretacija raznih psiho-teorija.
Originally posted by Morgan Le FayeNe mogu da objasnim niti zelim ja sam ovo komentarisao samo iz nekog psiholoskog aspekta posto me ta oblast zanima.Rekao sam da nije namera da se bilo ko uvredi.Originally posted by Lakiboy_nsHajde Frojde objasni Morganu, zashto Morgan onda ima zelju da bude aktivan sa likovima kojih ima, svugde u mishicima i visini i tako... a kada se nadje sa likom koji je zgolja, nema ga, kreshti kad pricha, dodje mu da samo rashiri noge...
Ja bih rekao da osecaj penetracije kod nekih izaziva osecaj da se njima vlada da su u sigurnim rukama dominantne jake muske osobe posto sami prizeljkuju da su u takvoj ulogi ali nisu dovoljno musko za takvo nesto.
Molim da se niko ne nadje uvredjenim ovom mojom konstatacijom,to je samo moja intepretacija raznih psiho-teorija.
Originally posted by PakiJa licno sam uni,ne mislim za sebe da sam velika muskarcina i nisam homofobican nego mislim da realno gledam na neke stvari.Sagledao sam pitanje iz nekog psiholoskog aspekta i dao takav odgovor bez namere da bude uvredljiv.Postoji vise aspekata iz kojih se moze gledati ova pojava i ovo je samo jedan od njih.Mislim da je u stvari besmisleni diskutovati o tome zasto je neko u seksu ovakav ili onakav ali dechko je postavio pitanje a ja dadoh svoje misljenjeOriginally posted by Lakiboy_ns
Ma važno je da ima onih koji su dovoljno velike muškarčine, pa ćemo biti mirni. Živ ti nama bio tako muževan, aktivan i do zla boga homofobičan!
Originally posted by DinaE sad si bas banalizovala. Bas bih voleo da vidim tebe kako upoznajes devojku bez ruku i nogu, preruznu, strejt, bez oka, zuba, jednog uva, celavu, sa podocnjacima, usput i muca i pruzas joj sansu da udje u tvoj svet ljubavi kao tvoja srodna dusa.Originally posted by AdenimJa mislim da Kada je o ljubavi rec, ne zaljubljenosti. Mozda bi im ona (ljubav) pomogla da se usklade i u seksu. A i ako ne bi, seks je samo jedan deo zivota. Seksualni partneri se nalaze mnogo lakse i cesce nego srodne duse. Ovo drugo kada god propustis pitanje je da li ces ikada vise sresti...Originally posted by DinaPa zamisli da se upozna strejt par i da se strasno zaljube jedno u drugo, poptuno odlepe.....ali, krene sex, i umesto da on nju, dodje do situacije da ona njega, i sta onda, mislis da ce se tokom celog zivota voleti zbog tako sitne prepreke....
Sem toga u mnogim (da ne kazem u vecini mada mislim i da je tako) str8 brakovima vec vrlo posle kratkog vremena seksa jedva da ima ili ga nema uopste. A ostaju zajedno cesto i citavog zivota. Ne mora da znaci da je ljubav u pitanju ali neka povezanost zbog koje su ostali tu a ne negde drugde jeste.
Originally posted by Mr DeehmmmOriginally posted by Morgan Le Fayemajka te je zlostavljala a palio si se na tatinu guzu.Originally posted by Lakiboy_nsHajde Frojde objasni Morganu, zashto Morgan onda ima zelju da bude aktivan sa likovima kojih ima, svugde u mishicima i visini i tako... a kada se nadje sa likom koji je zgolja, nema ga, kreshti kad pricha, dodje mu da samo rashiri noge...
Originally posted by Adenimpa dobro, budete dve žene u braku
Da, otisli smo predaleko, da skratim - postoje ekstremno, citaj puno, pasivnih, a to su zenski tipovi muskaraca, nesto poput muski pol, zenski rod, i kada bi takav neko naleteo na takvog istog, to je kao dve strejt devojke....
Originally posted by deželašpenis.Originally posted by Adenimpa dobro, budete dve žene u braku
Da, otisli smo predaleko, da skratim - postoje ekstremno, citaj puno, pasivnih, a to su zenski tipovi muskaraca, nesto poput muski pol, zenski rod, i kada bi takav neko naleteo na takvog istog, to je kao dve strejt devojke....
šta fali ženama?
Originally posted by AdenimOriginally posted by DinaE sad si bas banalizovala. Bas bih voleo da vidim tebe kako upoznajes devojku bez ruku i nogu, preruznu, strejt, bez oka, zuba, jednog uva, celavu, sa podocnjacima, usput i muca i pruzas joj sansu da udje u tvoj svet ljubavi kao tvoja srodna dusa.Originally posted by AdenimJa mislim da Kada je o ljubavi rec, ne zaljubljenosti. Mozda bi im ona (ljubav) pomogla da se usklade i u seksu. A i ako ne bi, seks je samo jedan deo zivota. Seksualni partneri se nalaze mnogo lakse i cesce nego srodne duse. Ovo drugo kada god propustis pitanje je da li ces ikada vise sresti...Originally posted by DinaPa zamisli da se upozna strejt par i da se strasno zaljube jedno u drugo, poptuno odlepe.....ali, krene sex, i umesto da on nju, dodje do situacije da ona njega, i sta onda, mislis da ce se tokom celog zivota voleti zbog tako sitne prepreke....
Sem toga u mnogim (da ne kazem u vecini mada mislim i da je tako) str8 brakovima vec vrlo posle kratkog vremena seksa jedva da ima ili ga nema uopste. A ostaju zajedno cesto i citavog zivota. Ne mora da znaci da je ljubav u pitanju ali neka povezanost zbog koje su ostali tu a ne negde drugde jeste.
Originally posted by AdenimOd ozbiljnosti ove rasprave sav sam usplamteo! Fasciniran! Još, još, još!!!
Originally posted by TotGde ti vidis ovde rasizam?!Originally posted by AdenimOd ozbiljnosti ove rasprave sav sam usplamteo! Fasciniran! Još, još, još!!!
Pederski rasizam cveta, pa samo tako!
Originally posted by PakiSlazem se da je moj post ekstreman. Procitao sam pre par godina neku studiju u kojoj se homoseksualni muskarci mogu podeliti na preko 50 grupa.
Ako se složimo da je rod kategorija koju svaki pojedinac oseća lično, individualno, onda lako dolazimo do toga da si u najmanju ruku stereotipizirao pasivne momke. Ja sam polno muškarac. Rodno sebe doživljavam muški. Pasivan sam uglavnom. Reši ovu "misteriju" na svoj način, baš sam nestrpljiv...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!